Saloos Bio Arganové Telové Maslo

Saloos Bio arganové telové maslo

Ahojte baby, dnes by som Vám chcela odporučiť skvelý prírodný produkt od Saloos. Ako určite viete, táto značka sa zameriava výlučne na prírodnú kozmetiku a jej produkty obsahujú čo najväčšie množstvo prírodných a bio ingrediencií. Navyše je to česká kozmetika, ktorá je na trhu viac ako 25 rokov. 

Saloos telové maslo

Najnovšie majú v ponuke, našľahané telové maslá, ktoré voňajú úžasne. Ja som neodolala arganovej verzii, pretože arganový olej je známy ako tekuté zlato, vďaka svojim skvelým účinkom na pokožku a na pleť. Telové maslo okrem arganového oleja obsahuje aj bio bambucké maslo a veľké množstvo prírodných a esenciálnych olejov. Obsahuje veľké množstvo antioxidantov a vitamínov, ktoré sa starajú o pokožku tela a predchádzajú jej predčasnému starnutiu. Má príjemnú citrusovú vôňu a neskutočne jemnú našľahanú textúru, ktorá sa priam rozpúšťa na prstoch.

Vďaka svojej konzistencii sa veľmi dobre rozotiera. Zo začiatku je na pokožke mastné no pomerne rýchlo sa do nej vstrebe a necháva ju vyživenú, hladkú a bez pocitu mastnoty. Navyše na celé telo stačí skutočne len malé množstvo, takže balenie vystačí na množstvo použítí. Maslo môžte použiť na celé telo a dokonca aj do končekov vlasov na hĺbkovú výživu. Pri dlhodobom používaní bude pokožka a vlasy vyživené a hladké.

Zloženie:
Butyrospermum Parkii Butter bio, ArganiaSpinosa Kernel Oil bio, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Sesamum Inducum Seed Oil bio, Squalane, Daucus Carota Root Extract, Simmondsia Chinensis Seed Oil bio, Parfum*, Helianthus Annuus Seed Oil, Limonene**, Ethyl Ferulate, Linalool**, Citral**, Tocopherol, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Beta-Setosterol, Geraniol**, Humulus Lupulus Extract, Coumarin**, * zmes éterických olejov, ** súčasť éterických olejov

saloos arganové telové maslo

saloos bio arganové telové maslo

Masielko jednoznačne odporúčam pokiaľ potrebuje zhydratovať a hlavne vyživiť pokožku tela. Je úžasne výživné a nadupané skvelými prírodnými a bio zložkami, ktoré hovoria samé za seba. Okrem tejto arganovej verzie sú aj iné a viete ich nájsť naureus.sk, kde okrem značky Saloos nájdete aj všetky značky prírodnej kozmetiky. Je to taký malý raj pre nadšencov prírodnej a bio kozmetiky. Budem rada ak mi dáte do komentárov vedieť či používate radi telové maslá a ak áno či uprednostňujete prírodnejšie produkty.


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok je napísaný v spolupráci s naureus.sk

4 comments

  1. Saloos je fajn, mala som od neho niekolko produktov a vždy super. Takéto masielka mám tiež rada... a ešte ked sa dobre vstrebavaju, tak je to fajn...

    ReplyDelete
  2. Vypadá opravdu krásně. :) Nějaké produkty jsem od nich už měla a tohle ráda vyzkouším.

    Lucka z Seriouszone

    ReplyDelete
  3. Vypadá hodně lákavě :) Ráda bych ho vyzkoušela.
    Vítejte u Mišky

    ReplyDelete
  4. Mám ráda tělové másla. Od Saloosu jsem už několik produktů měla a vždy jsem byla spokojená.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete