Skin UP recenzia

Ahojte baby,

prostredníctvom Premiového U-BOXu sa mi do rúk dostala poľská kozmetika Skin UP. Bol to asi jediný highlight toho boxu a keď si o tom ako ma sklamal chcete prečítať niečo viac, článok nájdete TU. V boxe boli dokopy tri produkty tejto značky: micelárna voda, pleťové sérum a maska na pleť v prášku. O tejto kozmetike som dovtedy vôbec nepočula a nevedela som ani nič o značke.  Značku Skin Up vyrába poľská firma Verona, ktorá je na trhu od roku 2003. Vyrábajú produkty zamerané na dekoratívnu kozmetiku, starostlivosť o pleť a telo, starostlivosť o vlasy, farby na vlasy a parfémy. Vo svojej ponuke majú okrem značky Skin Up aj značky ako Ingrid, Vollare, PROVI White, Revia, Ryan a Vittorio Bellucci. Ich produkty sa vraj predávajú okrem Poľska až v 60 krajinách. Napísala som tam slovíčko vraj, pretože keď som sa snažila o značke Skin Up niečo vyhľadať a zistiť aj cenu produktov našla som len veľmi málo zdrojov a videla som ju len na dvoch poľských e-shopoch.




Začnem však s popisom prvého produktu, ktorým je micelárka. Skin Up Micellar Water je balená v priehľadnom plastovom balení s ružovým prebalom, zlatým písmom a zlatým aplikátorom. Aplikátor sa zatláča na jednej strane a z druhej je potom možné produkt aplikovať. Celé balenie pôsobí veľmi pekne a sofistikovane. Micelárky však vo všeobecnosti veľmi nemusím a ani ich veľmi často nepoužívam. Mám totiž pocit, že nedokážu pleť dobre odlíčiť a spotrebuje sa pri nich veľmi veľa vatových tampónikov. 


Micelárka je vodnatej konzistencie, priehľadnej farby a veľmi zvláštnej vône. Nie je veľmi výrazná a niekomu sa tá vôňa môže páčiť, ale mne je dosť nepríjemná. A kedže sa jedná o pleťovú kozmetiku, tak ma dosť irituje ten fakt, keď mi niečo smrdí rovno pod nosom. K jeho hlavným zložkám patria Kyselina Hyalúronová, Betaine a D- panthenol.

Micelárka svojimi účinkami je rovnaká ako každá druhá bežná micelárna voda. Pleť vyčistí, ale nijako neprekvapí.  Proste obyčajná micelárka.

200 ml balenie stojí v prepočte cca 3 Eura


Séra sú v poslednom čase jedným z mojich najobľúbenejších produktov v starostlivosti o pleť. Preto mám od nich stále veľké očakávania. Skin Up Intensive Concentrated and Rejuvenating Serum má rovnaký design ako micelárka. Obal je tiež plastový a produkt sa aplikuje s pipetou ako je už pri sérach zvykom.


Sérum je hustejšej vodnatej konzistencie a bielej farby. Pipeta naberá dostatočné množstvo produktu, ale opäť mi tu vadí jeho vôňa. Je tam niečo čo mi vonia a potom zároveň niečo čo mi smrdí. Ani neviem či to dáva zmysel. Mne to skôr príde akoby ten samotný produkt keď ho namiešali natoľko smrdel, že tam museli pridať ešte parfémy aby to prekryli, no akosi sa im to nepodarilo. A vzniklo z toho niečo také .... no ja ani neviem či na to existuje výraz. Je to proste veľmi divný zápach.


Samotné sérum sa však veľmi dobre aplikuje na tvár a veľmi rýchlo sa vstrebáva do pokožky. Má aj zaujímavé zloženie: PhytoCellTech Argan, Kyselinu Hyalúronovú, SNAP -8, Ceramid complex, RonaCare Luremin a FUCOGEL.  Všetky tieto zložky majú za úlohy pokožku vyživiť, dodať jej elasticitu, zjemniť viditeľné vrásky, hydratovať ju a vyhladiť.

Sérum však používam nejaký ten piatok a zaradila by som ho k takému podpriemeru. Keď ste čítali recenziu na sérum od značky Delia (recenzia), tak toto sérum pôsobí veľmi podobne. Samozrejme, že je oveľa lepšie používať takéto sérum ako žiadne, ale sama by som si ho už nikdy nekúpila a radšej investujem do niečoho kvalitného.

