ZOEVA štetce


Značku ZOEVA určite netreba nijak špeciálne predstavovať. Je to známa kozmetická značka, ktorá vyrába kozmetiku a hlavne kozmetické štetce. Sú známe svojou kvalitou a pomerne dostupnou cenou. Napísala som pomerne, pretože samozrejme že nepatria do najnižšej cenovej kategórie. No vzhľadom na svoju kvalitu sú naozaj dostupné a nezruinujú Vašu peňaženku, tak ako iné značky ako napríklad Sigma.

-----
ZOEVA certainly doesn´t need to be specialy introduced. It is a known cosmetic brand that produces decorative cosmetics and mainly cosmetic brushes. They are known for their quality and relatively affordable prices. I wrote relatively, because of course they don´t belong to the lowest price category. However, because of their quality, they are really available and don´t ruin your wallet, just like other brands such as Sigma.


Značku ZOEVA založila v roku 2007 Zeo Boikou. V tom čase nebolo na trhu toľko spoločností, ktoré by predávali štetce v dobej kvalite a za dostupnú cenu. A podľa jej slov na drahé štetce nemala. Preto to skúsila sama. Kúpila pár kvalitných štetcov od výrobcu z Kanady, otvorila si obchod na eBay a začala predávať. Štetce si rýchlo našli obľubu pretože boli nielen kvalitné, ale ženy si ich mohli aj finančne dovoliť. Prvé tri roky pracovala Zoe z domu a robila všetko sama od A až po Z. No vyplatilo sa, pretože dnes je značka známa široko ďaleko.
-----
The ZOEVA brand was founded in 2007 by Zeo Boikou. At that time, there weren´t so many companies in the market selling quality brushes at affordable prices. And according to her words she didn´t have money to but the expensive ones. That's why she tried it by herself. She bought a few quality brashes from a manufacturer from Canada, opened her eBay store and started selling. Brushes quickly found favor because they were not only good, but women could also afford them financially. For the first three years, Zoe had worked out of the house, doing everything from A to Z. But it paid off because today the brand is known far away.


Názov značky vnikol spojením dvoch slov. Zoe, čo z gréčtiny znamená život a Eva, čo znamená prvá, odvodené od prvej ženy Evy. ZOEVA je teda v preklade život prvej ženy.
-----
The name of the brand came in by combining two words. Zoe, what means in Greek life and Eva, which means the first, derived from the first woman Eva. ZOEVA is therefore translated into the life of the first woman.


Od značky ZOEVA vlastním len štetce a preto dnes tento článok bude len o nich. V budúcnosti si však plánujem zbierku rozšíriť aj o nejaké ich paletky, ale nedá sa všetko naraz :)
-----
From the ZOEVA brand I own just brushes and therefore this article will be just about them today. In the future, however, I plan to extend the collection with some of their pallets :)


Na stránkach ZOEVA (momentálne sa štetce dajú kúpiť na ich oficiálnej stránke zoeva.de, pretože slovenský a asi aj český e-shop skončili predaj začiatkom tohto roka) máte k dispozícii širokú paletu štetcov na tvár a oči. Je ich tam toľko, že pri tom dokážete stráviť aj pár hodín kým sa rozhodnete čo chcete. Teda pokiaľ nechcete kúpiť úplne všetko :D. 

Nájdete tam samozrejme klasickú základnú verziu štetcov s čiernou rúčkou. Okrem nich ponúkajú aj verziu Bamboo a samozrejme aj vegánske štetce. Štetce viete nájsť aj v iných farebných prevedeniach ako napríklad Rose Golden a sem tam sa objavia aj nejaké tie limitované edície ako tohtoročné Phenomenom Edition, Offline Brush Set či Opulence Brush Set.
-----
On the ZOEVA´s site (at this time, the brushes can be bought at their official zoeva.de site because the Slovak and probably Czech e-shops have been closed earlier this year) you have a wide range of brushes on your face and eyes. There is so much of them that you can spend a couple of hours searching until you decide which ones you want. So unless you want to buy everything completely: D.

You can of course find the classic basic version of the brush with a black handle. Besides these, they also offer the Bamboo version and, of course, the Vegan brashes. You can also find brushes in other colorful designs such as Rose Golden and some limited editions like this year's Phenomenom Edition, Offline Brush Set or Opulence Brush Set. 


Keď už si zvolíte tú či onú verziu, určite nebudete kúpu ľutovať. Štetce sa dajú kúpiť samostatne, kde sa ich cena pohybuje od 9,50 až po 29,50 Eur. Štetce na oči sú samozrejme lacnejšie a väčšie štetce na tvár sú už drahšie. Čo ma však veľmi prekvapilo je to, že ak si kupujete štetce samostatne, dostanete každý jeden v priehľadnej plastovej taštičke. Takže ak si kúpite 10 štetcov dostanete aj 10 taštičiek. Štetce takto môžte pohodlne prenášať v taštičkách, ktoré sú praktické, pretože sú priehľadné a ľahko umývateľné.
-----
Once you choose from the variety of versiona, you will certainly not regret the purchase. Brushes can be purchased separately, where their price ranges from 9.50 to 29.50 Euros. Eye brushes are of course cheaper, and bigger brushes on the face are more expensive. What surprised me, however, is that if you buy brushes separately, you get each one in a transparent plastic bag. So if you buy 10 brushes, you'll get 10 pockets. This way, brushes can be conveniently carried in pockets that are practical because they are transparent and easy to wash.


