GUESS Lookbook Eye

Guess Look Book Eye

Ahojte baby, dnes tu mám pre Vás horúcu novinku od značky GUESS. Musím sa priznať, že som netušila, že vyrábajú aj dekoratívku, ale o to viac som sa tešila až vyskúšam niečo nové. Tieto lookbooky majú dostupné v troch variantoch a to EYE, FACE a LIP. A samozrejme z každého variantu rôzne farebné prevedenia. Ja som si zvolila verziu Eye Peach 101, ktorá obsahuje 12 očných tieňov, ceruzku na oči, riasenku a zrkadielko.

Guess look Book 101 Peach

Stále keď skúšam úplne novú značku, ktorú som predtým ešte neskúšala, ale počula som o nej, tak viem asi približne aké sú moje očakávania. No pri Guess som nevedela do čoho idem, pretože som v minulosti skúšala len voňavky, ale o dekoratívke som nikdy nepočula. 

Na úvod musím pochváliť, prevedenie a to, že sa produkty predávajú v takýchto pekných setoch, ktoré si človek môže kúpiť a otestovať viac produktov, alebo niekomu podarovať ako pekný darček. Najviac som bola zvedavá na tieniky. Najskôr som myslela, že v sete bude zasadená paletka, no nie je tam žiadna paletka a tieniky sú priamo zasadené do krabice. Vyzerá so síce krásne na fotke, no pri druhom pohľade si človek uvedomí, že je to trochu nepraktické. Panvičky sa však dajú povyberať a uložiť do magnetickej paletky, takže pokiaľ nemáte veľa miesta na uskladnenie, dá sa to riešiť aj takto. 

Samotné tiene ma veľmi prekvapili kvalitou a hlavne pigmentáciu. V sete je 5 matných tieňov, 5 polomatných (alebo lepšie povedané perleťové s jemným leskom) a 2 lesklé. Všetky majú super pigmentáciu, veľmi dobre sa nanášajú na viečko so štetcami ale aj prstami. Dobre sa medzi sebou strácajú pri zapracovávaní a nefľakatia a jedine čierny tieň nie je úplne čierny ale skôr popolavý. Táto Peach 101 verzia je teplá varianta s ružovkastými a oranžovými tienikmi, vhodnými na jar a leto, no sú tam aj základné tiene ako telový, hnedý, čierny a svetlý lesklý. Na konci článku Vám linknem video s líčením s touto paletkou, aby ste ju videli v akcii.

Guess Lookbook Peach 101

Guess Look book Peach 101

Guess Look Book Eye

V sete sú okrem paletky aj 2 ďalšie produkty dekoratívnej kozmetiky a to ceruzka na oči a riasenka. Ceruzka je klasická čierna ceruzka. Takýto typ liniek používam len do vodnej linky kde drží dobre a neotláča sa. Na horné viečko používa len tekuté linky, pretože moje viečko je už dosť ťahavé a s klasickými ceruzkami si tam už proste rovnú linku nedokážem nakresliť. 

Musím však vyzdvihnúť riasenku, ktorá má geniálnu kefku v tvare presýpacích hodín a veľmi dobrý produkt drží celý deň. Neotláča sa a ani počas dňa nedrolí a neopadáva. Riasy vôbec nezlepuje, zvýrazní ich a pekne vytočí. A veľké plus je jednoduchý no luxusne vyzerajúci design. Škoda, že je to len mini 4g balenie.

Sety Guess určite odporúčam vyskúšať. Sú to krásne vyskladané sety plné praktických produktov a veľmi výhodnú cenu. Všetky viete teraz kúpiť na elnino za veľmi dobré ceny, ale predpokladám, že sú to limitky, tak dlho neváhajte. Takže ak chcete vyskúšať niečo nové, alebo potrebujete pre niekoho originány darček tak skúste práve tieto pekné sety. A pokiaľ by ste sa nevedeli rozhodnúť, tak sa pozrite na najnovšie video a tam ich produkty uvidíte v praxi.

Guess lok book riasenka





P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s elnino.sk

2 comments