Zaful haul - zima 2017

Minulo týždňové sneženie ma prebudilo a ja som si uvedomila, že zima je už tu. Musím sa priznať, že to nie je moje obľúbené ročné obdobie. Keď som bola malá zimu som milovala. Asi preto, že vtedy ešte vedelo aj poriadne nasnežiť a ako deti sme sa vedeli aj poriadne vyblázniť. A aj keď nie som už dieťa rada by som sa hodila do snehu a urobila v ňom anjela. Posledné roky je však snehu ozaj málo a aj ten sa veľmi rýchlo roztopí a je z neho len čvachtanica.

Jednu vec však na zime milujem a to je obmena šatníka. Milujem svetríky a šály a rada sa zabalím pred telkou do teplej deky s horúcim čajom. Preto som bola rada keď som mala možnosť opäť si niečo vybrať zo ZAFULu a tak som si doplnila kúsky ktoré budem v tomto období nosiť.
-----
Last week's snowfall woke me up and I realized winter is already here. I must admit that this isn´t my favorite season. When I was little I loved winter. Probably because back then it still snowed like hell and as kids we loved to play in snow. And although I am no longer a child, I would throw myself into the snow and make an angel in it. However, the last few years we have very little snow, and it very quickly melts and then it´s just a mess.

But there is one thing I love about winter and that's the change of the wardrobe. I love sweaters and scarves, and I love wrapping myself in a warm blanket with hot tea in front of the TV. That's why I was glad to have the chance to choose something from ZAFUL, so I added some pieces that I will wear in this period of year.





Do tejto blúzky som sa zamilovala na prvý pohľad. Je to síce odvážna farebná kombinácia, ale mne sa neskutočne páči. Prekvapilo ma aj to, že naživo vyzerá ešte krajšie ako na obrázku. Vzadu v páse sú gumičky ktoré ju sťahujú, takže mi sadla aj veľkostne. Je síce len po pupok, ale preto sa  skvele hodí k nohaviciam s vysokým pásom, ktoré opticky predĺžia postavu. 
-----
I fell in love with this blouse at first glance. It's a bold color combination, but I really like it. I was surprised to see that it looks even prettier than the picture. There is elastic waistband in the waist that pulls it down, so it´s fitting my size. It's little bit cropped, but it's great for high waisted jeans that optically extends the figure.


A páči sa asi aj Rike pretože sa ku nám pripojila počas fotenia. :)
-----
And I think Rika likes it too, cos´ she joined us during the photoshoot :)




Druhým kúskom je toto bodyčko s kvetinovými výšivkami. V poslednej dobe sa mi tie kvetinové výšivky veľmi zapáčili a tak s nimi zásobujem svoj šatník. Porazí ma keď vyjdu z módy. Zapína sa zospodu ako klasické bodyčka. Body je dokonale prepracované, no trošičku odvážne pretože zadná časť je len priehľadná. No aj tak som to riskla a neľutujem, pretože je to kúsok ktorý viem doladiť aj k elegantným kúskom, ale viem si ho vziať aj na párty.
-----
The second piece is this body with floral embroidery. Lately, the floral embroidery has been so much fun and so I supply my wardrobe with them. It´s closing on the bottom like a classic body. The bodysuit is perfect and sophisticated, but a little bit extravagant because the back is just transparent. I still risked it and I don´t regret it, because it's a piece I can adjust to an elegant outfit, but also to a party outfit.


Je to univerzálna veľkosť a bude perfektne sedieť ak máte veľkosť XS a S, teda 34 až 36. Práve teraz ho majú v akcii za 11 dolárov, takže ak ste hľadali takýto kúsok neváhajte.
-----
It's  a uni size and will fit perfectly if you have size XS and S, or 34 to 36. Right now they have it on sale for $ 11, so don´t hesitate if you are looking for such a piece.






Keďže je už zima, tak som si zaobstarala aj nový pletený šál v červenej farbe. Mali na výber z deviatich farieb, ale často nosím tmavé bundy a kabáty a červená v nich krásne vynikne. Šál je veľký a jemnučký, takže zahreje aj počas veľkej zimy :)
-----
Because it's already cold, I also got a new knitted scarf in red. They had a choice of nine colors, but I often wear dark jackets and coats, and a red scarf will be beautiful in them. The scarf is big and soft, so it's warm even during the big winter :)




Posledným kúskom je tento nádherný svetrík opäť s kvetinovou výšivkou. V ponuke mali aj čiernu verziu no mne sa tento biely páčil a výšivka na ňom viac vynikne. Naživo je svetrík ešte krajší. Je veľmi jemnučký a výšivka je pekne prepracovaná. No žiaľ aj keď je to oversized svetrík je mi dosť veľký a na mne vyzerá trošku komicky. Hodí sa skôr pre niekoho s veľkosťou M. Ani si neviete predstaviť ako mi je to ľúto mať ho doma a nemôcť ho nosiť. No posuniem ho ďalej a hádam urobí radosť niekomu inému.
-----
The last piece is this beautiful sweater again with floral embroidery. There was also a black version in the offer but I liked this white and the embroidery is more prominent. Live the sweater is even prettier. It´s very soft and the embroidery is nicely crafted. Unfortunately, even though it's a oversized sweater it´s pretty big and looks a little bit comical on me. It's better for someone with a size of M. You don´t even know how sorry I am to have it at home and cann´t wear it. I'll give it to somebody so it can make joy somewhere else.



AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

P.S .: If you like my blog and you do not want to miss new posts you can follow me via GFC (in the right panel), Facebook (anbeautyblog) or Instagram (@anbeautysk). :)


Článok bol napísaný v spolupráci s e-shopom ZAFUL.com, ktorý poskytol oblečenie na napísanie recenzie. 

The article was written in collaboration with the ZAFUL.com e-shop, which provided the clothing to write the review.

19 comments

  1. Velmi pěkné kousky sis vybrala. Škoda, že ten poslední svetřík ti je velký, vypadá nádherně. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  2. Sú to nádherné kúsky a veľmi ti pristanú :)

    FRENCHSTYLE

    ReplyDelete
  3. To žlto čierna blúzka je nádherné! Akože prekrásna! A tá tvoja mačička no cute
     xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    ReplyDelete
  4. super handy post and very nice photos. Greetings and have a nice day ;)
    https://oskarandbianka.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Krásné kousky, moc ti sluší :)
    Petra z blogu www.mygoldenmind.blogspot.cz

    ReplyDelete
  6. thanks my dear :)

    all articles are amazing :D loved all post!
    I'm following you back :D

    NEW WISHLIST POST | LAST BEAUTY NEWS TO TRY NOW!
    InstagramFacebook Official PageMiguel Gouveia / Blog Pieces Of Me :D

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Zdravím, moc hezké tílko, něco takového bych si ráda pořídila. Na webových stránkách tady jsem našla podobného střihu, ale nemohu se rozhodnout jestli si ho mám objednat. Hezký den.

    ReplyDelete