La Roche-Posay Toleriane

La Roche Posay Toleriane sada

Pred pár týždňami som objavila túto taštičku s miniatúrkami a vzorkami značky La Roche-Posay Toleriane a nedokázala som odolať. Ja som veľkým fanúšikom takých balíčkov s miniatúrami, pretože za super cenu viem vyskúšať viac produktov jednej značky a zistiť či mi tie produkty sadnú predtým než sa rozhodnem kúpiť si plné balenie. O to viac som bola rada keď som našla práve tento balíček z ich radu Toleriane, ktorý je určený pre citlivú pleť. Táto zima sa na mojej pleti podpísala dosť zle mám ju momentálne veľmi precitlivenú. V taštičke sa nachádzal produkt na čistenie, tonizáciu a aj krém, takže všetko čo potrebujem na základnú starostlivosť o pleť.

La Roche-Posay Toleriane Caring Wash

Prvým produktom je 50ml miniatúra čistiaceho krému La Roche-Posay Toleriane Soin Lavant. Tento produkt má ozaj takú krémovú konzistenciu, je neskutočne jemnučký a vôbec nevysušuje pleť. Veľmi dobre ju očistí od všetkých nečistôt. Pokiaľ máte citlivú a extrémne suchú pleť, tak toto si jednoznačne zamilujete. Neobsahuje mydlo, konzervanty a ani parfumáciu. Pokiaľ by toto bola Vaša prvá skúsenosť s touto značkou, tak všetky produkty obsahujú termálnu vodu z prameňa La Roche-Posay, ktorá je skvelá na citlivú a intolerantnú pleť, má antioxidačné účinky a dodáva pleti všetky potrebné minerály.

La Roche-Posay Toleriane Soin Lavant

A keď už píšem o termálnej vode, tak druhým produktom je práve termálna voda v spreji La Roche-Posay Eau Thermal, ktorá je extrémne hydratačná a oproti iným termálnym vodám, ktoré som skúšala je táto malý zázrak. Ja som stále takéto termálne vody vnímala len ako produkty na osvieženie pleti, pretože všetky v podstate robili len to. No táto vie pleť tak úžasne zhydratovať, že som po prvom použití bola v miernom šoku, lebo som to ani neočakávala. Pokiaľ máte suchú pleť, tak toto je niečo čo musíte určite vyskúšať. V taštičke sa nachádzalo malé 50ml cestovné balenie.

La Roche-Posay Eau Thermale

Poslednou miniatúrou je hydratačný krém La Roche-Posay Toleriane Soin Hydratant, ktorý obsahuje prebiotiká. Tie pomáhajú chrániť pokožku a posilňujú prirodzenú obranyschopnosť pokožky. Zároveň je to veľmi hydratačný a jemnučký krém, ktorý sa do pleti veľmi rýchlo vstrebáva. Rovnako ako všetky produkty tohto radu Toleriane neobsahuje žiadnu parfumáciu, ktorá by mohla dráždiť pleť. 15ml balenie bohate stačí na pár týždňové používanie.

La Roche-Posay prebiotický krém

La Roche-Posay Toleriane Soin Hydratant

Posledným produktom je 1m vzorka make-up La Roche-Posay Toleriane Teint Fluide. Vzorka mi vystačila na dve použitia a nerada hodnotím produkty, ktoré som použila len pár krát. Čo som však počas týchto dvoch dňoch testovania postrehla, je že sa lepšie nanáša hubkou ako prstami. Vyzerá potom oveľa prirodzenejšie a krajšie. Tento make-up vôbec nevysušuje a preto bude vhodný na suchú a normálnu pleť. Pokiaľ však máte mastnú, alebo zmiešanú pleť, tak by som ho radšej nevolila. No z tohto druhu majú aj verziu pre zmiešanú a mastnú pleť, ktorá by mala regulovať mastnotu a make-up by mal vydržať tým pádom dlhšie.

La Roche-Posay Toleriane Teint Fluide

Myslím si, že toto je skvele poskladaný balíček top produktov pre ľudí s citlivou a suchou pleťou. Alebo pre ľudí, ktorý práve v zime trpia precitlivenosťou a zmeny počasia im veľmi neprajú. Keď som balíček ukazovala na Instagrame, tak veľa z Vás sa ma pýtalo kde sa dá zohnať. Zoženiete ho na notino.sk za skvelú cenu 5,80 Eur. Najprv som si myslela, že tam majú v cene nejakú chybu, pretože La Roche-Posay nepatrí medzi najlacnejšie značky, ale tá cena je taká stále. Takže ak chcete vyskúšať túto sadu produktov, tak určite neváhajte dlho, pretože sa určite nebude predávať do nekonečna. Takto viete vyskúšať 4 produkty, predtým než sa rozhodnete investovať do plného balenia.

La Roche-Posay Toleriane sada

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

3 comments

  1. Tiež veľmi rada skúšam takéto miniatúrky, pretoe ako píšeš - predtým, ako sa rozhodnem investovať peniažkydo nejakého drahého produktu, je dobré si vyskúšať, či mi vlastne sadne :-) ❤ xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    ReplyDelete
  2. Tak to je vážne super cena na to o akú značku ide. Ja mám od nich veľmi rada práve tú termálnu vodu. Je to môj letný musthave!
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  3. Teint Fluide obecně patří mezi oblíbené, co jsem koukala, tak někomu přijde moc tmavý nebo se slabší výdrží.

    ReplyDelete