Alverde - Hydro Hyaluron Essenz

alverde hydro hyaluron essenz

Prírodná značka DM drogérie Alverde ponúka vo svojom sortimente už aj séra. Preto som neváhala a siahla po Alverde Hydro Hyaluron Essenz. Je to v podstate esencia, ktorú môžte používať po toniku a pred sérom, alebo ju používať namiesto séra. Je to len na Vás.

Esencia sa predáva v priehľadnej 25ml sklenenej nádobe s pipetou. Pipeta funguje a naberá dostatočné množstvo produktu na celú tvár, krk a dekolt. Samotná esencia je priehľadná a má vodnato gélovitú konzistenciu, ktorá sa veľmi ľahko aplikuje a rýchlo vstrebáva. Môžte ju preto používať aj pri rannej a večernej rutine a bude vyhovovať aj mastným typom pleti. Čo je na tomto sére unikátne je to, že je vhodné nie len na pleť, ale môžte ho vmasírovať aj do končekov vlasov a tým ich hydratovať. Skvelé pokiaľ sa Vám štiepia končeky, alebo máte veľmi suché vlasy. 

Ale esencia je samozrejme určená primárne na pleť a budete ju milovať. Obsahuje kyselinu hyaluronovu, ktorá dodáva dostatočnú hydratáciu aj tej najsuchšej pokožke a aloe, ktoré ju hydratuje a zároveň aj upokojuje. Sérum obsahuje aj prírodné esenciálne oleje, ktoré mu dodávajú jemnú a príjemnú vôňu, ktorá je nenásilná. 

Pokožka je po nanesení esencie jemná a hebká. Nezanecháva na nej žiaden film a ani mastnotu a preto ak máte mastnú pleť ako ja tak je to pre Vás to pravé orechové. Vďaka svojmu zloženiu bude pokožka hydratovaná a sérum môžte používať denne. Kyselina hyaluronová je skvelá na každodenné používanie a uvidíte na svoje pokožke rozdiel. Takýto typ séra, alebo esencie by mal mať doma každý a mali by ste ju do svojej rutiny jednoznačne zaradiť.

alverde esencia

Zloženie:
Aqua, Alcohol* denat., Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Sodium Lactate, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Parfum**; *zložky z certifikovaného poľnohospodárstva **z prírodných esenciálnych olejov
 
alverde hydro esencia

Esenciu nájdete v každej Dm drogérii a je to skutočne dostupné sérum, ktorým si viete obohatiť svoju skin care rutinu a vylepšiť stav svojej pleti. Pokiaľ by sa Vám zapáčilo z radu Hydro si viete doplniť aj primer, pleťový sprej, masku či očný krém.

alverde hydro esencia




P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s DM drogériou

1 comment