Jeffree Star Mini Breaker

Mini Breaker

Konečne som tu s novým článkom na najnovšiu paletku od Jeffree Star Cosmetics Mini Breaker. Hneď ako kolekciu predstavil tak sa mi obe paletky zapáčili a popravde som si robila zálusk na tu väčšiu Jaw Breaker, ale tá bola samozrejme hneď vypredaná. Na beautybay.com som našla už len túto a povedala som si, že už nebudem vymýšľať a zoberiem tú menšiu, ktorá bola aj lacnejšia. Vyšla ma na cca 29 Eur čo je primeraná cena a keď ju porovnám s paletkou Huda Beauty, ktorá obsahuje tiež 9 tieňov a je o dosť menšia, tak je to super cena. No ale aká vlastne je?


Jeffree Star Mini Breaker

Paletka Mini Breaker je zmenšenou verziou paletky Jaw Breaker. Je malá a kompaktná. Obsahuje 9 tieňov po 1,5 g a veľké zrkadlo. Design paletky si požičal od známej sladkosti jaw breaker (kto z Vás videl ten film? ), takže paletka je bielej farby posiata farebnými fľakmi. Paletka je pestrofarebná a každá panvička má na sebe vytlačené typické Jeffreeho logo. Názvy jednotlivých tieňov tiež nezaprú kto je jej autorom a pokiaľ sledujete Jeffreeho, tak je to proste normálka. Musím sa priznať, že ja som čo sa týka líčenia, skôr nudný človek a inklinujem ku nude klasike a takéto farebné líčenia sú pre mňa veľká rarita. Preto kúpou tejto paletky som trochu vyšla zo svojej komfortnej zóny no neľutujem. Sprvu som netušila čo s ňou no akonáhle som sa začala líčiť tak to už išlo samé od seba. Veľká vďaka patrí hlavne kvalite tieňov, ktoré urobili veľkú prácu za mňa. Sú neskutočne pigmentované, nádherne sa medzi sebou blendia, takže človek má pri práci s paletkou doslova radosť. 

Jeffree Star Cosmetics Mini Breaker

Mini Breaker look

Kvalita samotných tieňov ma trochu prekvapila, pretože stále som počúvala aj čítala, že Jeffreeho tiene sú mega. Pri swatchoch sa mi to však veľmi nezdalo, pretože veľa tieňov je suchých a dosť ťažko sa swatchovali a tak som mala obavu. Hovorím o tieňoch Orange Crush, Foreplay, Purple Punch, Bubble Gum a Hot Fudge, čiže skoro o všetkých matných tieňoch. Lesklé tiene sú ako masielko. Pred prvým líčením som mala teda obavu, ale zbytočne. Aj napriek tomu, že sú tiene suchšie, tak práca s nimi bola jedna báseň a vôbec som nepozorovala, že by mi to sťažovalo prácu. Farebne je paletka tiež poskladaná krásne a tiene so sebou krásne ladia.

Nižšie máte swatche všetkých 9 tieňov nanesené prstom jedným ťahom a samozrejme som pre Vás pripravila aj look na inšpiráciu s touto paletkou spolu s video návodom. 

Mini Breaker Swatch
zľava: Double Scoop, Orange Crush, Foreplay

Mini Breaker Swatch
zľava: Oral, Purple Punch, Slice

Mini Breaker Swatch
zľava: Bubble Gum, Bite Me, Hot Fudge

Jeffree Star Mini Breaker makeup look

Jeffree Star Mini Breaker makeup look






Paletka je za mňa skvelou voľbou, pokiaľ hľadáte farebnú paletku na letné či extravagantné líčenie. Tiene sú kvalitné, skvele pigmentované a za skvelú cenu. Netuším, či sa paletka dá kúpiť aj v sieťach Marionnaud, pretože na ich webe som ju nevidela a na Slovensko chodí všetko s polročným oneskorením. No určite ju viete kúpiť na beautybay.com odkiaľ ju mám aj ja. Doručenie trvá trochu dlhšie ale na dobré veci sa oplatí počkať. Viem, že už ide jeseň, no myslím že aj na jesenné líčenie nie je táto paletka odveci a pokiaľ ste chceli niekedy vyskúšať paletku Jeffreeho, tak takúto mini verziu za skvelú cenu nemôžte nechať ležať v obchode. Ja kúpu rozhodne neľutujem a aj keď paletku určite nebudem používať denno denne, tak som rada, že konečne mám doma niečo od Jeffreeho.

Mini Breaker

Máte od Jeffreeho nejakú paletku? Ak áno tak akú a ako ste s ňou spokojné?

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

**tento článok nie je napísaný v rámci žiadnej spolupráce.

4 comments

  1. To jsou úžasné barvičky. Udělala jsi s nimi krásné líčení. Paletka se mi líbí, ale nevyužila bych ji.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  2. Your blending is so smooth! I love JS' eyeshadows because they offer square big pans that last very long!

    ReplyDelete
  3. To jsou dokonalé barvičky! Paletka vypadá skvěle a pigmentace také super, jak je vidět :))

    ReplyDelete
  4. Jeffreeho paletky ma vždy lákali ale asi by boli u mňa skôr ako výstavný kúsok.
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete