Valentínske líčenie s elnino.sk


Ahojte baby. Valentín je už za rohom a preto sme si pre Vás s elnino.sk pripravili jednoduché valentínske líčenie. A či už Valentín oslavujete, alebo nie, tak to vôbec nevadí. Líčenie je vhodné aj na romantickú večeru, či rande :)



Na líčenie som si vybrala 4 produkty, ktoré sú cenovo dostupné a dokáže sa s nimi nalíčiť každá. Všetky viete kúpiť za veľmi výhodné ceny na elnino.sk


Ako základ som si zvolila makeup Gabriela Salvete Matte Foundation. Bol to z mojej strany trochu risk, pretože značku vôbec nepoznám a mala som od nich len jeden lak na nechty. Na moje prekvapenie ma tento makeup presvedčil o tom, že zariskovať sa oplatí. Sadol mi nielen farebne, ale má aj perfektné krytie, na pleti vyzerá veľmi pekne a decentne si poradil aj s mojou mastnou pleťou. Takéto prekvapenia mám veľmi rada. A pritom stojí menej ako 5 Eur.


Cenovo najdostupnejšia značka aká sa dá u más kúpiť je asi Essence. Dlho som však Essence paletky obchádzala, pretože boli prášivé a nedobre pigmentované. No tohto roku som si povedala, že chcem ísť aj do vecí, ktoré som ešte neskúsila, alebo ktorým som sa zámerne vyhýbala. Zvolia som preto paletku Essence All About Roses. Zaujala ma krásnym srdiečkovým motívom, ktorý je ako stvorený na Valentína. Obsahuje 8 očných tieňov. Moje prosby boli vyslyšané a paletka je ozaj kvalitná a dobre pigmentovaná. Samozrejme, že sa nedá porovnávať s drahšími značkami, ale aj tak som bola veľmi prekvapená ako sa Essence zlepšili v kvalite očných tieňov.


Loreal maskary sú pre mňa ako svätý grál. Ešte som nenarazila na žiadnu, ktorá by ma sklamala. Na túto LOREAL False Lash Superstar X-Fiber som už pokukovala v drogérii, ale stále ma odradila jej cena, ktorá sa pohybovala okolo 15 Eur. Na elnino.sk však majú túto sadu s riasenkou a ceruzkou Loreal Le Khol a listovou kabelkou za menej ako 10 Eur. A poviem Vám, že ak máte radi Lorealky tak neváhajte, pretože táto maskara je jednoducho zázrak. Loreal asi ani nevedia urobiť zlú maskaru. Ceruzku už tak chváliť nebudem, pretože tá sa na mojich mastných viečkach veľmi otláča. Skôr sa asi hodí na spodnú linku ako na horné viečko. Ja mám však tento problém so všetkými ceruzkami.


NYX rúže sú známe svojou kvalitou. Doma mám Soft Matte Lip Cream, ktoré zbožňujem. No tentoraz som chcela siahnuť po nejakej výraznej červenej. Veď je predsa Valentín. Zvolila som si túto NYX High Voltage v odtieni 22 Rock Star. Tá farba mi vyrazila dych. Extrémne pigmentovaná, lesklá sýto červená farba. Viem síce, že teraz sú v móde skôr matné rúže, ale mne sa na Valentína ten lesklý rúž proste hodí. Pery potom vyzerajú krásne, zdravo a šťavnato :D


Ale poďme radšej na samotné líčenie. :)
1. Na tvár si aplikujem makeup pomocou navlhčenej hubky. Stále uprednostňujem hubku pred štetcami, pretože s ňou dosiahnem najkrajší finish.
2. Vezmem si paletku a skoseným štetcom naberiem hnedý očný tieň s ktorým si vykreslím obočie. Tento trik som používala počas svojich chudobných študentských rokov. Veď hnedá ako hnedá :D 
3. Potom si vezmem svetlofialový tieň hneď vedľa hnedej a pomocou blendiaceho štetca si ho aplikujem nad ohyb viečka. Pokiaľ nemáte zvesené viečka ako ja tak tento tieň si potom aplikujte do ohybu a nie nad ohyb. Ten istý očný tieň potom nanesiem aj na spodné viečko.


4. Opäť si beriem hnedý očný tieň a tým istým blendiacim štetcom nanášam mierne pod fialový tieň aby som prehĺbila ohyb viečka.
5. Na plochý štetec si beriem tmavší fialový tieň a nanesiem si ho na celé viečko.
6. Svetlejším metalický tieň nanesiem do stredu viečka.
7. Nakoniec si beriem najsvetlejší tieň a nanesiem si ho do vnútorného kútika.


8. Hornú linku si orámujem čiernou ceruzkou a riasy zvýrazním riasenkou
9. Bodkou nakoniec je už len tento nádherný lesklý červený rúž, ktorý dodá celému looku ten správny šmrnc. A dokonca mi k tomu pasuje aj moja čelenka, ktorú používam na líčenie :D





Budem rada ak mi do komentárov napíšete či oslavujete Valentín a ako. Alebo je to pre Vás bežný deň ako každý druhý a veľmi sa nad tým nepozastavujete? 

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Ďakujem www.elnino.sk za poskytnutie produktov na odskúšanie a líčenie. Recenzia je napísaná pravdivo podľa môjho osobného názoru a nie je ovplyvnená skutočnosťou, že mi boli produkty zaslané.

23 comments

  1. Líbí se mi krásné sladké odstíny u paletky. Kdysi jsem měla jednu s hnědými odstíny a byla hodně slabě pigmentovaná. Ale už jsem slyšela a četla, že se zlepšili, takže do této bych klidně šla :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bola som prekvapená ako sa zlepšili. Samozrejme, že sa to nedá porovnávať s drahšími paletkami, ale vo svojej cenovej kategórii urobili ozaj veľký pokrok.

      Delete
  2. Wow, amazing makeup, you look fantastic! Thanks for sharing beauty!
    Have a nice day darling! ♥
    Visit: My blog ♥ Malefica!

    ReplyDelete
  3. veľmi pekné líčenie, hodí sa ti <3 na mojom blogu sa tiež venujem líčeniam, tak ak budeš mať čas kludne dobehni ;)

    ReplyDelete
  4. Akurát dnes som urobila to svoje, taktiež v spolupráci s Elnino :) Snáď to do zajtra skompletizujem :) ☃ Veľmi pekné a jemné líčenie inak ❄

    Blog de la Licorne

    ReplyDelete
  5. Krásné líčení. :) Já mám od Essence dvě paletky a opravdu jejich kvalita se zlepšila. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Som rada, že aj drogérkové značky robia takéto pokroky

      Delete
  6. Krásné líčení, jemné a romantické :). Rtěnka má super odstín!
    Beauty by K.

    ReplyDelete
  7. Krásné líčení a hlavně úžasně nafocené, chválím!! Moc hezká práce.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  8. Líčení ti moc sluší, ale já osobně bych si neuměla představit někam odejít bez konturování :D Nicméně Valentýna nijak neslavím a vlastně ani teď momentálně nemám s kým, takže mě to zas tak netrápí :D Asi kouknu na nějaký film a dám si pizzu, to je ideál!

    Praguetales

    ReplyDelete
  9. Great post dear!
    I like your blog so much!
    Following you from now :) #208
    I will be very happy if you follow me back :)

    My blog - http://www.valeriianest.com/

    ReplyDelete
  10. Beautiful post, dear! I'm your new follower. And I hope you will follow me back. <3 <3

    leylland.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Valentín oslavujem asi ako ostatné páry, kino, večera a spoločne strávený čas s priateľom. :)

    Rebelliouslily

    ReplyDelete