ByeBye #3


Včera sme sa rozlúčili so starým rokom a dúfam že ten nový bude pre nás všetkých šťastnejší a ešte úspešnejší ako ten predchádzajúci. Keď sme už pri lúčení, tak sa dnes rozlúčim aj so spotrebovanými produktmi a mám tu pre Vás pár minirecenzií.


Ako stále začnem plátenými maskami na tvár. Moji obľúbenci od MISSHA a SKIN79 sú tu ako stále. Používam ich stále a zatiaľ som nenašla nič čo by ich prekonalo. Tentoraz som však vyskúšala aj zvláštnu bahennú plátenú masku My Earth Kiss, ktorú som mala pribalenú ako darček k nejakej objednávke. Maska je zvláštna v tom, že je čistiaca a obsahovala niečo ako bahennú masku, ktorou bolo to plátno nasiaknuté. Bolo to celkom zvláštne a ani neviem či sa mi to páčilo, alebo nie. Po jednom použití je tiež odvážne tvrdiť, že by mi do hĺbky vyčistila pleť, ale keď ju niekde uvidím tak si ju kúpim. Obsahuje 100% prírodné zložky a veľmi zaujímavé ingrediencie. Ďalším nováčikom je plátená maska na očné okolie od BIOAQUA, ktorú som objednávala z Aliexpress. Vyzerá presne ako na obrázku a keď som ju mala nasadenú pripadala som si trošku ako nejaká Batwoman :D. Maska bola príjemná a zjemnila očné okolie, takže ju pravdepodobne zaradím do svojej rutiny.
-----
Yesterday, we said godbye to year 2017 and I hope the new one will be happier for us and even more successful than the previous one. Today I'm going to say goodbye to some consumed products, and I've got a couple of mini-reviews for you.

As always I will start with face masks. My favorites from MISSHA and SKIN79 are here as well. I use them constantly and I haven´t found anything better yet. This time, however, I also tried the special My Earth Kiss mask, which I was wrapped up as a gift for an order. The mask is strange in that it is a cleanser, and it contained something like a mud mask on which the canvas was soaked. It was totally strange and I don´t even know whether I liked it or not. After one use, it is also bold to claim that it would cleanse my skin deeply, but when I see it somewhere I buy it. It contains 100% natural ingredients and very interesting ingredients. Another novice is the BIOAQUA eye mask that I ordered from Aliexpress. It looks exactly like the picture and when I put it on I looked like Batwoman: D. The mask was nice and softened the eye area, so I'll probably put it in my routine.


Druhú skupinu produktov tvoria pásiky na čierne bodky na nose. Pásiky na nos o Balea a Cettua som už na blogu recenzovala. Baleu mám veľmi rada a stále ju používam a pásiky od Cettua sú kvalitou porovnateľné s tou Baleou. Novinku, ktorú som skúšala boli dvojpásiky na nos od SKIN79. Má vtipný obal s ježkom, pretože keď si ten pásik človek strhne mal by vyzerať ako ten ježko. Prvý pásik je klasický, ktorý má vytiahnuť z nosa všetky bodky a druhy pásik sa aplikuje potom na stiahnutie pórov a upokojenie pokožky. Prvý pásik bol o ničom a vytiahol mi z nosa len veľmi málo. Ale zato ten druhý krok sa mi veľmi páčil a škoda, že nie všetky pásiky ho majú. Za mňa však tieto pásiky neodporúčam.
-----
The second group of products are nose strips. Strips from Balea and Cettua I've already reviewed my blog. I like Balea and I still use it, and Cettua strips are comparable to Balea. This time I have tsted also SKIN79's two-step nose strips. It has a funny package with a hedgehog, because the strip should look like that hedgehog. The first strip is classic to pull all the dots out of the nose, and the second strip is then applied to close the pores and soothes the skin. The first strip did nothing, and only a small amount of blackheads came out of my nose. But then I liked the second step, and I'm sorry that not all of the stripes have it. For me, I don´t recommend these strips cos´they are expensive and the first and the most important step doesn´t work.


