Zimný HAUL s Bonprix

Koncom roka som si doplnila šatník o pár krásnych kúskov z BONPRIX. Začala som nosiť viac šiat, no zistila som, že mi v šatníku chýbajú šaty, ktoré by boli vhodné na toto studené obdobie. 

Ihneď ma zaujali tieto bordové pletené šaty v zavinovacom vzhľade. Farba je výrazná no nie príliš extravagantná. V oblasti hrudníku majú zavinovací vzhľad s rozšírenými trištvrtinovými rukávmi. V páse majú opasok rovnakej farby a pri mojej výške 158 cm sú mi tesne nad kolená. Z oboch strán majú V-čkový výstrih a materiál je príjemný a teplý. Šaty sú krásne, elegantné a vhodné do práce, alebo aj na rodinnú oslavu.
Bonprix pletené šaty v zavinovacom vzhľade

Bonprix bodrové zavinovacie šaty
Najviac sa mi páčia tieto pletené šaty s čipkou. Pôsobia priam anjelsky a keby som si ich objednala skôr, tak toto by bol môj go to outfit na Vianoce. Šaty sú v jednoduchej bielej farbe, ktoré je nesmrtelná a vhodná kdekoľvek. Strih je úplne jednoduchý s mierne nariasenými ramenami a dlhými rukávmi a akurátnou dĺžkou nad kolená. Na chrbte sú však obzvláštnené jemnou čipkou, ktorá nepôsobí nijak vulgárne. Materiál je hebučký a príjemný na nosenie. Jednoducho krása. Pokiaľ milujete takýto štýl, tak sa na ne pozrite pokiaľ ich majú skladom.

Bonprix pletené šaty s čipkou

bonprix biele šaty s čipkou
A nakoniec som stavila aj na overenú klasiku - little black dress :-). Tieto džersejové šaty so štrasovou aplikáciou síce nie sú pletené a nie tak teplé ako prvé dve. No zato budú nositeľné aj v iné ročné obdobia. Čierna je moja obľúbená farba a tieto šaty sú úplne jednoduché svojim strihom so zaujímavým detailom. Majú klasický okrúhly výstrih a zo zadnej strany nemajú žiadne zbytočné detaily. Majú krátke rukávy a dĺžkou sú tesne nad kolená. Pokiaľ hľadáte jednoduché čierne šaty, tak tieto určie splnia Vaše požiadavky.


Bomprix džersejové šaty so štrasovou aplikáciou


Bomprix čierne šaty
Budem rada ak mi dáte vedieť ktoré šaty Vás zaujali najviac a prečo a určite mi dajte vedieť či zvyknete v zime nosiť šaty.






P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v rámci spolupráce s e-shopom bonprix.sk





5 comments

  1. Tie červené šaty ti veľmi pristanú :)

    ReplyDelete
  2. Tybrďo, všechny ti moc sluší! Libí se mi všechny, nejvíce určitě ty červené! :-) Já jsem si taky nakoupila nové šaty a jsem teda nadšená. Asi taky zahrnu do článku :-)

    ReplyDelete
  3. Ty červené šaty jsou krásné. :)

    ReplyDelete