Štetce sú vysokej kvality, štetiny sú husté a nevypadávajú z nich štetiny. Ako som už spomínala vyššie, Zoeva ponúka vegánske štetce, ktoré sú čisto zo syntetických štetín, ale nájdete u nich aj štetce z prírodných štetín, či štetce ktoré obsahujú kombináciu oboch.
-----
Brushes are of high quality, bristles are thick and don´t lose bristles. As I mentioned above, Zoeva offers vegan brushes that are pure synthetic bristles, but you can also find brushes made from natural bristles or brushes that contain a combination of both.




Pokiaľ chcete ušetriť kopu peňazí odporúčam pozrieť sa na ich sety štetcov. Určite dávam do pozornosti ich asi najlepší set štetcov na oči, ktorý obsahuje 12 štetcov a krásnu taštičku na zips. Obsahuje takmer všetky štetce, ktoré potrebujete na dokonalé nalíčenie očí. V čase písania článku som však tento set na ich stránke už nenašla, takže neviem či sa jedná len o dočasný výpadok, alebo či ho úplne stiahli z predaja. Každopádne majú v ponuke množstvo iných a výhodných setov, takže aj tu sa potrápite, pretože je dosť ťažké si z nich vybrať len jeden. Ja by som najradšej všetky.
-----
If you want to save money, I recommend looking on their brush sets. I'll definitely put an eye of the best set of eyebrows that contains 12 brushes and a beautiful zipper bag. It contains almost all the brushes you need for perfect eye makeup. At the time of writing this article I didn´t find this set on their site, so I don´t know whether it is a temporary out of stock or if they doesn´t sell it anymore. In any case, they have a lot of other sets in offer.






Štetce ZOEVA používam už nejaký ten piatok a nevymenila by som ich. Sú krásne, kvalitné a perfektne sa a s nimi líči. Uprednostňujem ich pred ostatnými značkami ktoré doma mám a preto si myslím, že sa do nich oplatí investovať. Aj keď dnes je na trhu už oveľa viac štetcov ako kedysi a aj ja mám doma štetce od rôznych značiek. So všetkými sa dá nalíčiť, no s tými kvalitnejšími to ide ľahšie a rýchlejšie. A po určitom čase každý zistí, že tie prehnane lacné štetce sú nakoniec o ničom. Sú z nekvalitného materiálu, strácajú štetiny a o rok sa už nebudú dať používať. Je samozrejme na každého uvážení aké štetce používa, ale určite investícia do kvalitných štetcov nie je na škodu. A pri správnej starostlivosti o ne vydržia aj roky.
-----
I use ZOEVA brushes for som time now, and I know that I wouldn´t change them. They are beautiful, quality and perfect to do makeup with. I prefer them to other brands that I have at home and I think that these brushes are a good investment. Although today there are a lot more brushes on the market and I also have many different brands at home. You can do your makeup with any brush, but with the better ones it's easier and faster. And after a certain time everyone finds out that the cheaper brushes are not as good. They are of poor quality, they lose bristles and can no longer be used after one year.


Aké značky štetcov používate vy?
-----
What kind of brushes do you use?

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

P.S .: If you like my blog and you do not want to miss new posts you can follow me via GFC (in the right panel), Facebook (anbeautyblog) or Instagram (@anbeautysk). :)

17 comments

  1. Já si zatím vystačím s obyčejnými štětci, které většinou nakupuji na Ali nebo ještě pár jich mám od Essence. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tiež mám nejaké z Ali. Jasnačka že sa dá nalíčiť aj s nimi ale ide to o niečo ťažšie

      Delete
  2. Zoeva štetce sú moje lásky :) mám aj sadu na pleť, aj tú na oči a nemenila by som ich ani za nič :) mám ich asi 2 roky a vyzerajú stále ako nové :)
    MakeupbyVeo

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to rada počujem, Dúfam že aj moje tak dlho vydržia :)

      Delete
  3. Niektoré štetce zoeva už budem mať takmer 4 roky a stále vyzerajú a pracujú ako nové (a to sa o ne nejako špeciálne nestarám). Aj keď som si kúpila štetec z inej značky, vždy som sa vrátila k používaniu tých od zoeva. Nedám na ne dopustiť.

    www.simonazacko.blogspot.sk

    ReplyDelete
  4. Nice collection! I liked it!
    Nice post.

    xx

    http://falatatii.blogspot.com.br/

    ReplyDelete
  5. Tak to je super, že každý štětec má své vlastní balení, nemusíš tahat všechny, ale jenom ty co budeš potřebovat :)

    WantBeFitM

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mňa to veľmi milo prekvapilo, že majú vlastné obaly, ale aspoň mám veľa náhradných obalov :)

      Delete
  6. Ani jeden kosmetický štětec od Zoevy nemám, ale budu to muset co nejdříve napravit :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  7. They look amazing!
    Please visit my Blog!

    http://www.alessabernal.com/

    Alessa Bernal

    ReplyDelete
  8. Vyzerajú naozaj super, mne sa veľmi páčila rose gold edícia a v tej dobe som nad nimi aj rozmýšľala, no keďže si oči veľmi nelíčim, zaobídem sa zatiaľ aj bez nich :)
    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete