Prázdny január

Ahojte baby,

opäť prinášam článok so spotrebovancami za minulý mesiac. Spotrebovala som ich dosť veľa takže nezdržujem a idem hodnotiť.


Celkovo som v mesiaci január spotrebovala 13 produktov a začnem produktom na intímnu hygienu. Ale tentoraz to nebude Lactacyd, ale Gyntima. Gyntima sa na mojom blogu neobjavuje prvýkrát. Perfektný gél na intímnu hygienu vhodný na holenie intímnych partií, pretože ukľudňuje podráždenú pokožku. Na môj milovaný Lactacyd však nemá nič. 
Hodnotenie: 9/10


Rovnako ako minulé mesiace aj teraz tu nebudú chýbať vatové tampóniky.
9/10


Na tento sprchový gél od Yves Rocher som robila recenziu. Perfektný sprcháč, prírodné zloženie a super mangová vôňa s koriandrom. (recenzia)
9/10


A ďalší balíček vatových tampónikov, tentoraz od značky Bel, ktorá je moja najobľúbenejšia. Preto sa k nej stále vraciam.
10/10


Kto nepozná tento krém má sa za čo hanbiť. Nesmrteľný krém od NIVEA je vhodný na všetko, nikdy nesklame a stále mám doma nejaký v zásobe. 
9/10


Tieň na obočie od značky CATRICE. Obsahuje dva odtiene, zrkadielko a malú zásuvku na štetec a pinzetu. Toto je už moje tretie spotrebované balenie. Stále keď som jedno spotrebovala kúpila som si niečo iné na skúšku, ale stále som sa nakoniec vrátila ku CATRICE. Netvrdím že je to najlepší produkt na obočie, ale je lacný, sedí mi odtieň a má super praktické balenie.
8/10


Táto Bourjois maskara sa stala mojou najobľúbenejšou maskarou hneď od prvého momentu ako som ju vyskúšala. Tromfla LOREAL maskaru, ktorú som používala pár rokov. Je síce dosť drahá, ale stojí za všetky prachy. (recenzia)
10/10


Ďalším produktom je môj milovaný odličovač od Garnier. Veľmi jemný na oči, neštípe, nepáli a dokonale odličuje. (recenzia)
10/10


Prúžky na odstránenie čiernych bodiek z nosa, čela a brady od značky Balea. Ja ich používam len na nos a sú zatiaľ najlepšie zo všetkých, ktoré som skúšala. A pritom aj cenovo najlacnejšie.
9/10


Značku NIVEA mám rada, ale tieto obrúsky im proste nevyšli. Sú drahé, pália oči a pleť. Jediné čo na nich dobré je, že naozaj dobre odličujú, ale to je asi všetko. (recenzia)
4/10


Týmto maskám od SKIN79 parí moje srdce. Ale to už viete. (recenzia)
10/10


Exfoliačná maska na nohy od prírodnej kozmetiky PRIODY splnila svoju úlohu na 100%. (recenzia)
9/10


Posledným produktom je OPARSTOP (priložila som nové balenie, pretože to spotrebované je už totálne KO). Perfektná mastička na ošetrenie pier a na rýchlejšie ´´zabitie´´ herpesu. Pokiaľ Vás trápia časté herpesy pier, tak toto je TOPKA. Pripravujem naň recenziu, takže sledujte blog.
10/10


Poznáte niektorý z týchto produktov? 

Vaša AN :-)

12 comments

  1. YR sprcháče sú veľmi chválené, musím ich vyskúšať. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    ReplyDelete
  2. Ja mám veľmi rada odličovač od Garnieru 2v1, ten je podľa mňa top. Minule som bola v dm-ku a som presne rozmýšľala na tymi pásikmi, lebo som mala už od Essence a nejaké aj od Balei a boli úplne zlé, sa vyskúšam aj tieto :)

    Lavandula Diary

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tie pásiky používam už dlho a sú zatiaľ najlepšie aké som našla za slušnú cenu :-)

      Delete
  3. Ten sprcháč od YR jsem taky měla, byl super a moc hezky voněl. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  4. To Yves Rochere mi primomelo že bych od nich ráda vyzkoušela něco z té malinové řady :)

    www.double-claire.blogspot.cz

    ReplyDelete
  5. Super věci, máš moc hezký blog :)
    lifebymaky.blogspot.cz

    ReplyDelete
  6. Mám zkušenost s plátýnkovou maskou od Skin79 ale v zeleném obale. Krásně osvěží pleť a dodá ji hebkost. Nivea krémem si mažu ruce, jinak na obličej bych si ho dát nemohla. Yves Rocher sprcháče mám moc ráda, měla jsem s levandulí a granátové jablko. Určitě si sprchový gel od této značky znovu koupím. mimochodem, pěkný blog. Právě dnes jsem na tebe narazila a vím že se sem znovu vrátím.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Od SKIN79 som skúšala všetky farby a sú ozaj super. A levandulový YR som zatiaľ nemala ale určite postupne vyskúšam všetky. :-)

      Delete