HUDA BEAUTY Obsessions Warm Brown

huda beauty obsessions warm brown

Ahojte baby, konečne som sa po pól roku dokopala k tomu aby som konečne spísala recenziu na túto paletku od Huda Beauty. Kupovala som ju ešte pred Vianocami z lovebeauty.sk. V tomto období totiž veľa firiem prichádza na trh s novinkami. Veď pred Vianocami sa všetko lepšie predáva. :D. Veľmi ma potešilo, keď som sa dopočula, že prídu na trh s menšími a lacnejšími paletkami. Dlho som totiž uvažovala nad kúpou paletiek tejto ´´vyhajpovanej´´ značky, no ich veľké paletky sú na môj v kus dosť drahé a polovicu tieňov by som asi aj tak nikdy nevyužila.  Nové paletky mi prišli oveľa kompaktnejšie a tiene oveľa použiteľnejšie aj na denné nosenie. Preto som neváhala a jednu si hneď objednala.

Huda Beauty Obsession je názov nových kompaktných paletiek, ktoré vyšli v štyroch farebných verziách: Warm Brown, Mauve, Smokey a  Electric. Tohto roku sa paletky rozšírili o dve nové verzie a to Coral a Gemstone. Každá z paletiek obsahuje 9 očných tieňov a zrkadlo. Neobsahuje žiaden štetec a ani zbytočné aplikátory, ktoré aj tak nikto nepoužíva. Je ozaj veľmi kompaktná a zmestí sa skoro všade. Musím sa priznať, že keď som ju uvidela prvýkrát naživo tak ma prekvapilo aká je maličká. Cena paletiek sa pohybuje okolo 35 Eur, takže v prepočte stojí 1 očný tieň okolo 4 Eur.

huda beauty warm brown

Ja som siahla po verzii Warm Brown, ktorá obsahuje teplé farbičky, ktoré sú teraz in. No dlho som váhala medzi Mauve a Warm Brown, no Warm Brown ma zaujala viac kvôli zlatému tieňu v strede. Zo začiatku som však bola z paletky mierne sklamaná. Po samých chválach a ódach na túto značku som asi čakala, že ma tie tiene nalíčia hneď ako sa na ne pozriem. 

Skúšala som sa s ňou líčiť no akosi ma nechytila za srdce. Aj z toho dôvodu som sa nejak nehrnula na napísanie tejto recenzie. No pár mesiacov som ju mala v zásuvke a asi pred dvoma mesiacmi som po nej siahla a skúsila som to opäť. Tentoraz som sa už s paletkou vedela lepšie vyhrať. Možno je to aj kvôli slnečnému počasiu, ku ktorému sa mi tieto farby hodia oveľa viac ako k uzimenému decembru.  A musím sa priznať, že čím viac po paletke siaham tým som do nej viac a viac zamilovaná.

huda beauty obsessions

Paletka obsahuje teplé farby, ktoré sú teraz dosť trendy. Kvalita všetkých tieňov je dokonalá. Sú extrémne pigmentované, maslovitej konzistencie a veľmi ľahučko sa naberajú na štetec. Stačí iba jemnučko ťuknúť do farby a máte dostatok pigmentu na celé viečko. Pokiaľ vlastníte Modern Renaissance od ABH, tak kvalitovo sú si veľmi podobné. Vďaka tomu sa s nimi pracuje úžasne. Nádherne sa nanášajú na viečko a perfektne sa medzi sebou blendia. Nalíčiť sa s ňou je veľmi ľahké a hlavne rýchle.

huda beauty warm brown swatch

Paletka je úžasne poskladaná, farbičky navzájom veľmi dobre ladia, ale nakoľko obsahuje iba 9 tieňov, v podstate tón v tóne, tak s ňou nevytvoríte veľké množstvo rôznorodých líčení. No mne osobne tento fakt vôbec neprekáža, pretože nie som makeup artista a nepotrebujem vymýšľať nové a nové looky. A na bežný deň mi takáto skladba očných tieňov vyhovuje.

huda beauty warm brown

Nafotila som Vám aj líčenie s touto paletkou. Nie je to žiadne extra Instagramovské dych-vyrážajúce líčenie. Sama sa na také líčenia veľmi rada pozerám. Ale ruku na srdce, kto v reáli nosí takéto líčenia bežne do školy či do práce? No aspoň ja nie :D Preto som Vám chcela ukázať niečo čo môžte nosiť bežne a že táto paletka je ozaj univerzálna na všetky príležitosti.

huda beauty warm brown líčenie

huda beauty líčenie

Nakoniec som rada, že som po nej siahla a uvažujem, či si nezaobstarať aj ďalšiu. No momentálne mám doma už toľko paletiek, že ich do konca života nespotrebujem a je ešte aj veľa iných značiek, ktoré som ešte nevyskúšala. Takže pokiaľ neprídu s nejakou dych vyrážajúcou kombináciou farieb, tak asi ostanem len pri tejto Warm Brown.

huda beauty paletka

Budem rada ak mi do komentárov napíšete či Vás oslovila nejaká paletka od Huda Beauty a ak áno ktorá?


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

13 comments

  1. Amazing photos. I like shadow!
    Have a nice weekend, dear!
    xoxo

    ReplyDelete
  2. Your photos are absolutely fantastic!! I love this gorgeous palette!
    Have a nice weekend! xx

    Shopping time!

    ReplyDelete
  3. Já takové teplé barvy nosím nejraději :) Jinak taky jsem nad Hudou přemýšlela, ale stejně jako tobě mi ty velké paletky přišly přehnaně drahé!

    Praguetales

    ReplyDelete
    Replies
    1. NO presne. Ale tieto malé sa oplatí. Cenovo sú dostupne a skladba farieb je pri každej úžasná. :)

      Delete
  4. Paletka vypadá pěkně..ty odstíny jsou úplně můj styl, které ráda nosím a ta pigmentace neuvěřitelná hold Huda Beauty to prostě s kosmetikou umí :).

    TheBlondieTale

    ReplyDelete
  5. Jde s ní udělat opravdu pěkné líčení, odstíny má krásné, ale zkušenost s žádnou paletkou od Huda beauty nemám.
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  6. Paletka je opravdu krásná. :) A líčení se ti povedl.
    Miska blog

    ReplyDelete
  7. Ta paletka je nádherná, přesně takové barvy mám teď ráda.

    ReplyDelete
  8. veľmi krásna paletka. A tá pigmentácia! Keď sa povie Huda hneď mi napadne DESERT DUSK paletka. Tie odtiene sú prekrásne! Keby že sa viacej líčim možno by som do nej aj zainvestovala.
    xxx Alexandra z MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  9. To je nádherná paletka, hlavně ta pigmentace vypadá super! :)
    MyGoldenMind

    ReplyDelete
  10. doteraz som o tejto kozmetike nepočula, ale paletka vyzerá skvelo!
    pred pár dňami som si v podobných teplých odtieňoch kúpila od MUR :)
    MakeupbyVeo

    ReplyDelete
  11. Ty barvy vypadají skvěle! Nemít doma několik podobných paletek okamžitě si jí objednám. Jinak paletku od této značky žádnou nemám. Ale zaujala mě ta paletka rozjasňovačů s 3D efektem :)
    http://life-by-marie.blogspot.com/

    ReplyDelete