Ďalej tu máme skin care. Odličovač od Estee Lauder Gentle Eye Makeup Remover, ktorý je naj. Odlíčiť sa ním dokážem jedným ťahom a je neskutočne jemnučký k očiam. Len tá vysoká cena, ach... Od Estee Lauder som už spotrebovala aj ich ikonické sérum Advanced Night Repair, ktoré je pre mňa topka.V budúcnosti mu budem venovať celý jeden článok, no ak rozmýšľate nad nad kvalitným sérom, tak toto je jednotka. Spotrebovala som aj iné sérum od poľskej značky Delia. Bolo celkom fajn, no nejaké viditeľné zmeny som na pleti nezaznamenala. Takže za mňa tento produkt neodporúčam. Z čoho som však bola nadšená je očný krém Rexaline Anti-Aging Expert Eye Care, ktorý je zatiaľ najlepší aký som skúšala. Zjemní očné okolie a prvé výsledky sú viditeľné za veľmi krátky čas. Ale tento krém stojí nekresťanské peniaze, no momentálne ho neviem ani nikde nájsť. Očnný krém, ktorý mi však nesadol je krém od MISSHA MISA Geum Sul Eye Cream. Hrozne ma páli v očiach takže ho neviem dopotrebovať. Jeho účinky sú však slušné. Nakoniec tu mám masku od SKIN79 Apple Mint Fresh Mask, ktorá bola úúúúžasná. Zbaví pleť nečistôt, dokonalo ju zrelaxuje a vďaka peelingovým zrniečkam odstráni aj odumreté bunky a pekne vyhladí pleť. Ale už ju neviem nikde kúpiť :(
-----
Next we have skin care here. Estee Lauder Gentle Eye Makeup Remover, which is the best. I can remove eye makeup off with one swipe and it's incredibly delicate to the eyes. Just the high price, oh ... By Estee Lauder I have already used their iconic Serum Advanced Night Repair, which is for me the best. In future I will devote one whole article, but if you think over the high quality serum, this is one of the best. I also used another serum from the Polish brand Delia. It was fine, but I didn´t notice any visible changes in my skin. So I don´t recommend this product. But I was excited about Rexaline Anti-Aging Expert Eye Care, which is the best I've ever tried. Smooth eye areas and first results are visible in a very short time. An eye cream that doesn´t fit me is a cream from MISSHA MISA Geum Sul Eye Cream. It is burning in my eyes, so I´m not useing it anymore. Its effects are, however, decent. Finally, I have a mask from SKIN79 Apple Mint Fresh Mask, which was great. It cleanses the skin, removes the sebum and dead cells with peeling grains and smooths skin. But I cannot buy it anymore :(


Prichádzajú na rad maskary. Mám ich tu dokopy 4 a žiaľ ani jedna mi nesadla. A to tu môžte vidieť LANCOME Hypnose Drama, Too Faced Better Than Sex, Benefit They´re Real a ešte nejakú od Sleeku. Niektoré z nich sú ospevované až do neba, ale mne proste nesedia. Pri riasenkách je to dosť individuálne a na moje rovné a dolu smerujúce riasy potrebujem niečo viac. Škoda.
-----
And here we have mascaras. I have them 4 together and sadly not one of them was good for me. And here you can see LANCOME Hypnose Drama, Too Faced Better Than Sex, Benefit They Are Real, and some from Sleek. Some of them are very hyped, but they just don´t fit me. It's quite individual but for my short, straight and downsided lashes I need something that curles and wolumizes them.


A nakoniec niečo voňavé. Telové mlieko od Giorgio Armani Acqua di Gioia mi trvalo dosť dlho spotrebovať, pretože nie som milovník, až tak parfumovaných vecí. A toto bolo aj preparfumované. Ale bolo dobré. A ešte je tu mini So Elixir od Yves Rocher. Perfektná vôňa a ešte v takomto malom kabelkovom balení. Už mám doma ďalšiu fľaštičku :)
-----
And finally something fragrant. Body milk from Giorgio Armani Acqua di Gioia has taken me a long time to consume, because I am not a lover of too much fragrant things. This one is very parfumed. But it was good. And there's also Yves Rocher's mini So Elixir. Perfect scent and still in such a small compact package ideal for caring in handbag. I already have another bottle at home :)


Ako pozerám tak toho bolo za posledné mesiace dosť. Poznáte niektorý z produktov? A máte naň taký istý, alebo opačný názor?


AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

P.S .: If you like my blog and you do not want to miss new posts you can follow me via GFC (in the right panel), Facebook (anbeautyblog) or Instagram (@anbeautysk). :)

21 comments

  1. Ali, ty masky jsou rozkošné :) vždy se rozplývám nad těmi obaly a je mi líto je použít už kvůli tomu.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe, ja ich tiež kupujem kvôli tým krásnym obalom :)

      Delete
  2. Wow, lots of interesting products. Kisses

    ReplyDelete
  3. Body milk from Giorgio Armani is definitely a must-have. Great post, dear.

    ReplyDelete
  4. super produkty, ja som skúsila niektoré z masiek, keďže masky sú u mňa na prvom mieste <3

    Prajem krásny štart do Nového roka 2018 <3

    ReplyDelete
  5. Amazing review, so lovely products, like all of them!
    Happy New Year!
    My blog: http://thestoryofagothic.blogspot.rs
    New post is here, Maleficent ♥

    ReplyDelete
  6. Ja mám Baleu veľmi rada a už niekoľkokrát som sa na túto novú radu s uhlím pozerala a tie pásiky na čierne bodky ma veľmi zaujali, možno si ich nakoniec predsa len kúpim :)

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete
  7. I would love to try the SKIN79 Apple Mint Fresh Mask. Great share! Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  8. I badly need that eye mask! Thanks for sharing, dear.

    ReplyDelete
  9. Great post dear, i love your blog :)
    I follow your blog(#188) so if you want you can follow me back

    http://doroty4.blogspot.hr/2018/01/cooking-with-me-oreo-cheesecake.html

    ReplyDelete
  10. so many cool products. you really had a talent for flatlay photography.

    IT’S A GIRL THING
    INSTAGRAM

    ReplyDelete
  11. I love MISSHA and SKIN79 product. Nice post, dear. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  12. Great products, dear. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  13. My Earth Kiss mask is a must-try! Great posts, dear. Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  14. I would love to try these products.Thanks for sharing.

    ReplyDelete
  15. Great post dear. Nice Skin care product. Is it okay for all skin types?Thanks!

    ReplyDelete