Beauty of Joseon Repair Serum Ginseng + Snail Mucin

Beauty of Joseon

Kórejská značka Beauty of Joseon je na trhu už takmer 10 rokov. Ich produkty sú tvorené tradičnými liečivými bylinkami, ktoré sa používali už za čias dynastie Joseon. Práve podľa tejto dynastie bola nazvaná samotná značka. Zameriavajú sa na blahodárne účinky ryžovej vody, ženšenu, zeleného čaju, propolisu a množstva iných. Dnešná recenzia bude zameraná práve na ich obľúbené ženšenové sérum Beauty of Joseon Repair Serum Ginseng + Snail Mucin.

So značkou Beauty of Joseon som sa už tohto roku stretla a v súšasnoti používam ich čistiaci gél, ktorý som si veľmi obľúbila. No chcela som otestovať aj silu a jedinečnosť ich sér. A nakoľko milujem všetko slimačie, tak rozhodovanie bolo veľmi ľahké. Sérum má vynikajúce zloženie, ktoré sa stará o hydratáciu a regeneráciu pokožky.

K hlavným účinným látkam patrí:
Ženšen - obsahuje až 63% koreňovej vody ženšenu ktorá pomáha predchádzať známkam starnutia
Extrakt slimačieho slizu - obsahuje vyše 3% a pomáha s regeneráciu poškodenej pokožky a hydratuje ju
Niacinamide - môžte ho poznať aj pod názvom vitamín B3, ktorý zmenšuje viditeľnosť pórov a redukuje nedokonalosti pleti
Adenozín - bojuje so starnutím tým, že pomáha produkcii kolagénu a zároveň má hojivé a protizápalové účinky
Kyselina hyaluronová - napomáha celkovej hydratácii pokožky

Navyše neobsahuje žiadne parabény, silikóny, sulfáty a ani alkohol. Zložením je to ozaj neskutočné sérum, ktoré má ľahkú vodnatú konzistenciu, ktorá sa veľmi dobre vstrebáva. Pleť je po nanesení hydratovaná, hebká a neostáva na nej žiaden lepkavý film. Sérum sa predáva v priehľadnej plastovej nádobe a nanáša sa pomocou pipety. Toto je asi jediná výčitka voči séru, ktorú mám. Pretože plastová nádoba mu uberá na luxusnom dojme ktorým pôsobí a pokiaľ lacné drogérkové značky dokážu predávať séra v sklenených nádobách, očakávala by som to aj tu. No je to len kozmetická vada a dôležité je stále samotné zloženie.
 
Beauty of Joseon

Zloženie:
Panax Ginseng Root Water, Butylene Glycol, 1,2-Hexanediol, Snail Secretion Filtrate, Dipropylene Glycol, Water, Niacinamide, Glycerin, Propanediol, Trehalose, Xanthan Gum, Glycereth-25 PCA Isostearate, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Ethylhexylglycerin, Carbomer, Adenosine, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Extract, Tricholoma Matsutake Extract, Tromethamine, Rhododendron Chrysanthum Leaf Extract, Disodium EDTA, Hydrolyzed Cicer Seed Extract, Hyaluronic Acid, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Dextrin, Sodium Hyaluronate, Phellinus Linteus Extract, Cornus Officinalis Fruit Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Akebia Quinata Extract, Panax Ginseng Root Extract

Beauty of Joseon

So sérom som veľmi spokojná a používam ho už takmer 2 mesiace. Je vhodné pri rannej a aj pri večernej rutine a myslím, že vzhľadom na jeho zloženie a moju skúsenosť s ním bude vhodné pre všetky typy pleti.  Je to veľmi univerzálne sérum a bude vhodné aj pokiaľ riešite probémy s nedokonalosťami pleti ako akné, jazvy po akné či rozšírené póry, ale zároveň aj keď potrebujete pomôcť v oblasti anti-agingu. Navyše jeho hydratačné vlastnosti potešia majiteľov suchej pleti a jeho ľahkosť bude vyhovovať aj majiteľkám mastnej pleti. 

Pleť je po dlhodobom používají dobre hydratovaná, jemná a hlavne rozžiarená a to je to, čo chce určite každá z nás. Sérum a rovnako aj značku odporúčam všetkými desiatimi. Má úžasné zloženie a robí to čo sľubuje a určite so ho zamilujete. 

Beauty of Joseon


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s manaskin.sk

3 comments

  1. Sérum vypadá zajímavě, s korejskou kosmetikou zatím nemám žádné zkušenosti. :)

    ReplyDelete
  2. Teď také zkouším všemožná séra, ale musím říct, že tuto značku neznám, vlastně žádnou korejskou. :(

    ReplyDelete