L´biotica - hydratácia nadovšetko

Lbiotica masky

Masky sú mojou veľkou slabosťou. Hneď ako uvidím niečo nové čo som ešte nikdy predtým nevyskúšala, tak to musím mať. A nejedná sa len o masky na tvár, ale o masky každého druhu. Tie však nie sú až tak veľmi rozšírené ako masky na tvár. A o to som radšej keď sa mi nejaké podarí zohnať. Pokiaľ ste aj vy maskové maniačky, tak dnes tu mm pre Vás produkty od značky Lbiotica. Je to poľská značka zameraná na dermatokozmetiku o ktorej existencii som doteraz nevedela. V ich portfóliu sa nachádza klasická pleťová kozmetika, ale aj kozmetika zameraná a vlasy a telo. Majú v ponuke aj klasické plátené masky, no ja som sa zamerala na niečo netradičnejšie a tým sú masky na ruky, nohy a očné okolie.

Lbiotica regenerating hand mask

Zima nám konečne skončila a neviem ako vy, ale ja mám v zime veľmi suché ruky a nohy a musím sa krémovať a pár krát denne, aby som nebola vysušená. Musím sa však priznať, že niekedy na to zabúdam, alebo sa na to vykašlem, pretože mám kopec práce poviem si že to urobím potom a nakoniec na to zabudnem. Preto som siahla po tejto hydratačnej maske na ruky, ktorá by mala mojim rukám dodať hydratáciu na dlhší čas ako klasický krém na ruky. Lbiotica Regenerating Hand Mask je hydratačná a regenerujúca maska na ruky. Je vo forme rukavíc, ktoré sú vo vnútri nasiaknuté niečím čo pripomína krém na ruky. Maska vonia príjemne no vôňa nie je nijak výrazná. Obsahuje bambucké maslo, makadamiový olej a pantenol ktoré pokožku rúk zregenerujú a hydartujú. Maska sa necháva pôsobiť na rukách 20 až 25 minút, čo zabezpečí, že všetky zložky pôsobia dostatočne dlho a rovnako dlhotrvajúci je aj efekt. Potom ako si masku zložíte z rúk stačí prebytočný krém vmasírovať do pokožky. Myslím si že je to skvelý produkt na zregenerovanie pokožky rúk po tejto náročnej zime.

Lbiotica maska na ruky

zloženie: Aqua, Glycerin, Cetyl Ethylhexanoate, Propylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter, Cetearyl Alcohol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Polysorbate 60, Panthenol, Avena Sativa Kernel Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hamamelis Virginiana Water, Panax Ginseng Root Extract, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Urea, Butylene Glycol, Tocopheryl Acetate, Tocopherol, Allantoin, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Behenyl Alcohol, Petrolatum, Dimethicone, Sorbitan Isostearate, Polyacrylate-13, Polyisobutene, Polysorbate 20, Carbomer, Tromethamine, Alcohol, Disodium EDTA, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Tropolone, Phenoxyethanol, Chlorophensin, 1,2- Hexanediol, BHT, Parfum, Hexyl Cinnamal, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Butylphenyl Methylpropional, Geraniol

Lbiotica regenerating foot mask

Druhým produktom je podobná maska no táto je určená na hydratáciu a regeneráciu chodidiel. Lbiotica Regenerating Foot Mask je maska vo forme ponožiek, ktoré obsahujú podobný krém ako maska na ruky. Táto okrem bambuckého masla obsahuje aj jablko a mätu, ktorá pôsobí na chodidlách mierne chladivým efektom. Jej vôňa je taktiež príjemná. Túto masku však treba nechať na nohách pôsobiť až 40 minút. Po aplikácii som si nohy tiež neumývala a nechala prebytočný krém vstrebať. Síce to trošku trvalo, preto odporúčam túto masku použiť večer pri pozeraní nejakého dobrého filmu kedy Vám čas rýchlo zbehne a viete že nebude pobehovať hore dole. Chodidlá boli po aplikácii hladučké a jemnučké a extra hydratované. To som s klasickým krémom na nohy nikdy nedosiahla. Pokožka chodidiel boja jemnučká a bez suchej a popukanej kože akú zvyknem mať.

