Bordové pončo

Bonprix pončo


Jeseň je už v plnom prúde a posledný týždeň nie a nie prestať pršať. Ani neviem na čo sa vlastne sťažujem, pretože takto má typická jeseň vyzerať. No upršané a pochmúrne dni nikomu na nálade nepridajú. V takéto dni mám chuť sa zabaliť do deky a preležať celý deň na gauči. Ale to sa nedá a stále musím fungovať ako deň predtým. S ubúdajúcim slniečkom a pribúdajúcou zimou sa mení aj moja outfitová nálada a utiekam sa skôr k tmavším farbám. Máte to takto aj vy?


Bordové pončo bonprix

No aj takýto trošku pochmúrny outfit môže byť stále zaujímavý. Stačí pokiaľ si zvolíte netradičnejšie kúsky a aj napriek tomu, že je trošku tmavší je stále hravý a vôbec nie nudný. Môj dnešný outfit pozostáva z čiernych kotníkových topánok, ktoré sú na opätku, takže mi pridájajú pár centimetrov k mojej nízkej postave. Legíny s bočnou čipkou jemne ozvláštnia outfit. Mám rada klasické kúsky, ktoré sú ozvláštnené jemným detailom, ktorý nie je prehnaný, ale zároveň ozvláštni daný kúsok. Legíny majú zároveň vyšší pás a pekne sťahujú bruško. 

Bordové pončo s kožušinkou príjemne zahreje a zároveň vyzdvihne celý outfit. Pončá sú trošičku netradičnejšie, no keď ich vyskúšate zistíte, že sú extrémne pohodlné. Mám ich doma už asi šesť, ale pončo v takejto tmavo bordovej farbe som už dlhšie hľadala. Na tomto sa dá kožušinka aj odopnúť a môžete ho nosiť aj k športovejším outfitom a keď mu chcete dodať trošičku luxusnejší feeling, tak si kožušinku nasadíte späť. Podobný kúsok dokáže oživiť aj tak na prvý pohľad nudný outfit. A mňa by milé dámy zaujímalo, či aj vo vašom šatníku sa nachádza aspoň jedno pončo.

Legíny s čipkou bonprix

Bonprix outfit

Ako vyzerá Váš typický jesenný outfit, keď je vonku takto pochmúrne? Utiekate sa tiež k tmavším farbám, alebo sa to práveže snažíte kompenzovať so žiarivými a veselými farbami?




P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v rámci spolupráce s e-shopom bonprix.sk


6 comments

  1. Souhlasím, takto má podzim vypadat. :D Ikdyž, občas jsou i krásné podzimní dny. Mně je vlastně docela jedno, jaké je počasí. Když je ošklivě, baví mě se právě zachumlat doma do deky a koukat na nějaké filmy a když je krásně, jdu na procházku. Oboje má něco do sebe. :) Mně se naštěstí nálady podle počasí nemění.
    A mám to stejně, taky teď nosím víc tmavé barvy. :D
    Hezké fotky. :))

    ReplyDelete
  2. Ponco vypada fakt moc dobre a sluší ti to v něm.
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  3. To pončo je nádherné. Mám ráda veselejší barvičky. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  4. Hi! I wrote you a message about possible collaboration, did you get it?

    ReplyDelete
  5. Je moc krásné a sluší ti! Tyhle barvy na podzim naprosto miluji! :)

    ReplyDelete