Alcina kozmetické a vlasové novinky

ALCINA kozmetické novinky

Ahojte baby, v dnešnom článku Vám ukážem pár noviniek značky Alcina. Značku som spoznala minulý rok a od prvého momentu som sa zaľúbila. Alcina ma neprestáva prekvapovať a stále prichádzajú s lepšími a lepšími novinkami. Najčerstvejšími novinkami z kolekcie sú produkty na pery medzi ktorými nájdete nové lesky, púdre, rúže a aj lipscrub. Práve ním aj začnem, pretože je to produkt, ktorý veľa ľudí nepoužíva a pritom je to ozaj prvá pomoc pre suché a popraskané pery. Alcina Lip Scrub je klasický scrub na pery, ktorý ich zbaví suchej a odumretej kože a zároveň ich pekne vyživí, zhydratuje a dodá im krásny zdravý vzhľad. Vonia za malinami a skvele chutí 😜. Praktický téglik sa zmestí do každej kabelky, aby ste ho mohli nosiť stále so sebou a v prípade potreby pomôcť svojim perám.


alcina produkty na pery

Alcina Lip scrub

Alcina lip scrub

Čo sa týka rúžov na pery, tak medzi novinkami nájdete matné, ale aj krémové textúry. Z kolekcie Alcina Matt Lip Colour už mám rúž z jesennej kolekcie na ktorý sa ma dosť často pýtate čo to mám za rúž. Je to môj top favorit. Preto keď mi došli tieto novinky tak som bola happy ako dieťa. Do matnej kolekcie pridali 2 nové odtiene a pokiaľ milujete lesklé rúže tak máte na výber zo 4 nových farbičiek. 

Alcina Matt Lip Colour Tea Rose je svetlý naružovelý nude odtieň (swatch napravo) skvelý na každodenné nosenie. Pigmentácia je skvelá, pery nevysušuje a výdrž je ako u každého klasického rúžu. Alcina Creamy Lip Colour je krémový rúž s lesklými finishom. Odtieň Cherry je krásna červená farbička (swatch naľavo), ktorý si myslím, že by mala mať doma každá žena. Je to síce odvážnejšia farba no myslím si, že práve takáto farba pristane každej žene a podtrhne jej krásu. Rúž je extrémne hydratačný a veľmi dobre pigmentovaný. Netradičný je na ňom biely hranatý obal, ktorý nie je pri rúžoch veľmi bežný a ja som sa s takýmto tvarom zatiaľ stretla pri rúžoch Estee Lauder Pure Colour Envy.

Alcina lipstick

Alcina Matt Lip Colour Tea Rose

Alcina Creamy Lip Colour Cherry

Produkty, ktoré ma tiež zaujali sú tyčinkové produkty na tvár. Tyčinkový makeup Alcina Creamy Stick Foundation je dostupný v dvoch odtieňoch z čoho ten tmavší sa dá použiť aj ako kontúrovacia tyčinka na čo ho používam aj ja. Na bežný makeup je totiž dosť tmavý, ale na kontúrovanie je skvelý. Obsahuje až 10 g produktu, čo vystačí asi na večnosť a okrem toho skvelé drží, nijak sa nezlieva, takže mu nemám čo vytknúť. Druhým produktom je rozjasňovač Alcina Pearly Glow Stick v krásnom žiarivo striebornom obale. Krásny žiarivý rozjasňovač, ktorý používam po nanesení makeupu ešte pred púdrom. Po nanesení púdru pleť stále pekne a prirodzene žiari.

Alcina

Alcina Creamy Stick Foundation

Jediný produkt, z ktorého nie som nadšená je paletka. Keď mi paletka dorazila, tak ma to veľmi potešilo. Bola som rada, že vyskúšam aj očné tiene. Alcina Smokey Palette obsahuje 6 tieňov ktoré sú označené číslami od 1 po 6. Obsahuje svetlú podkladovú farbu č. 1, ktorú ja zvyknem používať na zafixovanie primeru, pod obočie ale aj do vnútorného kútika. Ďalej peknú jemnú béžovú farbu č. 2 a krásnu tehlovo červenú č. 3. Všetky tieto sú matné farbičky. Zvyšné dva: sivá č. 4 a najtmavšia č.5 obsahujú jemné trblietky a posledná šedo strieborná je lesklá. Všetky tiene okrem 5 a 6 sú veľmi jemnučko namleté a majú skvelú krémovú konzistenciu. Dobre sa nanášajú a neopadávajú pod oko. Zvyšné sú už trochu horšie no nie je to žiadna katastrofa. Problémom tejto paletky však nie je konzistencia farieb, ale ich pigmentácia, ktorá je pre moje požiadavky nedostačujúca. Farby 1 a 2 sú s pigmentáciou úplne v pohode.  Mrzí ma že rovnako pigmentovaná nie aj č. 3. Pokiaľ chcete dosiahnuť pigmentáciu ako vidíte v panvičke tak ho musíte naniesť namokro. Vtedy je ok. Zvyšné farby 4,5 a 6 sú také nijaké a celkovo ich nerada používam, lebo po nanesení sa ich farba vôbec neukáže v takej intenzite ako by som chcela. Vzhľadom na cenu paletky mi tam chýba aj zrkadielko. K paletke vyšiel aj krásny farebný blendiaci štetec, ktorý musím pochváliť, pretože mne veľmi vyhovuje. Uvítala by som celú takúto kolekciu dúhových štetcov od Alciny :-)

Alcina Smokey Palette

Alcina Smokey Palette swatch

Asi najväčším prekvapením sú vlasové novinky Alcina Style, ktoré boli inšpirované infuencermi. Produkty sú v jednoduchých bielo-čiernych obaloch s hashtagom. Sú určené na styling vlasov a v tejto kolekcii nájdete ozaj množstvo nových vlasových produktov. Mne sa dostali do rúk dva produkty. Styling Texture Spray a Blow Dry Emulsion. Sú skvelé na styling vlasov, dodajú im objem a perfektne držia požadovaný tvar vlasov. Pritom vlasy nezlepujú a nie je ich na vlasoch vôbec cítiť. Jednoznačne odporúčam 😉.

Alcina Style

Alcina kozmetika

Mňa by veľmi zaujímalo, či ste sa už so značkou Alcina stretli a ak áno aký produkt Vás najviac zaujal a či od nich preferujete viac dekoratívku, produkty na vlasy, alebo skin care.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci so značkou ALCINA

8 comments

  1. Já tuhle značku poznám jen z blogů, takže s ní žádnou zkušenost nemám, ale hrozně se mi líbí peeling na rty.
    Povídání nejen o kosmetice

    ReplyDelete
  2. o tejto značke som ešte nepočula, ale nevyzerá zle :)

    WHEN PIGS FLY

    ReplyDelete
  3. I totally love the colors!
    xoxo
    Lara

    www.verylara.com

    ReplyDelete
  4. Waau, tých ale je! :) Ten scrub by som chcela vyskúšať aj ja : ◡‿◡✿

    Blog de la Licorne

    ReplyDelete
  5. Od tejto značky som ešte nič neskúšala, ale ten lip scrub sa mi veľmi zapáčil :) Takisto vlasové novinky inšpirované influencermi sú skvelý nápad :) A ako vždy, máš krásne fotky :)
    What A Fancy World

    ReplyDelete
  6. Wow ! Fajne kosmetyki wart wypróbowania :) wspaniałe zdjęcia :)

    https://latacposwiecie.blogspot.com/

    ReplyDelete