Holika Holika - Black Snail Repair Toner

Ahojte baby,

Myslím si že slimačie produkty Vám nemusím nijak extra predstavovať. Na blogu sa neobjavujú po prvý krát a veľmi rada sa vraciam k produktom, ktoré tento slimačí extrakt obsahujú. Od značky Holika Holika je toto môj druhý produkt, ktorý od nich skúšam a som rada, že značka ma ani tentoraz nesklamala. Pokiaľ sa chcete dozvedieť o značke čosi viac, kliknite TU. 
-----
I think that I don´t have to intoruduce you to snail products. They appeared on the blog many times, and I am very happy to go back to the products that contain snail extract. From Holika Holika, this is my second product, which I try from them and I'm glad that the brand hasn´t disappointed me this time either. If you want to learn more about the brand, click HERE.


Kúpa tohto produktu nebola spontánna. Moje doterajšie tonikum od MISSHA, ktoré tiež obsahovalo slimačí extrakt mi už došlo a potrebovala som náhradu. A keďže sa mi do rúk dostala vzorka práve tohoto tonika vyskúšala som ho. Hneď som sa do neho zamilovala. Konzistencia, rýchle vstrebávanie a vôňa, to všetko si ma hneď získalo a preto som nad kúpou dlho neváhala.
-----
The purchase of this product wasn´t spontaneous. My previous toner from MISSHA, which also contained a snail extract, was empty and I needed a replacement. And when I had a sample of this toner I decided to try it. I immediately fell in love with it. Consistency, quick absorption and scent, all of that was great and I haven´t hesitated for a long time.


Tonikum je balené v krásnom čierno zlatom kartónovom obale s popisom, zložením a ostatným informáciami. Samotný produkt je v plastovom čiernom obale so zlatým písmom a vrchnákom. Tonikum sa aplikuje pomocou praktickej pumpičky. Balenie obsahuje 160 ml a stojí vyše 40 Eur

Cena je skutočne vysoká, ale je to hlavne kvôli jeho zloženiu. Tonikum totiž obsahuje až 45% extraktu z čierneho slimáka. Je to účinný antioxidant, ktorý predchádza starnutiu a má zosvetľujúce účinky. Okrem toho je slimačí extrakt vhodný na problematickú pleť. Tonikum neobsahuje žiadne parabény, arómy, minerálne oleje, umelé farbivá a zložky živočíšneho pôvodu. Tonikum je pritom vhodné pre všetky typy pleti.
-----
The toner is packed in a beautiful black gold cardboard package with description, ingredients and other information. The product itself is in a plastic black bottle with a gold lettering and lid. The toner is applied using a practical pump. The package contains 160 ml and costs more than 40 Euros.

The price is really high, but it's mainly due to its ingredients. The toner contains up to 45% of the black snail extract. It is an effective antioxidant that prevents aging and has lightening effects. In addition, the snail extract is suitable for problematic skin. The toner contains no parabens, flavorings, mineral oils, artificial dyes and ingredients of animal origin. The toner is suitable for all skin types.


Jeho hlavnými účinným zložkami sú:
Extrakt zo slimačieho slizu - obsahuje množstvo živín, má anti-aging účinky, pomáha pri tvorbe kolagénu, chráni pleť pred vonkajšími vplyvmi, dokáže obnoviť poškodené bunky a má zosvetľujúce účinky, ktoré pomáhajú pri odstraňovaní strií, jazvičiek a pigmentových škvŕn.
Perlový prášok - hydratuje a vyživuje pleť. Okrem toho má zosvetľujúce účinky.
-----
Its main ingredients are:
Snail slime extract - contains a lot of nutrients, has anti-aging effects, helps in collagen production, protects the skin from external influences, can restore damaged cells and has lightening effects, helping to remove stretch marks, scars and pigment stains.
Pearl powder - hydrates and nourishes the skin. It also has lightening effects.

Zloženie/Ingredients:
Snail Secretion Filtrate, Water, Butylene Glycol, Alcohol Denat., Glycereth-26, Niacinamide, Dipropylene Glycol, Portulaca Oleracea Extract, Glycerin, PEG-7 Caprylic/Capric Glycerides, Beta-Glucan, PEG-32, PEG-60 Hydrogenated Castor Oil, Tromethamine, Carbomer, Punica Granatum Fruit Extract, Panax Ginseng Callus Culture Extract, Brassica Napus Sprout Extract, Yeast Extract, Glycine Soja (Soybean) Phytoplacenta Extract, Pearl Powder, Caprylhydroxamic Acid, Caprylyl Glycol, Adenosine, Disodium EDTA, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Fragrance


Tonikum sa používa po umytí tváre. Môžte ho naniesť na pleť pomocou vatového tampónika, alebo pomocou rúk. Počkajte pokiaľ sa vstrebe a môžte pokračovať ďalšími produktmi. Tonikum vyrovnáva pH pleti a pripraví ho na ďalšie produkty, ktoré budeme na pleť nanášať.
-----
The toner is applied after washing the face. You can apply it to the skin using a cotton pad or with hands. Wait for it to absorb and continue with other products. The toner ebalances the pH of the skin and prepares it for other products that we will apply to the skin.


Do tohto produktu som sa ihneď zamilovala. Má ozaj prekrásny obal, ktorý mu dodáva luxusný feeling a praktická aplikácia pomocou pumpičky je na nezaplatenie. Samotný produkt je priehľadnej vodnato gélovitej konzistencie, ktorý sa veľmi rýchlo vstrebáva do pleti. Keď sa pozriete na zloženie uvidíte, že na prvom mieste sa nachádza extrakt zo slimačieho slizu. Slimačie produkty nepoužívam prvý krát a preto viem, že dokážu s pleťou zázraky. Tento tiež nie je výnimkou. Pleť je po ňom zdravšie vyzerajúca, žiarivejšia a jazvyčky a pigmentové škvrny sú menej viditeľné. 
-----
I immediately fell in love with this product. It has a beautiful packaging that gives it a luxurious feel and practical application with a pump is perfect. The product itself is a transparent, gel-like consistency that is quickly absorbed into the skin. When you look at its ingredients you will see that the extract from the snail slime is on the first place. I don´t use snail products for the first time and I know that I can do miracles with my skin. This one is also no exception. The skin is healthier looking, brighter, and scars and pigment spots are less visible.


Tonikum je jednoznačne jeden z top produktov v starostlivosti o pleť, ktoré som skúšala. Má úžasné zloženie, viditeľné účinky a k tomu všetkému ešte aj prekrásne balenie. Jeho jedinou nevýhodou je vysoká cena. Vzhľadom na jeho zloženie však nie je predražená, pretože všetky produkty iných značiek, ktoré majú taký vysoký obsah slimačieho slizu sa pohybujú v rovnakých cenových reláciách. Jednoznačne je to perfektný produkt a odporúčam ho ľuďom, ktorý sa neboja experimentovať a potrebujú extra starostlivosť o pleť. Buď kvôli akné, pigmentovým škvrnám, začínajúcim vráskam, alebo inými problémami s pleťou.


Skúšali ste už nejaké slimačie produkty?
-----
This toner is definitely one of the top skin care products I've tested. It has an amazing ingredients, visible effects, and all of it it has a beautiful packaging. Its only downside is the high price. However, due to its ingredients, it is not overpriced because all products of other brands that have such a high content of snail slime extract move in the same price point. This is a perfect product and I recommend it to people who aren´t afraid to experiment and need extra skin care. Either because of acne, pigment spots, wrinkles, or other skin problems.

Have you ever tried some snail products?

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). :)

P.S .: If you like my blog and you do not want to miss new posts you can follow me via GFC (in the right panel), Facebook (anbeautyblog) or Instagram (@anbeautysk). :)

14 comments

  1. Celkom ma odrádza cena a hlavne to, že je to slimačí sliz :D znie to hrozne, aj keď viem, že je to určite veľmi dobrý produkt :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
    Replies
    1. No áno veľa ľudí mi píše že ich ten slimák odrádza :D

      Delete
  2. Krásné balení, vypadá to super :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. Je ozaj krásny, ale hlavné je že je to aj dobrý produkt :)

      Delete
  4. Tonikum má opravdu krásný obal. Líbí se mi vysoký obsah slimáčího slizu, taky jeden výrobek se slimáčím slizem mám. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja si ich neviem vynachváliť, len tá cena je pri všetkých dosť vysoká :)

      Delete
  5. Značku poznám, mám od nej mejkap a musím povedať, že lepší som nikdy nemala! Určite stavím ešte na nejaké produkty od tejto značky a možno aj na tento výrobok :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja som od nich skúšala zaťial len dva produkty a som rada, že všetky mi sadli. Vieš mi napísať aký makeup si od nich skúšala nech sa na neho pozriem?

      Delete
  6. Hello there,
    I just found out your blog and I really like it! Great post, dear. Thank you for sharing it with us and keep publishing! :)

    I am your new follower now. I will appreciate a lot if you check out my blog and follow me back if you like it:

    Carstvo zapisanih misli

    Have a wooondeeerfuul day! :)) ♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you. Just checked your blog :) following back :)

      Delete
  7. I love this post! Thanks for sharing it. :)
    Have a nice day!

    If you would like to support each other with follow, let me know on my blog:
    Shoot for the stars

    ReplyDelete
  8. Very interesting post and so beautiful photo... kisses

    Follow for follow? <3

    http://www.ioannesstyle.com/

    ReplyDelete