By Wishtrend nová kórejská značka na obzore

By Wishtrend masky

Ahojte baby, som tu opäť s recenziou na novú kórejskú značku, ktorá sa objavila na notino.sk. Viete, že ja som maniak do kórejských produktov a preto, keď objavím novú značku, ktorú som predtým nikdy neskúšala tak začnem normálne slintať. Preto som tak rada, že notino uskladňujú stále nové a nové značky. S kórejskou kozmetikou tu nie je až tak veľa eshopov a už vôbec nie také, ktoré by ponúkali toľko značiek.

By Wishtrend Hours-long Moisturizing Gauze Sheet Mask

Tentokrát som sa nadchla nad značkou By Wishtrend o ktorej som začula u singapurských a kórejských blogerov, a samozrejme aj z ich YouTube kanálu, no ani by mi nenapadlo, že ju dokážem kúpiť aj tu na Slovensku. Túto značku vyrába spoločnosť Wishtrend, ktorá vyrába aj značky dear, Klairs a JungleBotanics. Táto spoločnosť má aj vlastný YouTube kanál, kde sa venujú starostlivosti o pleť a má už vyše milióna odberateľov. A aj napriek tomu, že je to kórejská spoločnosť, tak točia videá v angličtine. Majú skvelé náučné videá, ktoré odporúčam pokiaľ sa zaujímate o dôkladnú skin care. 

Najlepšia cesta ako spoznať kórejskú značku je prostredníctvo ich plátených masiek a preto stále siaham najprv po nich a až potom po ostatných produktoch. Kórejci majú najlepšie plátené masky na trhu a bola by som priam šokovaná ak by ma nejaká sklamala. 

By Wishtrend plátená maska aplikácia

Najprv som siahla po maske By Wistrend Natural Vitamin 21,5% Enhancing Sheet Mask, ktorá obsahuje až 21,5%-ný komplex prírodných vitamínov, výťažok zo zeleného čaju a rakytníku. Vďaka svojmu zloženiu veľmi dobre hydratuje, upokojuje a vyrovnáva tón pleti. Veľké množstvo vitamínov slúžiace ako antioxidanty zbavujú pleť voľných radikálov. Balenie obsahuje až 23 ml, takže aj keď vyberiete z balenia masku, tak vo vnútri stále ostane ešte veľmi veľa tekutiny, ktorú si môžte preliať do prázdnej nádoby a používať ešte nasledujúcich pár dní ako sérum. Samotná plátená maska je viac pórovitá ako zvyčajné masky, aby mohla pokožka dýchať, ale pritom sa maska nevysušuje o nič rýchlejšie. Maska zanechala moju pokožku hladučkú, hydratovanú a bola som s ňou nadmieru spokojná.

Druhá maska je By Wishtrend Hours-long Moisturizing Gauze Sheet Mask. Je rozdelená na dve časti a keď si ju dávate na pleť tak si najprv nasedíte hornú časť, ktorá zakrýva čelo, líca a nos a potom druhú časť, ktorá zakryje zvyšnú časť tváre. Táto maska je určená na extrémnu hydratáciu pleti, čo môžem potvrdiť, pretože pleť som mala MEGA hydrantovanú ešte celý ďalší deň po aplikácii. Maska okrem toho obsahuje glutatión, čo je prírodný antioxidant, adenozín, ktorý má protivráskové benefity a niacinamid, ktorý je skvelý na zúženie pórov a reguláciu tvorby kožného mazu. Skvelé zloženie a rovnako skvelé účinky, takže masku Vám musím tiež odporúčať. Ale myslím si, že pre milovníkov kórejskej kozmetiky je to asi samozrejmosť :-) V balení je až 30 ml produktu, takže si zvyšnú tekutinu viete tiež vytlačiť z balenia a odložiť na nasledujúce dni. 

By Wishtrend Natural Vitamin 21,5 % Enhancing Sheet Mask

Značku By Wishtrend určite odporúčam, majú skvelé produkty a vo svojom wishliste už mám pár ďalších produktov, ktoré si od nich zaobstarám. Myslím si že sú to odborníci a že vyrábajú kvalitnú kozmetiku. A pokiaľ sa zaujímate o zlepšenie svojej skin care a nevadí Vám pozerať videá po anglicky, tak aj ich kanál je veľmi náučný a aj mne neraz pomohli pri rozhodovaní.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

1 comment