Ako voňať luxusne za málo peňazí

Myslím si, že každý z nás chce pekne voňať a to nielen my ženy, ale aj muži. No značkové parfémy v obchodoch stoja nemalé peniaze a pritom asi všetci dobre vieme, že minimálne polovica tej ceny sa platí za značku a za luxusne vyzerajúci flakón. Pokiaľ si však nepotrpíte na značku a flakón, tak exitujú aj alternatívne možnosti, ako si kúpiť skvelú vôňu za málo peňazí. Pokiaľ ste veľkým zástancom originálov, tak tento článok asi nie je úplne určený Vám. No pokiaľ Vám ide len o vôňu a chcete ušetriť kopec peňazí, tak určite čítajte ďalej.

parfemplus vône



Dnes Vám chcem predstaviť e-shop parfemplus.sk (parfemplus.cz, pokiaľ ste z Čiech), ktorý ponúka vône inšpirované známymi parfémami. Všetky vône sa predávajú v rovnakých 50 ml flakónoch, ktoré sa od seba odlišujú číslom. Každé číslo predstavuje inú vôňu, ktorú si viete na ich stránke vyhľadať a zistiť ktorou vôňou je inšpirovaná. Nájdete tam vyše 300 vôní pre ženy a mužov, takže si tam určite nájdete aj svoju obľúbenú vôňu.

S priateľom sme z tejto stránky otestovali 10 vôní a aj keď som zo začiatku nevedela do čoho idem, tak musím povedať, že vône sú ozaj veľmi podobné originálom. Nie je to úplne jedna ku jednej, ale podľa môjho názoru je tam 95% podobnosť, takže ak si parfém dáte na seba tak ten rozdiel neucítite. Sú ozaj kvalitné, voňajú intenzívne a celý deň. Pri každom parféme je aj kopec recenzií, takže si o svojom obľúbenom viete prečítať čo naň hovoria ľudia, ktorý ho už odskúšali. Pokiaľ však nemáte žiaden obľúbený parfém, alebo si chcete kúpiť nejaký nový, tak si viete pomocou filtra nájsť parfém podľa rôznych kritérií (vek, typu človeka, typu vône či ročného obdobia).

parfemplus vône

No asi Vás zaujíma aké vône som si vybrala a čím ma zaujali:
Vôňa 327 je inšpirovaná vôňou Guerlain Aqua Allegoria Mandarin/Basisic, ktorej vôňa ako už názov napovedá pripomína citrusy, ale hlavne tam cítiť mandarínku. Skvelá vôňa ak máte radi trošku silnejšie citrusové vône.
Vôňa 382 inšpirovaná Gucci Bloom je mojim tom favoritom z týchto všetkých vôní. Hlavným tónom je jazmín, ktorý milujem. Odkedy ju mám používam ju denno denne a je doslova mojou top obľúbenou vôňou tohto roku.
Vôňa 12 inšpirovaná DKNY Women. Túto som predtým vôbec nepoznala a kupovala som ju len podľa popisu. Je to veľmi svieža a jemná vôňa vhodná pokiaľ nemáte veľmi radi výrazné a silné vône.
Vôňu 41 inšpirovanú Chanel No. 5 som tiež kupovala naslepo, pretože často počúvam o tejto ikonickej vôni a tak som si povedala, že ju vyskúšam, pretože originál je neskutočne drahý. No žiaľ mi nesadla. Nie je zlá no je to taká ťažšia vôňa a nevystihuje moju osobnosť. No pokiaľ túto vôňu poznáte a máte ju radi tak tu ju viete kúpiť za super cenu.
Ďalšia vôňa 77 inšpirovaná ikonickým Dolce & Gabbana Light Blue je vôňa, ktorú bude asi väčšina z Vás poznať. Svieža citrusová a hlavne nesmrteľná vôňa.
Posledná ženská vôňa je 175 inšpirovaná Calvin Klein One. Teda na stránke sa píše že je mužská, no ona je v skutočnosti unisex a mne hrozne vonia. Priateľovi síce nie, ale to je jeho problém. Ja ju zbožňujem, pretože je to opäť taká svieža a citrusová vôňa.
Ďalšiu vôňu testoval priateľ a je ňou 124 inšpirovaná Joop Homme, ktorá je taká ovocno orientálna, citrusová vôňa. Je trošičku ťažšia, ale priateľ ju zbožňuje. Mal predtým aj originál a tvrdí, že vôňou je to úplne to isté.
Vôňa 411 je inšpirovaná Ralph Lauren Polo Blue je taká korenistá, ale stále svieža vôňa.
Zo všetkých mužských moja najobľúbenejšia je 115 inšpirovaná Gucci by Gucci Pour Homme je citrusovo drevitá no stále svieža vôňa.
A poslednou vôňou je 126 inšpirovaná Dolce & Gabbana Pour Homme je opäť jeden z obľúbených parfémov môjho priateľa a je to znova citrusovo drevitá vôňa presne podľa jeho vkusu.

So všetkými vôňami sme veľmi spokojní a som rada, že som spoznala novú stránku a určite si tam ešte niekedy v budúcnosti niečo obstarám.

Pokiaľ si podľa popisu neviete predstaviť ako parfém vonia tak tento e-shop ponúka aj 2 ml vzorky vďaka ktorým zistíte či Vám vôňa sedí alebo nie.

parfemplus vône

Pokiaľ sa Vám nepáči, že by ste mali doma viac parfémov, ktoré vyzerajú úplne rovnako, tak aj to sa dá veľmi ľahko vyriešiť. Na Parfemplus.sk predávajú aj náplne v baleniach po 100 ml, 200 ml a dokonca aj 300 ml, ktoré si viete preliať do sebou zvoleného flakónika. Flakóniky majú v rôznych prevedeniach a veľkostiach. Ja som si zvolila 50 ml, 15 ml a aj malý kabelkový 8 ml flakónik. Flakóny sú krásne a jedinečné. Na týchto náplňach je dobré to, že čím väčšie balenie tak tým je to cenovo výhodné. 

parfemplus náplň

parfemplus flakón

parfemplus flakón

parfemplus flakón

Okrem vôní na parfemplus.sk nájdete aj kozmetiku a prírodné vody ako napríklad ružová, levanduľová či harmančeková, ktoré sa predávajú v 100 ml  a 250 ml  plastových obaloch. Určite Vám odporúčam ružovú vodu, ktorá je skvelá na pleť aj telo. Má protizápalové účinky a pôsobí upokojujúco na podráždenú pokožku.

parfemplus prírodné vody

Určite mi nezabudnite napísať aké vône preferujete a či ste už niekedy v minulosti skúšali nejaké podobné parfémy inšpirované známymi značkami. Zatiaľ Vám prajem pekný pondelok a vidíme sa pri ďalšom článku :-)


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s parfemplus.sk

4 comments

  1. Great post dear, so nice and interesting, love it!

    ReplyDelete
  2. Mně se u nich líbí ty přírodní vody, taky bych si vybrala růžovou, mají pěknou lahvičku a i obsah je určitě super. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  3. They seem like quality products, Thanks for sharing.
    Regards.
    Neverpayful.com
    Dealswithin.com

    ReplyDelete