Na oboch maskách sa odporúča ich používať 1-2x do týždňa. V zime by sa mi takáto kúra každý týždeň určite hodila, no v lete kedy nie som až taká vysušená by to mne osobne stačilo aj raz do mesiaca. Je to určite individuálne, podobne ako s plátenými maskami na tvár.

Lbiotica maska na nohy

Zloženie: Aqua, Glycerin, Petrolatum, Distearyldimonium Chloride, Isopropyl Palmitate, Cetyl Alcohol, Cetyl Ethylhexanoate, Urea, Dimethicone, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Ceteareth-12, Pyrus Malus (Apple) Fruit Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Hamamelis Virginiana Leaf (witch Hazel) Extract, Avena Strigosa Seed Extract, Panax Ginseng Root Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Scutellaria Baicalensis Root Extract, Ceteareth-20, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Glyceryl Stearate, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Allantoin, Methylparaben, Tocopheryl Acetate, Salicylic Acid, Menthol, Panthenol, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Dipotassium Glycyrrhizate, Disodium EDTA, Propylparaben, Sodium Chloride, Methychloroisothiazolinone, Methyisothiazolinone, Parfum

Lbiotica maska na nohy aplikácia

Posledným produktom je maska na očné okolie ktorá by mala hydratovať, zjemniť a zbaviť vačkov a kruhov pod očami. A ako z fotiek vidíte, niekedy sa človek zobudí a nepomôže mu s kruhmi ani makeup a ani beauty svetlo 😂. S podobnými maskami mám skúsenosť, že najlepšie účinkujú keď ich máte uskladnené v chladničke čo zlepšuje ich chladivý efekt. Lbiotica Collagen Eye Patches sú kolagénové hydrogélové polmesiačiky pod oči. V balení sa nachádzajú 3 páry klasických polmesiačikov, ktoré si nalepíte pod oči a necháte pôsobiť 20 až 30 minút. Majú príjemný chladivý efekt dokonca aj keď ich nedáte do chladničky. Na očnom okolí držia dobre a vôbec nepadajú a ani sa nijak neposúvajú. Po ich použití je pokožka viditeľne zjemnená a vyhladená a aj vačky pod očami sú menej viditeľné.

zloženie: Water, Glycerin, Sorbitol, Sodium Polyacrylate, Polyacrylic Acid, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, TriethylHexanoin, Cellulose Gum, Kaolin, Sodium Hyaluronate, Aloe Barbadensis Leaf Extract, Retinyl Palmitate, Tartaric Acid, Aluminum Glycinate, Disodium EDTA, Hydrolyzed Collagen, Allantoin, Tocopheryl Acetate, Titanium Dioxide, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate

Lbiotica kolagénová maska na oči

Všetky tri masky ma veľmi milo prekvapili svojou kvalitou a určite plánujem túto značku a jej produkty preskúmať ešte viac. Našla som ešte pár zaujímavých produktov, ktoré ma veľmi zaujali, takže sa tu možno čoskoro objavím s ďalšou recenziu na Lbiotica. Pokiaľ by ste si chceli z tejto značky niečo zaobstarať tak mrknite na notino.sk, kde nájdete širokú ponuku produktov Lbiotica. Notino taktiež oslavuje svoje 15.-te narodeniny, tak určite nezabudnite využiť narodeninovú zľavu 15% na parfémy po zadaní kódu notino15rokov. Určite mi nezabudnite napísať, ktorý z týchto produktov Vás zaujal najviac a či ste už niekdy niečo podobné skúšali.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

3 comments

  1. ježiš to vypadá strašne vtipne :D ale inak to môže byť super :P

    WHEN PIGS FLY

    ReplyDelete
  2. Masky na ruce jsem ještě nezkoušela, ale už jsem o nich slyšela :-)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete