Tipy na letné outfity

Bonprix riflová bunda

Leto je v plnom prúde, no tohto roku sa striedajú horúce slnečné dni s chladnejšími upršanými dňami a preto som si pre Vás pripravila dva outfity do každého počasia. 

Prvý outfit je to v čom sa cítim najlepšie a najpohodlnejšie. Džíny s tielkom, teniskami a bundičkou. Takýto outfit by som pokojne nosila denno denne, pretože s tým sa nedá urobiť krok vedľa. Ak je príliš teplo, tak sa dá bundička zhodiť a keď prídu búrkové mračná a zafúka studený vietor tak takáto bundička poteší. Keďže je leto tak som zvolila svetlé farby, a to ružové džíny a obyčajné biele tielko, ktoré sú vhodné aj do teplejších dní ale aj do upršanejších a pochmúrnych dní. Biele tenisky sú teraz trendy a tieto ma zaujali zlatým detailom vzadu. A nakoniec do zálohy nejaká budnička a v kabelke dáždnik :-D. 

Táto džínsová bunda s čipkou mi ihneď padla do oka a keďže som už dlhé roky žiadnu nevlastnila, tak som ju musela mať. Veľmi sa mi zapáčil čipkovaný detail na rukávoch, ktorý vidno len keď sa rukáv vyhrnie a dodá jej to taký romantický feeling. 

Bonprix džínsová bunda s čipkou

bonprix džínsová bunda s čipkou

Bonprix biele tenisky

Druhý outfit je už do ozaj horúcich letných dní. V minulom outfitovom článku som sa Vám priznala, že nie som šatový tip, ale čo zbožňujem sú overaly. Mám ich doma nespočetne veľa a je to môj go to kúsok do horúcich letných dní. Milujem na nich tú pohodlnosť, pretože si stačí obliecť iba jeden kus oblečenia a nemusím rozmýšľať čo k tomu a keď zafúka vietor nemusím sa báť, že niečo odhalí ako je to napríklad pri šatách. Aj keď síce návšteva WC je už trošku komplikovanejšia, ale to je daň za pohodlnosť. 

Dnes som si zvolila takýto tmavo-olivový overal so zlatým opaskom. Milujem na ňom to, že je voľný, vzdušný a hlavne pohodlný. Nikde netlačí a človek sa v ňom nepotí. Po oboch bokoch sú aj praktické vrecká. K overalu je aj zlatý opasok ktorý pôsobí elegantným dojmom a preto som outfit skombinovala so zlatými sandálami a kabelkou so zlatými prvkami.

tmavo olivový overal bonprix

tmavo olivový overal bonprix

tmavo olivový overal bonprix

Budem rada ak mi do komentárov dáte vedieť aké outfity volíte vy pre tohto ročné leto?


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v rámci spolupráce s e-shopom bonprix.sk

7 comments

  1. Prvý outfit sa mi moc na tebe páčil, skade máš nohavice?

    ReplyDelete
    Replies
    1. z GATE z eshopu ale asi ich majú aj v predajniach

      Delete
  2. Wonderful photos! Nice look! 

    ReplyDelete
  3. Beautiful post, dear! I love reading your amazing blog. It's all perfect.
    Have a nice day!
    xoxo

    leylland.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Džínová bunda je moc pěkná. :) Pěkné outfity.
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  5. Ten první outfit je moc pěkný a sluší ti. Hodně se mi líbí ta bundička.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  6. Ta džínová bundička je moc pěkná! :)

    ReplyDelete