MARK Your Skin

aplikácia mark kávoý scrub

Ahojte baby, prajem Vám krásnu nedeľu a dúfam že ste poriadne oddýchnuté pred začiatkom nového týždňa. Pred pár týždňami ste u mňa na blogu mohli nájsť článok zameraný na pílingy. Niesol sa síce v náučnejšom duchu no podľa komentárov sa Vám veľmi páčil a zistila som, že ani vy si bez pílingu neviete predstaviť starostlivosť o pleť a telo. Dnes tu má pre Vás tip na skvelé produkty slovenskej značky MARK Face and Body, o ktorej ste určite už počuli, no ak nie tak sa Vám ju pokúsim trochu priblížiť.


MARK Scrub produkty

MARK Face and Body je slovenská značka vyrábaná z kvalitných prírodných surovín z ktorých veľký podiel je v Bio kvalite. V produktoch nenájdete žiadne syntetické konzervanty, parfumy, parabény ani žiadne ďalšie ostatné ´´blbosti´´, ktoré nemajú pre pleť a pokožku žiadny priaznivý účinok. Produkty MARK majú okrem skvelého zloženia aj krásnu vôňu, super účinky a ja som sa do nich zaľúbila na prvý dotyk 😘.

MARK pepermint scrub

Pokiaľ ste o MARKovi už počuli, tak určite v spojení s ich skvelými kávovými scrubmi. Čo je na týchto scruboch také výnimočné je to, že okrem kávy obsahujú aj hnedý cukor, soľ, hydratačné a vyživujúce oleje a vitamín E. MARK príde na chuť každému, pretože si môžte vybrať spomedzi množstva vôni, ako napríklad vodný melón, čokoláda, kokos, pomaranč či nugát. Ja mám momentálne v kúpelní MARK Coffee Peppermint, ktorý je príjemný a hlavne osviežujúci. Kávové zrniečka v spojení so soľou a cukrom odstránia z pokožky odumreté bunky a pekne ju vyhladia. Káva je taktiež skvelá v boji proti celulitíde a mandľový a kokosový olej vyživia a hydratujú pokožku tela tak, že nebudete potrebovať žiadny hydratačný krém. 

Za mňa je to skvelý scrub, ktorým dosiahnete krásnu, hebkú a hlavne vyživenú pleť. Pokiaľ však kávovým scrubom nefandíte a ste skôr na soľné a cukrové produkty, tak upriamim Vás pohľad na MARK Sugar Scrub produkty. Telové scruby, ktoré obsahujú cukor, soľ a vyživujúce oleje. Čo na cukrových pílingoch zbožňujem je to, že pílingové zrniečka a na pokožke pomaly rozpúšťajú. Určite Vám odporúčam Cherry Blossom Revitalising Sugar Peeling, ktorý navyše obsahuje lotosový prášok, ktorý je prírodný antioxidant. A pokiaľ milujete vôňu čerešňových kvetov, tak tento píling je to čo vo svojej kúpeľni potrebujete. Jeho vôňa je neskutočne príjemná a hlavne nevtieravá. Týmto pílingom taktiež docielite krásne hladkú a zhydratovnú pokožku.

cherry blossom revitalising sugar peeling

Mark face and body shower pudding

Ak ste si rovnako ako ja mysleli, že MARK je výlučne značka na pílingy, tak ste sa mýlili. Pobyt v sprche si viete spríjemniť aj s MARKovým sprchovým pudingom. Sprchový produkt s netradičnou pudingovou konzistenciou je skutočne niečo nezvyčajné a skvelé na každodenné používanie. Obsahuje mandľový, kokosový a olivový olej, ktoré pokožku čistia a zároveň hydratujú. Aj tu viete vybrať zo štyroch vôni a dokonca majú aj verziu pre pánov. Pokiaľ ste na kvetinové vône, tak odporúčam Shower Pudding Azalea. Jemná vôňa azalky je príjemná, nevtieravá a ručite sa Vám určite bude páčiť.

Produkty MARK Face and Body Vám môžem len odporučiť. Majú skvelé zloženie, úžasne voňajú a pokožka je po nich hebučká jemná a vyživená. Navyše je to slovenská značka, čo ma vie stále potešiť. S MARKomi si viete okrem pílingu tela urobiť aj píling tváre či pier a dokonca aj tam nájdete ak veľa zaujímavých produktov ktoré viete zaradiť do svojej skin care rutiny.


Určite mi dajte vedieť či máte doma aj vy svojho MARKa a ja sa na Vás teším pri ďalšom článku 💖


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s MARK Face and Body

6 comments

  1. O tejto značke som už počula veľakrát a rozhodovala sa nad peelingom. Zatiaľ som si ho ešte nekúpila, ale určite si plánujem kúpiť. Budem veľmi rada ak sa zastavíš aj na mojom blogu :)
    Môj blog: www.lifeforjul.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Mark je moje láska, a tak jsi mi připomněla, že mi pomalu dochází....

    Tvému blogu dávám odběr a budu se sem ráda vracet, stejně tak ráda tě přivítám i u sebe na blogu:

    ByGabra

    Měj se krásně!

    ReplyDelete
  3. O tejto značke som už počula a v budúcnosti by som určite chcela vyskúšať niektoré z ich produktov. Krásny článok. ;)

    Blog of Sunflower ♥

    ReplyDelete
  4. Od Marka jsme doposud ještě nic nevyzkoušela :-) no někdy už ale budu muset, když si značku všichni tak chválí :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
  5. Looks like an interesting product!

    ReplyDelete