Wild At Heart


Wild At Heart je jeden z mojich obľúbených filmov od Davida Lynch kde hrajú Nicolas Cage a Laura Dern. Je to o dvoch zaľúbencoch ktorých láske nepraje jej rodina a preto nasadnú do kabrioletu a idú naprieč Amerikou. A nebol by to Lynchov film, keby nestretávali podivných ľudí.


Myslím si každý z nás má v srdci ten oheň a zbesilosť a chce byť sem tam rebel a proste robiť opak toho čo sa od neho očakáva. Viem už nemám 17 a od ženy po tridsiadke by sa asi očakávalo aby sa obliekala sofistikovane. Taktiež pri svojej práci účtovníčky a ´´kockatej hlavy´´ by som mala chodiť do práce v saku či decentných šatách. V obliekaní som však trochu svojská. Nie som veľmi šatový a ani sukňový typ. Nosím ich len v extrémnom teple, kedy na sebe neznesiem nohavice. V skrini mám asi len 2 blúzky a 3 saká, ktoré si oblečiem cca 5 x do roka.

Nie je to tým, že by sa mi nepáčil takýto štýl obliekania, ale ja sa proste stále obliekam podľa nálady. A oveľa častejšie mám náladu na infantilné tričko s potlačou mačky ako na elegantnú blúzku, a radšej siahnem po čiernej koženkovej bunde namiesto saka. Som už proste taká.


A aj keď sama dobre viem, že by som asi už mala zmeniť štýl obliekania a začať vystupovať trochu vážnejšie, stále mi to akosi nejde. Niečo vo vnútri stále uprednostní ten športový a občasne aj infantilný štýl pred elegantným. Niečo čo proste neviem ovládať. A preto sa proste obliekam do toho čo poteší mňa a nie moje okolie.


Preto som pre dnešný článok zvolila tento športový štýl, ktorý ma úplne charakterizuje. Celý outfit je vyskladaný z oblečenie ktoré nájdete na BONPRIX.sk, okrem legín, ktoré sú z Aliexpress. Mám veľmi rada basickové kúsky ako obyčajné biele tielka či tričká, ktoré sa dajú zladiť úplne ku všetkému. Tento voľný biely top  je ideálny k legínam vďaka predĺženej zadnej časti. Je z príjemného padavého materiálu a dokonca aj keď na prvý ohľad pôsobí elegantné, tak skvelo zapadlo aj do tohto športového štýlu.


Tento rok ma hrozne uchvátila červená a bordová farba. Keď vidím niečo v týchto farbách v obchode alebo online hneď to chcem. Preto keď som uvidela túto bordovú prešívanú bomberu tak som ju musela mať. Majú ju dokonca aj v menších rozmeroch a to 32 a 34, ktoré ja potrebujem a sadne mi ako uliata. Farba je ešte krajšia ako na fotkách a už sa teším až bude vonku trochu teplejšie a prevetrám ju. :)


U mňa veľmi často neuvidíte doplnky na rukách. Mám totiž veľmi tenké prsty a aj ruky z ktorých mi proste všetko spadne. Dokonca aj snubák sme nevyberali podľa toho čo sa mi páči, ale skôr podľa toho čo je najmenšie a nebude to zároveň na mojich prstoch vyzerať ozrutne a komicky. A dokonca aj ten mi museli ešte zužovať. A aj to ho musím nosiť na prostredníku, pretože sa už viac zúžiť nedal aby nevypadol kamienok. :D

To isté platí aj pri náramkoch. Preto som veľmi váhala či ísť do tohto zavinovacieho náramku, no na moje počudovanie mi sadol. Je to vďaka tomu, že sa jedná o dlhý pásik, ktorý si v podstate obtočíte okolo ruky a našťastie sú tam 3 úrovne zapínania. Samozrejme, že ho mám na tej najmenšej úrovni. :D


Už nejaký ten piatok sú v móde chokre. Ešte si pamätám ako to letelo pred rokmi, keď som bola ešte malá a nosil to každý. A teraz je to opäť tu. Dlho som s tým bojovala no nakoniec ma tento trend strhol a preto som siahla po tejto sade náhrdelníkov a chokeru. Je to celkovo trojdielna sada no mne to prišlo až príliš a tak som si do tohto outfitu zvolila 2 z nich.


To najlepšie som si nechala nakoniec a to sú tieto vysoké tenisky. Sú štýlové, na nohe vyzerajú perfektne a čo je ešte lepšie je, že sú zateplené, takže sú vhodné aj do dnešného mrazivého počasia. Sú zvnútra hrozne mäkučké a hneď som sa do nich zamilovala. Hodia sa proste k legínam či jeansom, takže pre mňa jasná voľba.


A ako som už spomínala, legíny si z aliexpress, kde ich nájdete kopec sa smiešne sumy. Momentálne sú posiate mačacími chlpmi, ktoré som od určitého štádia už prestala vnímať, pretože sú proste všade. No keď sa dívam na tie fotky tak OMG. :D


Nezabudnite mi napísať čo si o outfite myslíte. A môžte utrúsiť aj niečo o mojom účese alá vrabčie hniezdo, ktoré sa mi nechcelo veľmi upravovať :D. Budem taktiež veľmi rada ak by som sa v komentároch dočítala niečo o Vašom štýle. Čo uprednostňujete v obliekaní a podľa čoho sa ráno rozhodujete čo si oblečiete.

Prajem Vám pekný zvyšok dňa

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Ďakujem www.bonprix.sk za umožnenie spolupráce pri písaní tohto článku. Recenzia oblečenia je napísaná pravdivo podľa môjho osobného názoru a nie je ovplyvnená skutočnosťou, že sa jedná o spoluprácu.

17 comments

  1. No já zase naopak moc nemusím kalhoty...Moje skříň je přeplněná šatami a když můžu, nejraději nosím podpatky! Samozřejmě jsou dny, kdy na to absolutně nemám náladu a vemu si džíny a vansky, ale to už musí být něco :D

    Praguetales

    ReplyDelete
  2. Great outfit, dear! I love your shoes.

    ReplyDelete
  3. Myslím, že děláš dobře, když se oblékáš podle sebe a ne podle toho, jak by ses asi měla oblékat. Taky mám raději sportovnější outfity s kapkou infantilnosti, než ty elegantní. Na fotkách ti to sluší, jednotlivé kousky jsou super a líbí se mi i účes. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  4. Wow, fantastic photos, u are so beautfiul darling! Lovely post.
    Have a nice day! ♥
    New post is on my blog: Visit me, Malefica

    ReplyDelete
  5. Moc pěkné, má to krásnou barvu :)

    ReplyDelete
  6. Bonprix ma veľmi dobré veci, sama som s ich kvalitou spokojná a prekvapila ma, samozrejme, v dobrom slova zmysle. :)

    Pozývam teba aj tvoje čitateľky do veľkej Valentínskej súťaži na mojom blogu:
    Rebelliouslily

    ReplyDelete
  7. Wonderful bomber jacket! Lovely photos!
    www.recklessdiary.ru

    ReplyDelete
  8. So beautiful! Thanks for your comment in my blog, would you like to follow each other?:)

    https://julesonthemoon.blogspot.it

    ReplyDelete
  9. Awesome!
    Follow for follow? please let me know in my blog
    regards
    https://stargazershia.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. Perfect outfit dear. You are so beautiful!

    ReplyDelete