Fashion tipy na leto

Leto na nás neúprosne zaútočilo a s ním je spojená a zmena šatníka. Svetre, bundy a čižmy sme na pár mesiacov pochovali na dno skrine a vytiahli sme letné a hlavne ľahké kúsky ako šaty, sandále a plavky. A samozrejme, že my ženy nemôžme prežiť leto bez toho aby sme si nejaký nový kúsok nekúpili. Preto Vám ukážem pár skvelých úlovkov z e-shopu bonprix.

Hneď ako som uvidela tieto biele pletené šaty ihneď mi učarovali. Perfektne sedia na postave, nie sú príliš dlhé, ani príliš krátke a sú ako stvorené na leto. Majú tenkú podšívku telovej farby, ktorá zakrýva všetko potrebné a na zadnej strane majú prekrížené ramienka. A keďže slnko je tohto roku neskutočne silné, slnečný klobúk je nevyhnutnosťou. A keďže minulého roku som zistila že čierny klobúk nie je až taká výhra, tak tohto roku som stavila na biely a neviem si ho vynachváliť.
Bonprix pletené šaty

bonprix klobúk

Okrem šiat sú na leto skvelé aj overaly, ktoré milujem. Hlavné kvetinové so žiarivými a veselými letnými farbami. Najmä pokiaľ nie ste úplne šatové, ale chcete niečo krátke a trendy, tak overaly sú to práve. Tohto roku som si ulovila tento krásny ružový overal s kvetinami. Má tenučký materiál ktorý je skvelý na leto. Má zaväzovanie pod prsiami čo krásne zvýrazní pás.

A keďže slnko je veľmi silné , tak určite si nezabudnite zaobstarať slnečné okuliare s UV filtrom. Ochránia vaše oči a doplnia outfit.

bonprix overal

Aké kúsky ste si na leto zaobstarali vy?




P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v rámci spolupráce s e-shopom bonprix.sk


3 comments