Zaujímavé novinky Dermacol

dermacol

Ahojte baby, prajem Vám krásny jesenný sviatočný deň. Dnes by som Vám chcela ukázať pár noviniek značky Dermacol. Každý mesiac pre nás pripravujú kopec noviniek z oblasti dekoratívky, no aj starostlivosti o pleť.


dermacol sleeping mask

Najviac som si obľúbila nové masky na tvár. Dermacol Sleeping Beauty Mask je nočná vyživujúca maska s koenzínom Q10 a Karité. Aplikuje sa na tvár večer pred spaním a zmýva sa až ráno po prebudení. Skvele hydratuje pleť a cez noc ju doslova boostne.

dermacol sleepng beauty mask

Pokiaľ by ste večer nestihli svoju rutinu, ta to viete stále zachrániť rannou maskou Dermacol Morning Beauty Mask, ktorá pleť počas 10 minút zhydratuje a rozžiari.  Skvelá ranná maska, ktorá pôsobí rýchle a vie zachrániť mdlú pleť.

Dermacol Morning Beauty Mask

Dermacol Morning Beauty Mask

Druhá várka noviniek je kopec dekoratívnej kozmetiky. Pokiaľ nemáte od prírody krásne husté obočie a potrebujete ho mierne zafarbiť a zafixovať, tak máte na výber z troch odtieňov vodeodolnej maskary Dermacol Eyebrow Mascara. Druhou pomôckou na úpravu obočia je obojstranná ceruzka Dermacol Gorgeous Eyebrow. Jeden koniec je korektor s ktorým si viete upraviť nezrovnalosti a druhá strana je rozjasňujúca. Viete ňou rozjasniť oblasť pod obočím, no ja túto stranu používam na rozjasnenie vnútorného kútika oka.

Dermacol Eyebrow mascara

dermacol gorgeous eyebrow

dermacol obočie swatche

Dermacol Touch & Cover je korekčné rozjasňujúce pero. Produkt sa vytláča klikacím systémom a nanáša sa pomocou štetca. Je dostupné v troch odtieňoch no pokiaľ by ste ho chceli použiť ako klasický korektor asi budete sklamané. Krycia schopnosť je veľmi nízka a skôr je vhodné na prejasnenie tváre.

Poslednými novinkami sú holografické lesky na pery Dermacol Holographic v piatich odtieňoch. Ja osobne na takého holografické produkty nie som. Nemám to kde nosiť, no pokiaľ chodíte na festivaly, alebo iné obdobné akcie, tak určite podobné produkty využijete, takže je dobré, že aj Dermacol má v ponuke niečo také.

dermacol touch and cover

dermacol touch and cover

Dermacol holographic

Ktoré z noviniek Vás zaujali najviac? 

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

28 comments

  1. Hodně mě zaujala ta maska na spaní, asi na nic mrknu :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  2. I totally love the quality of your pictures! Seems like the products are really great :)
    Now following your blog!x
    xoxo
    Lara

    www.verylara.com

    ReplyDelete
  3. Za mňa ta rozjasňujúca maska, už len tá jej vôňa ma ráno dokáže prebrať a potom maskara na obočko, je super :)
    THE NOELA

    ReplyDelete
  4. Congratulations on your article, it was very helpful and successful. 7e0cbeca6a55723d24cd3c06864b497a
    sms onay
    numara onay
    website kurma

    ReplyDelete
  5. Thank you for your explanation, very good content. 19045e6f1ea2a98106a0fb3e531322c1
    define dedektörü

    ReplyDelete