XX Revolution - nová luxusná značka

XX Revolution

XX Revolution je nová podznačka Revolution rodiny. Je zameraná na full face make-up a odlišuje sa od ostatných podznačiek luxusným prevedením. To sa samozrejme odráža aj na cenách, ktoré sú o čosi vyššie ako sme zvyknuté, no stále nie sú prehnané a pomerne dostupné. No obaly nie sú všetko a tak sa poďme pozrieť na kvalitu jednotlivých produktov.


XX Revolution Liquid Skin FauXXdation

Najviac ma zaujímal make-up, pretože v minulsoti som s Revolution make-upmi nemala dobrú skúsenosť a vôbec mi nesedeli. Liqud Skin FauXXdation je vysokokrycí zmatňujúci makeu, ktorý je vhodnejší skôr pre zmiešaný a mastný typ pleti. Čo sa týka suchej pleti, tak tam si nie som veľmi istá, a odporúčala skôr rozjasňujúcu verziu tohto makeupu. Potešujúce je, že obsahuje aj kyselinu hyaluronovú a vitamín E. Má nádherný sklenený matný obal s minimalistickým designom. Obsahuje 27 ml a momentálne je na xobeauty.sk viac ako 20 odtieňov, z ktorých si vyberie ozaj každý.

Make-up je ozaj veľmi zmatňujúci a ja osobne ho ani nefixujem púdrom, nakoľko veľmi rýchlo zasychá a potom sa na pleti nehýbe. Trošičku mi tým ako rýchlo zasychá a aký na pleti vytvára finish pripomína Estee Lauder Double Wear. Samozrejme že výdržou je tam diametrálny rozdiel, ale len aby ste mali približne predstavu ako sa na pleti tvári. Mne zakaždým vydržal v krásnom stave 7 až 8 hodín, čo je skvelé.

XX Revolution Liquid Skin FauXXdation

Luxx xxpectation XX revolution

To čo zaujíma najviac Vás sú asi paletky, pretože Revolution sú známy najmä svojou skvelou kvalitou paletiek. Ja sa priznám, že pre mňa je výber hocijakej Revolution paletky cesta na istotu. Majú skvelú pigmntáciu a kvalitu a to všetko za neskutočne nízke ceny. Cena paletiek XX Revolution je už síce vyššia, no stále nie vysoká.

Paletka LuXX XXpectation je jedna zo štyroch väčších paletiek, ktorá obsahuje až 18 tieňov. Luxusne vyzerajúci zamatový obal paletky je ťahákom pre oči a aj ruky. No odporúčam ju držať v originálnom obale, pretože ak sa Vám zašpiní, tak podobný typ paletky sa čistí veľmi ťažko. Samotná paletka obsahuje samozrejme aj veľké zrkadlo, ktoré je pre mňa osobne must have. Paletka sa nesie v mauve farbách, ktoré v súčastnosti preferujem. S pigmentáciou paletky som spokojná. Tiene splnili moje očakávania a pokiaľ už vlastníte nejakú paletku od Revolution, alebo Revolution PRO, tak možte očakávať obdobnú kvalitu. Dokonca aj najtmavší bordovo-fialový tieň nefľakatí a dobre sa zapracováva. S paletkou viete vytvoriť jemné a aj dramatické líčenie, preto ak hľadáte univerzálnu paletku s mauve farbami, tak s paletkou budete spokoné. Teraz keď píšem tento článok, tak si uvedomujem, že som pre Vás úplne zabudla nafotiť swatche, ale vkladám Vám tu aj video s komplet líčením so všetkými produktmi a tam už swatche máte, tak hádam mi to odpustíte.

XX revolution Luxx XXpectation


Teraz budem opäť len chváliť, pretože prechádzame k triu produktov na tvár. Bronzer, rozjasňovč a lícenka. Všetky tri produkty majú podobný design obalov, ktoré sú skutočne oku lahodiace. Sála z nich luxus a sú nádherne prepracované. Súčasťou je samozrejme aj veľké a praktické zrkadlo.

