Bourjois - mascara Twist up the volume

Keď sa v DM-ke objavil panel so značkou Bourjois bola som taká happy. Je to síce drahá značka a doteraz som od nich nemala doma nič, ale je o nej všeobecne známe, že je veľmi kvalitná. 

Ešte teraz si pamätám ako sme pred 9 rokmi išli so sesternicou na výlet do Bratislavy a tuším to bolo v Avione sme navštívili Sephoru a sesternica tam zháňala bronzer v tvare čokolády od Bourjouis. Celú cestu vlakom o tom mlela, že to musí v Bratislave zohnať.

Prvú vec, ktorú som si v DM-ke kúpila však nebol bronzer, ale rúž o ktorom pripravujem recenziu a hneď potom aj ich maskaru. Maskara twist up the volume - ultra black edition. Jej cena bola 11,99 €, ale kúpila som ju so zľavou 3 eurá.


Zaujala ma tým, že má vraj 2 kefky. Nevedela som si to predstaviť, tak som ju kúpila.


Otáčaním zlatej časti na vrchnáku sprava doľava a naopak by sa mala kefka meniť. Prvá pozícia kefky má riasi zvýrazniť a druhá im má dodať objem. Tak sa na to poďme pozrieť.


Prvá pozícia kefky - kefka je dlhá a zúbky sú zarovnané.


Druhá pozícia kefky - pri pootočené na druhú pozícia sa kefky stiahne a tým sa zmenší a zúbky sú usporiadané do špirály.


Ja si ju nanášam tak, že prvú vrstvu nanesiem s pozíciou kefky 1 a druhú vrstvu s druhou pozíciou. Riasy robí celkom pekné a aj ich mierne vytočí. Na fotke som nepoužila žiadne klieštiky ani sérum na riasy, použila som len a len túto riasenku. 


Som z nej nadšená a uvažujem nad tým, že ju vymením za svoju doteraz najobľúbenejšiu riasenku od Loreal. Táto Bourjois maskara robí rovnako dobré riasy ako moja Loreal a za menej peňazí, pretože Lorealka stojí 16 €.

Už ste si v DM-ke kúpili niečo od Bourjois?

Vaša AN :-)

1 comment

  1. Bourjois som si už kukala v dmku, keď tam 1x prišli, ale všetky výrobky mi prišli nejaké drahé :D Asi je to aj tým, že sa bojím ,že narazím na niečo zlé a potom si budem trieskať hlavu na akú kravinu som minula peniaze :D Ale riasenky sú riadne chválené, tak asi do nich pôjdem :)

    Lavandula Diary

    ReplyDelete