Notino summer box

notino summer box

Leto sa blíži veľkou rýchlosťou a všetci viac a viac myslíme na horúce letné dni, kúpaliská či letné dovolenky. Ja už mám svoju rezervovanú, no čím som staršia tým ma menej láka vylihovať pri vode a preto ideme tohto roku na hory. Bude tam aspoň trošku chladnejšie :). No či už ste si zvolili tú tú či onú destináciu, tak určite si už pomaly spisujete dlhočizný zoznam čo nesmiete zabudnúť.

Na mojom sa na prvom mieste objavila kozmetická taška :D Asi to nie je u beauty blogerky nič zvláštne. Najväčší problém s ktorým sa pri balení potýkam je čo si vziať a čo nechať doma. Ak by som mohla zobrala by som všetku kozmetiku, pretože čo ak náhodou.... Veď to asi všetky poznáme. Tohto roku mi s tým trošičku pomohol nový Notino Summer Box, ktorý sa nesie v hesle Summer is yours. Nachádza sa v ňom dokopy 17 produktov a stojí 18,40 Eur. Nájdete tam vzorečky, miniatúrky a dokonca aj plné produkty. A čo je najhlavnejšie je to, že obsahuje všetko potrebné na leto, takže s ním máte plnú výbavu na dovolenku. A čo všetko tam nájdete?

notino summer box plné produkty

Začala by som plnými produktmi, pretože na tie ste asi najviac zvedavé. Veľmi ma potešilo keď som v boxe našla 2 masky značky Korika. Masky tejto značky som si kúpila z notino.sk minulý mesiac a veľmi sa mi zapáčili. Už mám skoro dokončenú recenziu, takže sa na ňu môžte tešiť už budúci týždeň. V boxíku nájdete detoxikačnú masku na pleť a perfektnú hydratačnú masku na pery. K čistej a zdravej pleti Vám dopomôže obľúbená Bioderma Sensibio H2O, ktorá je vhodná aj na tú najcitlivejšiu pleť. 

Veľmi ma potešila aj sprchová pena od NIVEA Silk Mousse s vôňou malín, rebarbory a hodvábu. Doteraz som ešte žiadnu sprchovú penu nevyskúšala, takže sa neskutočne teším až sa dnes hodím do sprchy. Na cestách by som sa určite nezaobilšla ani bez štetcov. V boxíku nájdete štetec na makeup BrushArt Basic. No keďže ja na makeup uprednostňujem hubky, tento bude skvelý na nanášanie pleťových masiek.

notino summer box miniatúrky

Na dovolenky si so sebou veľmi rada beriem miniatúrky a vzorky, pretože je v nich dostatok produktu na pár dní a pritom nezaberú veľa miesta v kufri. Zubná pasta je jednoznačne must have a ja sa veľmi teším na túto profesionálnu zubnú pastu MEDIBLANC s bieliacim efektom. Na čo však veľmi často zabúdam je krém na ruky. A krémovanie rúk je rovnako dôležité v lete ako aj v zime. Preto verím, že tento ovocný zázrak od SpiriTime, ktorý obsahuje výťažky z malín, manga, mandarínky a kokosový olej, ma namotivuje a už na to nebudem zabúdať. 

V lete je podľa mňa najdôležitejšia vec ochrana pred slnkom a poriadna hydratácia nielen zvnútra, ale aj zvonka. La Roche-Posay Anthelios XL je zmatňujúci gélový krém bez parfumácie s najvyšším stupňom ochrany pred slnkom. Pre mňa tip top produkt. Perfektnú hydratáciu pleti zabezpečí Vichy Mineral 89 s 89% obsahom mineralizovanej vody a kyseliny hyalúronovej.

notino summer box clavin klein

Milovníkov vôní potešia 3 vzorky parfumov Calvin Klein, z toho jedna v mužskej verzii, takže potešíte aj svoju polovičku. Ja som sa ihneď zamilovala do vône CK One a už viem, ktorý parfum si kúpim nabudúce.

notino summer box vzorky

Nakoniec sa dostávame k vzorečkám, ktoré určite potešia. Nájdete tam až 3 vzorky značky LANCOME: Advanced Genifique sérum, Teint Miracle hydratačný makeup a Visionnaire denný krém. Všetky produkty som už mala možnosť v minulosti vyskúšať a vrelo Vám ich odporúčam. No všetci vieme, že táto značka je dosť drahá a preto je veľmi rozumné ju vyskúšať prostredníctvom vzoriek aby sme vedeli, či nám sedia a či sa do produktov oplatí investovať.

A nakoniec môžte svoju pleť rozmaznať s novými cukrovými scrubmi od LOREAL Smooth Sugars: Nourish Scrub a Glow Scrub. Doma mám už plné balenie zeleného kivi scrubu a som s ním spokojná. Preto sa neviem dočkať na testovačku týchto.

notino summer box obsah

Okrem tohto všetkého nájdete v boxíku aj kopec kupónov na zľavu a dopravu zadarmo a peknú brožúrku s popisom celého obsahu boxíku. Podobné boxíky mám veľmi rada, pretože mi stále umožnia vyskúšať veľa nových produktov za super cenu. A perfektné na Notino Summer Boxe je to, že jeho obsah nie je žiadnym tajomstvom a viete čo kupujete.

Zvyknete si kupovať podobné beauty boxy?


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

3 comments

  1. Takové boxy se mi moc líbí, ale uvítala bych spíše utajený obsah, třeba jen s menší nápovědou.
    welcometomyworld

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak nejedná sa o prekvapenie, ale zase pri boxoch ktoré sú tzv. mystery, tak ľudia píšu, že neradi kupujú mačku vo vreci. Myslím si že každá verzia boxu má svoje čaro aj ten utajený aj neutajený.

      Delete