Leto v plnom prúde

bonprix šaty

Po upršaných dňoch konečne vykuklo slniečko a leto prišlo v plnom prúde. Konečne som aj dostala chuť vystrčiť päty z domu a trošku sa prejsť a užiť si deň. A keď už nemusíme mať vonku tie rúška, tak o to je to príjemnejšie. Nikdy som síce nepatrila a ani nebudem patriť k odporcom rúšok, ale v týchto horúčavách by sme sa asi udusili. A konečne som mohla vyvetrať aj nové šaty.


bonprix šaty

Nikdy som nebola šatová a nohavice s tričkom sú pre mňa go-to oblečenie po ktorom siaham najčastejšie. Šaty som bola zvyknutá nosiť len na svadby, alebo rodinné oslavy, no mimo to nikde inde.  No postupne sa snažím vychádzať z ulity a skúšam aj kúsky, ktoré by som si možno nikdy neobliekla. Sľúbila som si, že toto leto sa premôžem a budem nosiť viac šaty. Preto som si z Bonprix objednala tieto horčicovo kvetinové džersejové šaty, ktoré mi prišli veľmi univerzálne a vhodné na viacero ročných období. Už od minulého roku som zamilovaná do tejto farby, takže keď som ich uvidela musela som ich mať. Dlhé rukávy, ktoré sa dajú vykasať sú vhodné aj na jar a jeseň. Majú skvelý strih, ktorý je vhodný aj pre nižšie postavy. S mojimi 162 cm mám často problém, že šaty ktoré by mali byť zväčša nad kolená sú mne pod kolená, čo mojej postave veľmi nelichotí. A tieto majú presne taký strih a dĺžku akú mám rada. Ako to máte so šatami vy? Máte radšej sukne pod kolená, alebo nad kolená?

Musím sa priznať, že šatový deň strávený len tak vonku (skombinovaný s fotením a nasledovným  nákupom v potravinách :-D ) som si užila a po hodinke mi už neprišlo zvláštne mať na sebe šaty a neísť na žiadnu oslavu. Cítila som sa pekne a žensky a šatičky a sukne budem odteraz určite nosiť častejšie. A čo vy, ste šatové alebo rovnako ako ja viac nohavicové?



P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v rámci spolupráce s e-shopom bonprix.sk

4 comments