Gamiss haul


Ešte minulého roku som robila jednu objednávku zo zahraničnej stránky GAMISS, ktorá sa zaoberá predajom oblečenia. Majú tam kopec krásnych vecí a v zimnom období mali aj skvelé zľavy, tak prečo to nevyužiť :)


-----
Last year I made one order from the GAMISS site that sells clothing. They have a hton of beautiful things and in the winter they also had great discounts, so why not use it :)



Na prvý pohľad som sa zamilovala do tejto netradičnej kvetinovej crossbody kabelky. Mohli ste ju vidieť v jednom z mojich wishlistov. Nakoniec som neodolala a objednala som si ju. Je síce menšia ale zaujala ma svojou jednoduchosťou, ale zároveň aj netradičnosťou. Hranatú kabelku predsa nevidíte všade :D. Dá sa nosiť v ruke, alebo aj crossbody, čo samozrejme uprednostňujem, pretože potom mi kabelka nezavadzia. Zmestia sa do nej len základné veci ako peňaženka, mobil, kľúče a hádam aj rúž a púder :D. Teraz v zime ju síce nenosím, ale už sa teším až ju vytiahnem v lete keď pôjdem s kamoškou na kávu.
-----
At first sight, I fell in love with this non-traditional Faux Leather Floral Print Crossbody Bag.. You could have seen it in one of my wishlists. Finally, I didn´t resist and ordered it. Although it is smaller, it is fascinating by its simplicity and non-traditionality. You cannot see a square handbag everywhere :D. It can be worn in hand or crossbody, which of course I prefer. It´s smaller so it fits only basic items like a wallet, mobile phone, keys, and I'm also hoping for a lipstick and powder: D. Now I'm not wearing it in winter, but I'm looking forward to pulling it out in the summer.



Ďalej som sa zamilovala do tohto setu náramkov. Mám veľmi rada jemné šperky a tento je jemný a zároveň zaujímavý. Môžte ich nosiť ako set, alebo každý osobitne.
-----
Next I fell in love with this setu of bracelets. I love fine jewelry and this is gentle and interesting. You can wear them as a set, or each one separately.


Tretím produktom je tento sukničkový kabát s opaskom. Spodná časť pripomína skuničku, vrch je atypicky strihaný a páčia sa mi na ňom čierno zlaté gombíky. Kabát je prekrásny, ale je mi veľký. A myslela som, že rozkušem kefu, pretože som sa na neho neskutočne tešila. Veľkosť som si vybrala na základe size guide podľa ktorého veľkosť S by mala zodpovedať americkej veľkosti 2, čo je naša 34, alebo XS. Teda moja veľkosť. Ale prišiel mi kabát, ktorý síce na vysáčke má označenie S, ale veľkosťou je podľa mňa vhodný na M-ko. Takže ho posuniem ďalej, aby robil radosť niekomu inému. Pokiaľ sa Vám páči tak určite si objednajte nižšiu veľkosť ako nosíte. (teda ak ste M, tak si zvoľte S a pokiaľ ste L , tak si objednajte M).
-----
The third product is this Line Skirted Coat with Belt. The lower part resembles a skirt, the top is atypically cut and I like black gold buttons on it. The coat is beautiful, but its too big for me. The size I chose based on the size guide, according to which size S should correspond to US size 2, which is our 34 or XS. So exactly size. But the coat, which although on the label is marked S, is in the size of M. So I'll give it to someone who will love it and I will order some else. If you like it, make sure you order a smaller size than you wear. (so if you are M, so choose S and if you L, order M).




Objednávate oblečenie z e-shopov či radšej uprednostňujete nakupovanie v obchodoch?
-----
Do you order clothing from e-shops or prefer shop shopping?

AN :)


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

P.S .: If you like my blog and you do not want to miss new posts you can follow me via GFC (in the right panel), Facebook (anbeautyblog) or Instagram (@anbeautysk). :)


8 comments

  1. tak tá kabelka je ú-žas-na! No, a čo sa týka veľkostí z Gamiss, ja som už zúfala, lebo raz mi príde niečo malé a raz zas veľké :D ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  2. Hezké kousky :) ten náramek se mi líbí nejvíce.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
  3. S kabáty přes internet je to vždycky jeden velkej problém, ale v obchodech většinou nic nenajdu a když už, tak to na mě plandá. Proto jsem minulý i předminulý rok skončila u bundy. A letos jsem asi byla moc hodná a shodou náhod jsem na vinted našla nenošený kabát ve velmi přijatelné ceně, tak jsem si řekla, že nemám co ztratit - a padne mi! A pak si moje starší sestra koupila kabát a byl jí těsný... No prostě najednou mám 2 kabáty, takže jsem v sedmém nebi. ♥
    jsem Katrin

    ReplyDelete
  4. Ta kabelka je nádherná. Já nakupuji maximálně v Bonprixu, jinak upřednostňuji nákupy v obchodě, kde si můžu oblečení vyzkoušet a osahat. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  5. Kabelka vypadá teda mega dobře!! :) Je zajímavá. Kabát světlé barvičky se mi líbí. :)

    ReplyDelete
  6. To jsou krásné věci, kabelka je úžasná ♥
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    ReplyDelete
  7. It's all super pretty!!

    www.blossomikebana.com

    ReplyDelete
  8. This bag is the cutest! I also really love the coat. It would look beautiful on!

    www.fashionradi.com

    ReplyDelete