Tammi x Revolution Tropical Paradise Palette

Tammi x Revolution paletka

Ahojte baby, prajem Vám krásny deň a dnes tu prichádzam po dlhej dobe s recenziu na paletku a aj s líčením. Značku Makeup Revolution určite všetci poznáte. Skvelá značka, ktorá ponúka ozaj dostupnú a veľmi kvalitnú kozmetiku. Rýchlosť akou Revolution vydáva novinky je priam svetelná a niekedy ani nestíham sledovať čo všetko majú nové. No najvýraznejšie novinky sú stále spolupráce s influencermi. Na dve paletky už na blogu sú recenzie a dnes sa pozrieme na paletku, ktorá je vhodná na blížiace sa ročné obdobie, pretože je krásna, farebná a hravá.


Tropical Paradise palette tiene

Makeup Revolution Tammi Tropical Paradise je prvá paletka v spolupráci Makeup Revolution a Youtuberky Tammi, ktorá je známa svojimi farebnými líčeniami a podľa toho vytvorila aj túto paletku, ktorá je plná farieb. Obal paletky nás prenesie priamo na tropický ostrov na ktorom by som teraz najradšej bola. Na zadnej strane je už klasicky ukážka farieb a rozpis zloženia. Samotná paletka má krásny zrkadlový obal s čiernym nápisom. Po otvorení paletky na Vás vykukne pestrá paleta farieb a úžasné veľké zrkadlo, ktoré ja v paletke proste musím mať. Ešte tam nájdete aj priehľadnú fóliu s názvami farieb. Niekto tieto fólie nemá rád, no ja ich mám rada z praktických dôvodov a stále si ich nechávam v paletkách, aby sa mi nezašpinilo zrkadlo. Paletka obsahuje 23 očných tieňov za neskutočnú cenu a to je práve to čo na Revolution milujem najviac. Ich paletky sú veľmi cenovo dostupné a môže si ich dovoliť každý. Dokopy obsahuje 12 matných a 11 lesklých tieňov, ktoré sa nesú v teplých a neutrálnych tónoch. Ja mám teplé paletky veľmi rada pretože sa ku mne typovo veľmi hodia, ale aj na blížiace sa leto sú teplé farbičky proste in.

Revolution x Tammi Tropical paradise názvy tieňov

Revolution x Tammi Tropical paradise očné tiene

Očné tiene sú nádherne vyskladané a dá sa s nimi urobiť nespočetne veľa krásnych líčení od nudných na bežný deň, až po extravagantné farebné líčenia. Kvalita tieňov je perfektná a pokiaľ už doma vlastníte nejakú paletku z dielne Revolution, tak viete o čom hovorím. Perfektná pigmentácia, nádherne sa medzi sebou blendia, nerobia fľaky a celkovo práca s nimi je jednoduchá čím sú vhodné aj pre úplných začiatočníkov. Samozrejme, že v každej paletke sa nájdu aj tiene, ktoré vyrazia človeku dych, ale aj také, ktoré sú trochu horšie. Konkrétne v tejto paletke mi vyrazili dych tiene Exotic a Enchanting, ktoré sú neskutočnej maslovitej konzistencie, ktorú by im mohli závidieť aj drahšie značky. Medzi slabšie a trochu suchšie tiene patria Waterfall a Rainforest, čo nieje vôbec žiadna katastrofa, pretože tieto farby sa vzhľadom na pigmenty, ktoré obsahujú vyrábajú oveľa ťažšie ako ostatné a práve také farby zvyknú byť stále suchšie. Nižie som Vám jednotlivé tieniky naswatchovala, aby ste mali lepšiu predstavu ako vyzrejú na pokožke.

Tropical Paradise swatch tieňov
Zľava: Pina Colada, Queen Lou, Tropical, Coralline, Exotic

Tropical Paradise swatch tieňov vrchný rad
Zľava: Caribbean, Purpy Purps, Treasure, Adventure, Rich Soil

Tropical Paradise swatch tieňov stredný rad
Zľava: Moonlight, Enchanting, Burning Heat, Majestic, Paradise

Tropical Paradise swatch tieňov stredný rad
Zľava: Carnival, Golden Sands, Rainforest, Waterfal, Midnight Stroll

Tropical Paradise swatch tieňov spodný rad
Zľava: Coconut Cream, Nutmeg, Isle Of Spice

Tammi Tropical Paradise líčenie

S paletkou som veľmi spokojná, testujem a hrajem sa s ňou odkedy ju mám a veľmi sa mi na nej páči jej univerzálnosť. Spodný rad je perfektný na jednoduché denné líčenie aké rada nosím do práce a pokiaľ chcete trochu farbičky, či lesku na viečka tak môžte denný look doplniť o hociktorú farbičku ktorých je tam kopec. No pokiaľ sa chcete poriadne odviazať a vytvoriť niečo farebné, svieže či crazy, tak máte sa s čím hrať. Jeden takýto farebnejší look som si pre Vás pripravila a nižšie nájdete video návod ako ho vytvoriť. Inšpirovala som sa samotným obalom paletky a vybrala som si na svoj look práve podobné farbičky, takže dúfam, že sa Vám bude páčiť.
Revolution x Tammi Tropical Paradise líčenie očí

Tropical Paradise Palette líčenie


Paletku je prekrásna a určite ju vyskúšajte. Blíži sa leto a takéto farbičky sú presne to čo vie osviežiť každé líčenie a vytrhnúť človeka trošku zo stereotypu. Ja sama veľmi často nosím len také obyčajné nude líčenie, no som rada keď sa môžem odviazať s farbami a vytvoriť niečo čo je iné a nezvyknem to nosiť na dennom poriadku. Túto paletku viete nájsť na notino.sk spolu s ďalším produktmi Makeup Revolution. Prajem Vám pekný zvyšok dňa a nezabudnite mi do komentárov napísať či ste na farebné líčenie, alebo skôr na takú nudnú klasiku.

paletka Revolution x Tammi

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

6 comments

  1. Paletka vyzerá perfektne, má dostatok ružových a zlatých farieb čo by mi asi tiež sedelo. Ja síce paletky veľmi nepoužívam, no táto sa mi páči. Jednu mám aj od make-up Revolution no nezvolila som dobré farby.

    ReplyDelete
  2. The color layout is great and the pigmentation looks nice!

    ReplyDelete
  3. Paletka má krásné odstíny a tvé líčení s ní vypadá nádherně.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  4. Tvoje líčení s touto paletkou je velmi povedené! Tammi x Makeup Revolution má teď paletku novou a ta mě zaujala více!

    ReplyDelete
  5. wow, to je překrásná paletka! úplně vhodná na léto :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete