Boj s lupinami pomocou Biodermy

Bioderma Node DS+

Dnešný článok bude zameraný na vlasy. A to ako sa zbaviť lupín. Ja mám lupiny odkedy si pamätám a stále keď som si išla kupovať nejaký šampón, tak som riešila dilemu, či si kúpiť niečo proti lupinám, alebo nejaký klasický. Teraz si možno poviete, veď keď máš problémy s lupinami, tak samozrejme, že šampón proti lupinám. To je pravda, ale s tými šampónmi bol háčik v tom, že síce dokážali odstrániť veľké množstvo lupín a predchádzať ich vzniku, ale neriešíli žiadne ďalšie problémy s vlasmi. Napríklad nedodajú vlasom lesk, nepostarajú sa o rozštiepené končeky, alebo nedodajú vlasom objem.


Bioderma Node DS+

Samozrejme, že bolo aj veľa šampónov z drogérie, ktoré údajne boli proti lupinám a mali byť objemové, posilňujúce atď, ale fakt bol ten, že s lupinami nerobili nič. No dnes je už iná doba a aj tu sme sa už posunuli ďalej. V drogériách nájdete kopec produktov proti lupinám, ktoré robia svoju robotu veľmi dobre a zároveň sa dokážu postarať o to aby naše vlasy boli nielen zdravé ale aj pekné. A to isté platí o šampónoch z lekárne, ktoré sú na problémy s lupinami najlepším riešením.

Bioderma Node DS+

Momentálne požívam šampón od Biodermy Nodé DS+, ktorý viete kúpiť v ktorejkoľvek lekárni, ale aj v mnohých online obchodoch. Je to skvelý šampón proti lupinám a proti svrbeniu pokožky hlavy. A aj napriek tomu, že je zameraný hlavne na odstránenie a prevenciu lupín a svrbeniu hlavy, tak stále vie dodať vlasom dostatočný objem a pekný lesk. Šampón už po prvom umytí odstránil úplne svrbenie pokožky hlavy, čo je skvelé. Lupiny sa začali strácať postupne počas prvých dvoch týždňov a pri pravidelnom používaní sa nevrátili. Nebudem tu tvrdiť že zmizlo 100% lupín, pretože stále sa v mojich vlasoch nejaká nájde a pri čiernych vlasoch to proste vidno. Ale minimálne 95% lupín je preč a pokožka hlavy vyzerá zdravšie. Jediné čo by sa mohlo niekomu vadiť je možno jeho vôňa, ktorá nie je veľmi príťažlivá. Ale jedná sa o produkt, ktorý je z lekárne a tam ida hlavne o odstránenie problému a nie o peknú vôňu, takže

Bioderma Node DS+

Bioderma Node DS+

Šampón je skvelým pomocníkom pokiaľ sa chcete zbaviť lupín, či svrbenia pokožky hlavy. Je však veľmi dôležité dodržiavať pokyny a umývať si vlasy so šampónom pravidelne, pretože iba jedno umytie zázrak nespraví. :) 

Taktiež budem rada Keď mi dáte do komentárov vedieť či aj Vás trápia lupiny a ako to riešite.

Bioderma Node DS+

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

5 comments

  1. One of my fav brands )

    https://elenabienvenido.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Já naštěstí problém s lupinami nemám, ale zase mě trápí mastnější vlasy.
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  3. So beautiful post and nice product <3

    Follow for follow?

    http://www.ioannesstyle.com/

    ReplyDelete
  4. Bioderma má skvělé produkty, mám jich několik nejen na vlasy! :)

    ReplyDelete
  5. Nezvyknem mať problémy s lupinami, no po antibiotikách dávnejšie mi vybehli. Škoda že som o tomto šampóne vtedy nevedela :)

    ReplyDelete