PRIODY - Foot Peeling Exfoliate Mask

V januárovom U-BOXe sa objavila ďalšia PRIODY maska určená na nohy. Musím sa priznať, že som masku na nohy ešte nikdy neskúšala a preto som z nej bola nadšená.



Popis produktu
Peelingový zábal, ktorý v priebehu dvoch týždňov odstráni všetku zrohovatelú kožu na chodidlách. Pokožku pritom zjemní a zvláčni. Zábal je vyrobený z prírodných surovín a botanických extraktov. Obsahuje enzýmy z papáye, kyselinu mliečnu, citrónový extrakt, aloe vera extrakt, čajovník čínsky, olej z grapefruitu a šalviu lekársku. Pritom neobsahuje žiadne parfumy, parabémy, SLS a iné hovadiny.


Obsah balenia
Balenie obsahuje dva návleky na nohy s tekutinou vo vnútri. Obe sú uzavreté, takže nehrozí, že ju vylejete pokiaľ ich nerozstrihnete. Ďalej obsahuje ešte jeden žltý papierik na ktorom je 6 priehľadných lepiacich papierikov s ktorými upevníte návleky aby držali na nohách.


Návod na použitie
Návleky je potrebné rozstrihnúť na vyznačených miestach. Hneď po rozstrihnutí ma ovanula silná vôňa alkoholu, ktorá bola dosť nepríjemná. Po rozstihnutí vložíte nohy do návlekov a upevníte ich priehľadnými lepiacimi pásikmi, ktoré sú v balení. A potom stačí už len počkať 80-90 minúť. Odporúčam usadiť sa pri nejakom dobrom filme a nechodiť s nimi po byte, pretože sa v nich nohy dosť šmýkajú. Po 90 minútach je potrebné si nohy poriadne umyť vodou a osušiť.


Odporúčam si pred použitím odlakovať nechty. Asi som blbec, ale vôbec ma nenapadlo, že tá tekutina začne rozpúšťať lak.


Výsledok
Po odstránení návlekov bola pokožka nôh veľmi jemnučká. Keď mám povedať pravdu, veľmi som neverila, že nejaký peelingový efekt nastane. Ale na štvrtý deň sa mi skutočne začala olupovať kožička z chodidiel ako blázon. Ostala som v nemom úžase, pretože som tomu FAKT neverila. Rozmýšľala som, že to nafotím, ale vyzeralo to dosť hnusne. Takže klobúk dolu, ale maska skutočne splnila to čo sľubovala.

Celkové hodnotenie
Maska je pre mňa ozaj veľkým prekvapením. Splnila všetko čo sľúbila a navyše je značka PRIODY čisto prírodná kozmetika. Nevýhodou masky je vysoká cena a dosť nepríjemná vôňa. A pre niekoho možno aj to, že sa hodinu a pól nemôže pohnúť.

Rozmýšľala som nad tým, či si ju niekedy kúpim. Možno raz do roka je dobré dopriať nohám nejaký kvalitný zábal. Takže pravdepodobne áno (keď bude v akcii).

Skúšali ste už niekedy nejakú masku na chodidlá?

Vaša AN :-)

3 comments

  1. Takovou masku jsem ještě nezkoušela. To tak pustit nějaký film a hoďku a půl jen relaxovat. Je super,že splnila to, co má za úkol. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  2. Aj ja mám tento peelingový zábal a tiež plánujem krátku recenziu. Teším sa, že tak výborne funguje, asi cez víkend vyskúšam :)

    ReplyDelete
  3. fíha, o tomto počujem prvý krát, ale vyzerá to dobre. :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete