Byť v lete FIT s fitlistom + Súťaž

Leto je už v plnom prúde a okrem nakupovania letných šiat a lodičiek pokukujeme aj po plavkách, ktoré si tento rok kúpime na dovolenku k moru. Ale čo tam po krásnych plavkách, keď sme sa ešte nestihli zbaviť zásob tuku zo zimy. A keď sme sa ho už aj stihli zbaviť, nebolo by krásne mať bruško spevnené ako tie modelky v časákoch?  Riešite to aj vy každý jeden rok? Dúfam, že aspoň niekto áno, pretože v tom nechcem byť sama.

Len pred nedávnom som sa zaregistrovala na stránkach fitlist.sk, ktorá ponúka vypracovanie zdravého denného jedálnička a cvičenia podľa osobitých požiadaviek.


Každá z Vás si môže vyskúšať ich platinový program s jedálničkom a cvičebným programom na 1 deň zadarmo a zistiť, či je fitlist.sk pre Vás. Stačí kliknúť tu: prémiový program na 1 deň zadarmo. Jedálniček môže človek získať aj úplne zadarmo a to len registráciou.

Registrácia je úplne jednoduchá. Na úvodnej strane hore kliknúť na registrácia a ďalej si už zvolíte po akej zmene túžite. Schudnúť, pribrať, alebo zostať na pôvodnej váhe. Je úžasné, že si viete zvoliť potraviny na ktoré máte alergiu, alebo ktoré Vám vyslovene nechutia. V profile si viete potraviny, ktoré nechcete v jedálničku pridať alebo odobrať aj dodatočne. Viete si zvoliť aj koľkokrát týždenne chcete cvičiť.

V záložke jedálniček nájdete svoj osobný jedálniček na celý týždeň - raňajky, desiatu, obed, olovrant aj večeru. Ak Vám nejaké jedlo nevyhovuje tak si ho viete zmeniť. Napríklad v prvý deň som mala na raňajky recept, ktorý zahrňoval čučoriedky, ktoré u nás v obchode nekúpim, tak som sa preklikala na iné raňajky. Čo je super, je aj možnosť vytlačiť si nákupný zoznam na každý deň, alebo rovno na celý týždeň dopredu. Nerada chodím do obchodu každý deň, tak nakupujem na dva, tri dni dopredu.




Najprv som sa zľakla, pretože som sa bála či si nájdem čas si všetko jedlo pripraviť. Ale väčšina jedál sú jednoduché a veľmi rýchle na prípravu a pre super zaneprázdnených ľudí je tam možnosť zvoliť si aj donášku. Funguje to však len pre Bratislavu a Košice, čo je trochu škoda, pretože ak ste z iného mesta musíte sa spoľahnúť na svoje kuchárske schopnosti a pripraviť si 5 jedál denne predsa len zaberie trochu času. A neraz sa mi stalo, že som desiatu, alebo olovrant vynechala, pretože som proste nemala čas. Na druhej strane nič nie je zadarmo a keď chceme byť fit a vyzerať dobre musíme pre to niečo obetovať.

Cvičiaci program je vymyslený super. Máte k dispozícii rozcvičku, dve cvičebné schémy a aj rozvrh kedy, ktorú schému cvičiť. Každý cvik je znázornený aj na videu a je k nemu aj podrobný popis. Ak Vám nevyhovuje niektorý cvik, viete si ho zmeniť rovnako ako v jedálničku. Ja mám napríklad problém s pravým kolenom, tak si stále mením cviky, ktoré sú zaťažujúce na kolená. Cviky sú podľa mňa trošku náročnejšie, ale nie nezvládnuteľné. Pokiaľ ste posledné roky zanedbávali cvičenie tak Vám to dá zo začiatku dosť zabrať.



To však nie je všetko. Na stránkach fitlist.sk nájdete desiatky kupónov na zľavy do eshopu, ktoré majú k dispozícii aj bezplatne registrovaný. Platiaci dostanú vyššie zľavy. Už som stihla jeden využiť a ušetrila som nákupom 7 €.

Po prečítaní článku si poviete: Áno je to krásne, ale určite je to neskutočne drahé. Jedálniček však registráciou získate úplne zdarma. Za bežný jedálniček s konzultáciou sa bežne platí aj 100 €, ale vo fitliste je to s plánom na cvičenie 14,90 €. A už len také cvičenie s trénerom stojí cca 15€/hod, čo pri cvičení aspoň 8x mesačne predstavuje cca 120€, ale vo fitliste je to s spolu s konzultáciami a jedálničkom 14,90 €. A keď aj tak váhate vyskúšajte prémiový program na 1 deň zadarmo. Veď za skúšku nič nedáte.

Ak sa Vám fitlist.sk páči mám tu pre Vás pripravené 2 PLATINUM vouchery na 1 mesiac zadarmo. 

PODMIENKY SÚŤAŽE:

1. Sledovať môj blog cez Google Friend Connect (GFC), alebo cez Facebook (FB)
2. Napísať mi do mailu alenanguyenova@gmail.com (pre sledovateľov cez GFC), alebo napísať mi správu cez Facebook (pre sledovaťeľov cez FB) odpoveď na súťažnú otázku

Súťažná otázka: Aký eshop je prvý v ponuke zľavových kupónov na stránke fitlist.sk? (Odpoveď nájdete v sekcii kupóny)

Výhercov zverejním na mojom blogu o dva týždne (14.8.) a budem ich kontaktovať aj mailom, alebo cez Facebook správu.

Veľa šťastia a buďte fit.

Vaša AN :-) 


2 comments

  1. To je super že sestaví jídelníček úplně zadarmo. Myslím že se za to někde i dost platí za sestavení jídelníčku. Každopádně na co poslední dobou narážím jsou takové krabičkove diety. A taky tam je na výběr asi že 3 různých jídelníčku. Ale jste jsem si nic neobjednávala a zajímaly by mě nějaké zkušenosti od lidí co už takovou dietu vyzkoušeli.

    ReplyDelete
  2. Toto znie super. Niečo také by som tiež potrebovala. Ja som si teda jedálniček upravila sama podľa návodov na internete, ale myslím si, že to funguje, pretože kilá idú dole. To, že som začala viac športovať, ale podľa mňa tiež pomáha. Práve kvôli športovaniu som si teraz kúpila aj taký ten fitness náramok. To je vážne výborná vec. :)

    ReplyDelete