TIPY na Vianočné darčeky

 parfémy pre ženy

Máme december a opäť sa dostávame do nákupného šialenstva. Tento rok to však máme trošku sťažené, kvôli súčasnej situácii a tak sa musíme spoľahnúť na online nakupovanie. Ja osobne milujem nakupovanie online, pretože sa tým vyhnem preplneným obchodom a všetky darčeky mi prídu domov až k dverám. Preto ak sa neviete rozhodnúť čo kúpiť svojim milovaným pod stromček, mám pre Vás pár tipov. A na všetko Vám bude stačiť jeden e-shop a tým je notino.

Začala by som darčekmi pre ženy. Najvďačnejší darček je podľa mňa parfém. Určite poteší každú ženu, ale je dobré poznať aký typ parfémov daná osoba preferuje. Tohto roku je na výber z veľkého množstva noviniek, ale aj ikonických parfémov ako napríklad Carolina Herrera Good Girl a jej viaceré varianty. Pokiaľ hľadáte niečo kvetinové, tak odporúčam Armani My Way alebo Gucci Flora Gorgeous Gardenia. A pokiaľ chcete niekomu darovať luxusnú a veľmi sofistikovanú ženskú vôňu, tak siahnite po Valentino Voce Viva

Ak potrebujete obdarovať kozmetickú maniačku, tak odporúčam nejaký pekný set dekoratívnej kozmetiky ako napríklad Benefit, alebo MAC. Tie potešia každú babu. Ak chcete potešiť skin care maniačku, tak set masiek kórejskej kozmetiky Korika bude to pravé. Ak Vám to dovolí rozpočet FOREO UFO má prenádherný set spolu s množstvom masiek. No okrem toho značky ako Estee Lauder, Saffee, NUXE a množstvo iných majú vyskladaných množstvo krásnych vianočných setov. No ak chcete niečo trošku atypickejšie, vyskúšajte face rollery. Pomáhajú zapracovať produkty do pleti a zároveň je to aj príjemná masáž. Korika má okrem masiek aj množstvo rollerov za prijateľné ceny. Krásny darček je aj hodvábna obliečka na vankúš, ktorá je jemná k pleti a vlasom.

Ak ale chcete vsadiť na istotu, tak odporúčam telovú, alebo vlasovú starostlivosť.  Vlasové balíčky viete nájsť od dostupných až po luxusné a značky ako Kerasté, Maria Nila, alebo dokonca Shu Uemura sú top vo svojej kategórii ktorými určite potešíte.

KORIKA korejská kozmetika

vlasová kozmetika

Darčeky pre mužov sú aspoň podľa mňa menej komplikované ako pre ženy. Rovnako ako pri ženách aj pri pánoch možete siahnuť po parfémoch. Obľúbená a veľmi univerzálna vôňa Hugo Boss Bottled vyšla tohto roku so zlatou limitovanou edíciou a pokiaľ poznáte niekoho kto túto vôňu miluje, bude to preň krásny darček. Možno Vás zaujme nová vôňa s unikátnym flakónom od Paco Rabane Phantom je veľmi unikátna, no práve svojou unikátnosťou nemusí sadnúť každému. Na výber je však z obrovského množstvo noviniek ako Jean Paul Gaultier, BVLGARI a množstvo iných.

Ak sa však nevyznáte v parfémoch a chcete ísť na istotu, tak záchranou sú taktiež kozmetické balíčky od výmyslu sveta od dostupnejších až po náročnejšie, od telovej kozmetiky, cez skin care až po starostlivosť o bradu a fúzy. Ak však chcete darovať originálny darček, tak môžte siahnuť po novinke v holení od Phillips, alebo elektronickú zubnú kefku od Oral B.

parfémy pre mužov

darčeky pre mužov
Ak sa neviete rozhodnúť a bojíte sa, že kúpite nevhodný darček, tak je tu ešte jedna možnosť a tou sú darčekové poukazy. Viete ho kúpiť v akejkoľvek hodnote od 30 Eur v tlačenej alebo elektronickej podobe a obdarovaná osoba si potom môžte kúpiť darček, ktorý ju poteší najviac.

Budem rada ak mi do komentárov napíšete ako ste na tom s darčekmi a či zvyknete kupovať aj kozmetické darčeky.





P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

1 comment