NIVEA - micelárne čistiace pleťové obrúsky 3v1

Nikdy som nebola veľkou fanúšičkou čistiacich pleťových obrúskov. Ale popravde som ich nikdy ani neskúšala. Na odličovanie používam stále očný odličovač a na tvár cleansery, alebo pleťové mlieka. No minulý mesiac sme sa s priateľom a kamarátmi vybrali na pár dní do Viedne. Nechcela som so sebou brať veľa vecí a tak som si povedala, že sa pokusím ušetriť miesto vo vaku na zmenšení môjho kozmetického balíčka. A tak aby som nemusela so sebou brať odličovať, cleanser a vatové tampóniky som si povedala, že vyskúšam tieto pleťové obrúsky, ktoré sú nielen na pleť, ale aj na oči a pery. 


Kúpila som si značku NIVEA, pretože jediná mala uvedené na obale, že je vhodná aj na odličovanie očí. Na ostatných značkách a druhoch to nepísalo a keďže mám citlivé oči tak preto som išla na istotu aj napriek tej cene. Stáli skoro 5€, čo je dosť veľa na to, že je tam len 25 obrúskov. 

Make-up z tváre a očí odličujú veľmi dobre, takže som bola milo prekvapená a plus nato bola po nich pleť neskutočne svieža. Musím ale priznať, že ma po nich jemne pálili oči, ale len krátku chvíľu. To sa mi ale pri nových produktoch zvykne stávať. Preto sa rada držím už odskúšaných očných odličovačov. 


Kúpu obrúskov teda neľutujem, ale asi si ich už znova nekúpim a to hlavne kvôli cene, pretože dať viac ako 4€ za 25 obrúskov (teda na max 25 odlíčení) je dosť. Za menej ako 4 € kupujem svoj milovaný Garnier odličovač a vydrží mi viac ako mesiac. A na budúci výlet si už namiesto vaku beriem kufor, kde sa mi zmestí všetko čo potrebujem.

A ako ste na tom vy s balením sa na dovolenku?

Vaša AN :-)

PS: a nezabudnite sa zapojiť do súťaže TU

7 comments

  1. Já kapesníčky na odličování nepoužívám a také se raději držím klasických odličovačů a tamponků. Jednou jsem je zkusila a také mi z pálili oči :-(

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete