NOTINO Beauty Box

Notino Beauty Box

Kto by nemiloval beauty krabičky? Ja rozhodne áno. Krabička ukrývajúca množstvo kozmetických značiek a noviniek. Človek nimi urobí radosť sebe, alebo niekomu inému. A presne pred týždňom som objavila box, ktorý mi vyrazil dych.

Notino Beauty Box s názvom Warm & Spicy. Jedná sa o jesennú edíciu top produktov z notina. Obsahuje až 12 produktov z toho 5 plných balení, 5 miniatúr a 2 vzorky. Zloženie je ozaj rôznorodé a nájdete tam všetko od starostlivosti o pleť, cez vlasovú kozmetiku, telovú kozmetiku, dekoratívku až po vône. Takže pokiaľ Vás tento box zaujal sa naň poďte so mnou pozrieť.

Rodial Pink Diamond Mask

Začala by som so starostlivosťou o pleť, pretože mi úplne vyrazilo dych, že sa v boxe nachádzala značka Rodial. Je to luxusná a hlavne veľmi kvalitná značka v starostlivosti o pleť, ktorá nie je úplne najlacnejšia. V boxe sa nachádzala maska Rodial Pink Diamond v plnom balení. Jedná sa o plátenú hydratáčnú masku s obsahom kyseliny hyaluronovej, hydrolizovaného rastlinného proteínu a grepfruitového extraktu. Na vyskúšanie sa v balíku nachádzala miniatúra japonskej značky Shiseido WASO Yuzu-C. 5ml očná esencia stačí na vyskúšanie produktu, aby ste sa vedeli rozhodnúť či chcete ísť do plného balenia. Pokiaľ máte citlivú pleť oceníte miniatúru LANCASTER Micellar Delicate Cleansing Water na odličenie makeupu a vyčistenie pleti. Balenie je 30 ml a preto je vhodné aj na cesty.

Presuniem sa k telovej kozmetike a pokiaľ si aj teraz v zime chcete zachovať bronzovú pokožku tak s tým Vám pomôže Vita Liberata Tanning Mist. Stačí len pár strekov a ste ako po návrate z dovolenky pri mori. V boxe sa nachádzala 50 ml miniatúra, ktorá Vám určite vystačí na pár použití. A určite mi dáte za pravdu, že počas týchto studených dní nie je nič lepšie ako horúci kúpeľ. Najlepšie produkty do kúpeľa má jednoznačne Kneipp a ich soľ do kúpeľa Goodbye Stress je asi najobľúbenejšia.

Kneipp

Wellaflex

Jediné 2 vzorky v beauty boxe sú šampón a maska na vlasy. Schwarzkopf BC Bonacure Moisture Kick Shampoo a Schwarzkopf BC Bonacure Moisture Kick Treatment sú vzorky na jedno použitie, čo je trošku škoda. Na druhej strane takto zistíte či Vám tento rad značky Schwarzkopf vyhovuje alebo nie. Potešujúce je ale plné balenie suchého šampónu Wella Wellaflex Dry Shampoo Wild Berry Touch, ktorý zbaví vlasy mastnoty, prevonia ich a nezanecháva na vlasoch stopy.

Pokiaľ obľubujete luxusnú dekoratívku, tak Vás isto poteší Bobby Brown Smokey Eye Mascara. Jedná sa síce o 3 ml miniatúru no pri mascare to vôbec nevadí. Ja osobne som ešte značku nikdy neskúšala, preto som sa tejto maskare veľmi potešila. Druhým produktom z dekoratívnej kozmetiky je lak na nechty NOBEA Gel - Like Nail Polish v krásnom tmavo bordovom odtieni Dark Orchid.

Bobbi brown mascara

Gucci Bloom

Nakoniec sa dostávame k voňavým produktom. Pokiaľ ste ešte nepostrehli že Notino majú vlastné vonné sviečky, tak v tomto boxe sa s jednou z nich stretnete. Notino Scented Candle vo vôni Feelin' Powerful je veľmi jemná no príjemná vôna s dĺžkou horenia až 15 hodín. A topkou celého boxu je miniatúra vône Gucci Flora Gorgeous Gardenia. Úžasná kvetinová vôna do ktorej sa zamilujete tak, že určite siahnete aj po plnej verzii.

Tento Beauty Box musím veľmi pochváliť, pretože je plný užitočných a hlavne moderných a žiaducich značiek. Pokiaľ zavítate na notino a uvidíte tú neskutočnú cenu ihneď ho budete mať vo svojom košíku. A keď tam už budete tak určite neprehliadnite aj najväčšiu akciu roka BLACK FRIDAY so zľavami az 40 %. Určite mi dajte vedieť či sa Vám zloženie boxu páči.


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

2 comments