XX Bronze (odtieň DEMO) je momentálne dostupný v 7 odtieňoch. Je jemnučko namletý, skvele pigmentovaný a veľmi dobre sa zapracováva a nerobí fľaky. Ja mu ozaj nemám čo vytknúť, pretože robí všetko to čo od bronzra očakávam a krásny obal je len čerešnička na torte. XXposure Highlighter (odtieň Focus) je tak nádherný produkt, že mi je stále ľúto do neho siahnuť aby som ho nezničila. Je to ozaj taký malý šperk, ktorý bola radosť fotiť. Rozjaňovač je ozaj výrazný a vhodný skôr na fotku, či kameru, alebo je skvelý aj na aplikovanie na telo (ramená či kľúčne kosti). Pokiaľ však chcete ísť len na jemný denný look, tak s ním musíte veľmi opatrne a musíte ho na štetec nabrať ozaj len veľmi málilinko. V balení je ho ozaj hojne, pretože dostanete až 15g produktu, pričom pri bronzi je to len 6,5 g. XXcess Blush (odtieň Fickle) je krásna lícenka, a máte na výber až zo 16 odtieňov, takže si vyberie každý. Je skvele pigmentovaná a jediné čo ju odlišuje od bronzra a rozjasňovača je veľkosť obalu a samozrejme aj gramáž (3,2 g)

XX Revolution XX Bronze

XX Revolution XXposure

XX Revolution XX Blush

XX Revolution XX Bronze swatch


XX Revolution XXcharge Liquid Duo Chrome

Tento produkt je trošičku extravagantný a určite nie niečo čo by ste si zvolili pre každodenné líčenie. XXcharge Liquid Duo Chrome  (odtieň Thril) je duo-chromatický tekutý očný tieň, ktorý si viete naniesť na celé viečko, alebo napríklad ako tekutú linku. Keďže je to extravagantný kúsok, tak kreativite sa medze nekladú. Tým, že sa jedná o duo-chromatický produkt, tak je veľmi ťažké zachytiť na fotke a na kamere reálnu farbu. Po nanesení zaschne a vôbec sa neotláča a ani nerozmazáva. Každopádne skvelý doplnok na párty, festival, alebo len tak na leto k vode.

XXcharge Liquid Duo Chrome

XX Revolution XXfine brow

A nakoniec som si nechala môj top obľúbený produkt. Mikro ceruzka na obočie XXfine Brow s ultra tenučkou tuhou. Hneď Vám padne do oka jedinečný a luxusne vyzerajúci ružový hranatý obal. Na jednej strane s ceruzkou a na druhej s kefkou. Viete s ňou nádherne vykresliť jednotlivé chĺpky, dobre sa s ňou kreslí a dobre drží. Mnohí ju prirovnávajú k ceruzke od Benefitu, čo neviem potvrdiť, pretože presne tú nevlastním. No ak je to pravda, tak táto je o polovicu lacnejšia. Ceruzku som si tak veľmi zaľúbila, že ste ju mohli vidieť aj v obľúbencoch. Takže za mňa ju určite odporúčam.

XX Revolution XXfine brow

Suma sumárom, s produktmi XX Revolution som spokojná, pretože všetky splnili moje očakávania a robia to čo majú a sľubujú. Majú neskutočne veľký výber odtieňov, čím by sa mohli inšpirovať aj ostatné značky. Pokiaľ by som Vám ale mala odporučiť jeden produkt, tak určite ceruzku na obočie, pretože bez obočia si neviem predstaviť svoj makeup. Vie nádherne dotvoriť celý look a s touto ceruzkou to máte vyhrané. Produkty viete v súčastnosti zakúpiť len na stránkach xobeauty.sk kde nájdete celú kolekciu.


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v rámci spolupráce s e-shopom xobeauty.sk


6 comments

  1. All of these products look really beautiful! 

    https://elenabienvenido.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Úplně nejvíce se mi líbí paletka, má nádherné odstíny. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  3. Tekutý oční stín vypadá naprosto brutálně, krásná barva! :D :)) Od této značky jsem měla také možnost několik produktů vyzkoušet a celkem super! :)
    BANDELETKY - ELASTICKÉ PÁSKY NA STEHNA PROTI ODŘENINÁM (+SLEVOVÝ KÓD)

    ReplyDelete
  4. Ta paletka mě moc zaujala, vypadá opravdu nádherně! :)
    Jinak u nás v Česku má dneska Alenka svátek, tak přeji všechno nejlepší! O:)

    ReplyDelete