30 ml balenie stojí v prepočte cca 5 Eur


Posledným produktom je maska v prášku Skin Up Peel-Off Rejuvenating And Firmness-Enhancing. Masku treba rozrobiť s 50 ml teplej vody a poriadne miešať cca 1 minútu. Odporúčam však rozrobiť len polovičné balenie, pretože ak rozrobíte cele balenie bude tej masky veľa. Po jednej minúte treba masku rýchlo aplikovať na tvár pretože potom začne veľmi rýchlo hustnúť. Pretože keď zhustne tak bude mať konzistenciu ako puding a už si ju na tvár nenaaplikujete. Je to úplne rovnaké ako pri maske BIODERMIC (recenzia)


Z masky mám podobné pocity ako z tej od BIODERMIC. Je to celkom sranda si takto rozrobiť masku, ale pre lenivcov to môže byť trochu problém, pretože je po tom aj dosť veľa bordelu. Nevýhodou je aj to, že po tej jednej minúte veľmi rýchlo tuhne a potom sa už nedá naniesť na pleť.


Celkové pocity z tejto masky sú dosť neurčité, pretože po dvoch použitiach mám stále pocit, že toho veľa nerobí. Dala som si ju na tvár, stuhla, počkala som a dala som ju dole, ale nikdy som po nej nemala pocit, že pre moju pokožku niečo urobila. 

12 g balenie stojí v prepočte cca 2 Eura.


Všetky produkty značky Skin Up by som zaradila ku takému drogérkovému priemeru. Urobia čo majú (niektoré ani to), ale nijak zvlášť neprekvapia a ani neohúria. Problémom je však to, že som ich nenašla na žiadnom slovenskom e-shope ani v žiadnej drogérke. O to viac som bola sklamaná, že sa niečo takéto objavilo v U-Boxe. Pretože predstavili síce inú značku, ale načo si budem kupovať zo zahraničia nejakú priemernú drogérkovú značku, keď tu ich nájdem desiatky.

Túto značku neodporúčam a pokiaľ ju aj niekde uvidíte, tak sa radšej otočte a siahnite po niečom inom, pretože z tohto budete sklamané.

AN :)

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

24 comments

  1. Přiznám se, že tuhle značku vůbec neznám, obaly vypadají moc hezky, ale asi to teda nebude žádný zázrak :)
    Petra | www.mygoldenmind.blogspot.cz

    ReplyDelete
  2. Tuto kosmetiku taky nepoznám a kdybych ji viděla v obchodě, tak mě teda nechá chladnou. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  3. Interesting review!
    I'm following you back now... keep in touch babe!
    Kisses, Paola.

    Expressyourself

    ReplyDelete
  4. Beautiful review! Great pics!

    New follower! ;)
    MARY MARÍA STYLE

    ReplyDelete
  5. Nice post and I want to try these items!
    Thanks for visit my blog

    ReplyDelete
  6. Não conhecia mas pareces ser bom
    Beijinhos
    CantinhoDaSofia /Facebook /Intagram
    Tem post novos todos os dias

    ReplyDelete
  7. Hi Awesome pics! :)
    I am following your blog now.
    Would you like to follow each on G+ FB Twitter G+ and Instagram too?
    That's Amore Blog 🌹
    FACEBOOK
    TWITTER
    INSTAGRAM

    ReplyDelete
  8. Great produtcs.. keep posting..
    Xoxo

    marisascloset.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. must try these products!

    Federica
    www.federicadinardo.com

    ReplyDelete
  10. Tuto kosmetiku neznám, ale podle recenze mě moc nezaujala:)
    Windy pink style

    ReplyDelete
  11. Nice post and photos! :) I'm also following you. ;)
    --
    O diário da Inês | Facebook | Instagram

    ReplyDelete
  12. Interesting products!
    I'm following you too :)

    My Tester Food

    ReplyDelete
  13. Such a nice blog, I followed you back dear :)

    ReplyDelete
  14. Thanky for following my blog, I followed you back :)

    Have a lovely day!
    Sabine - lilyfields.de

    ReplyDelete
  15. Amazing post ! Follow back?

    medinabeslagic.blogspot.ba

    ReplyDelete
  16. Hello dear,

    I follow you.


    I hope you follow me back :)

    http://vivereromance.blogspot.it/

    ReplyDelete
  17. Značku vůbec neznám, ale designově je poměrně dost atraktivní - pěkné růžové obaly, na mě to funguje :D Škoda, že to sérum Ti nesedlo, to bych asi vyzkoušela úplně nejradši.

    ReplyDelete