Wish haul

Ahojte baby,

dlhú dobu som odolávala nákupom z Číny a zo stránok ako eBay, Aliexpress či Wsh. No nakoniec som si povedala, že si skúsim kúpiť len jednu vec. Nakoniec sa zo mňa stala ´´závisláčka´´ a nakúpila som toho oveľa viac. :D A keďže všetci vieme, že nakupovanie z Číny je ako kupovať mačku vo vreci, chcem Vám týmto článkom trošku priblížiť moju skúsenosť a ako som dopadla. Všetky nákupy boli uskutočnené cez stránku wish.com.

Jednu z prvých vecí, ktoré som si objednala boli tieto krásne farebné štetce. Predávajú ich síce aj na Pinkpande, ale oni ich vlastne tiež nakupujú z Číny a predávajú za drahšie. Tak som si povedala, že kúpou z Číny niečo ušetrím. Bolo mi úplne jasné, že sa nebude jednať o špičkovú kvalitu, ale páčil sa mi ich design a proste som ich chcela mať.

V ponuke mali balenie so 6, 8 a 12 kusmi. Ja som si zvolila najväčší set s 12 kusmi. Spolu s poštovným ma štetce vyšli na 11,60 Eur čo je super cena. Štetce mi dorazili za 2 týždne, čo som bola veľmi prekvapená. Zabalené boli v obyčajnej plastovej bublinkovej obálke, ale našťastie sa im nič nestalo. Štetce vyzerajú rovnako ako na stránke Wish. Sú zo syntetických štetín a cca polovičku z nich aj používam na líčenie a sú celkom v pohode. Ostatné sú skôr na parádu ako na líčenie, ale keď mám všetky svoje kvalitné štetce špinavé tak siahnem aj po nich. Predsa len je to lepšie ako sa líčiť prstami.

Celkovo by som tento nákup zhodnotila na 8/10 pretože som tieto štetce aj tak kupovala viac na parádu ako na úžitok. Pokiaľ však idete po funkčnosti, tak radšej chodte do kvalitnejších značiek.
-----
For a long time, I resisted shopping from China and from sites like eBay, Aliexpress or Wsh. But then I decided to buy only one thing. Eventually, I became '' addicted '' and bought a lot more. : D And since we all know that buying from China is a little bit risky, I want to show you my experience shopping via wish.com.

One of the first things I ordered were these beautiful colored brushes. They sell them on Pinkpanda, but they also buy them from China and sell more expensive. So I said that I would save some money if I buy them from China. It was quite clear to me that they wouldn´t be of top quality, but I liked their design and just wanted to have them.

They was selling pack with 6, 8 and 12 pieces. I chose the biggest set with 12 pieces. Together with shipping cost they cost 11,60 Euro which is a great price. The brushes arrived in 2 weeks, which I was very surprised. They were wrapped in a plain plastic bubble envelope, but fortunately nothing happened to them. Brushes look the same as on Wish. They are made of synthetic bristles, and about half of them are quite good and I use them sometimes. Others are more like a decoration. But when all my other brushes are dirty also these are better than a finger :D

Overall, I would rate this purchase a 8/10 because I've bought these brushes primary because of their looks as a benefit. However, if you are looking for functionality, you better go for better brands.





Čelenka s mačacími uškami. Je to taká roztomilá zaležitosť ktorú ste už na mojej hlave mohli vidieť. Mám rada takéto čelenky keď sa líčim, pretože neznášam keď mi vlasy padajú do tváre. V čase keď som ju kupovala ma vyšla spolu s poštovným na 1,9 Eur a je presne podľa očakávaní. Balíček dorazil taktiež za dva týždne v plastovej obálke.

Produkt hodnotím 10/10
-----
Headband with cats ears. It's such a cute thing you could already see on my head. I like these headbands when I do my make-up because I hate when my hair falls into my face. At the time I bought it, it cost 1.9 Euro (including shipping cost) and it was exactly as I expected. The package also came in two weeks in a plastic envelope.

I rate this 10/10


Objednala som si aj tento zaujímavý choker s retiazkou.  Vyšiel ma celkovo s poštovným na 2 Eura a trvalo mu to 2 týždne až dorazil. Žiaľ mi je tá čierna časť dosť veľká aj na najnižšom, takže si ho budem musieť nejak skrátiť. Kovové časti na chokeri a retiazke sú však veľmi lacno vyzerajúce, takže ak niečo tak uvidíte veľa nečakajte. Na obrázku vyzeral oveľa krajšie ako to čo v skutočnosti dorazilo.

Produktu dávam 3/10
-----
I also ordered this interesting choker with a chain. Including shipping cost it costed 2 Euro and it took it 2 weeks to arrive. Unfortunately, the black part is quite large even at the lowest, so I'll have to cut it a bit. The metal parts on the choker and chain are however very cheap looking, so if you see this online don´t expect good quality. The image looked much nicer than what actually arrived.

I rate it 3/10



Ďalšími produktmi sú umelé riasy v balení po 5 kusov a páska na korekciu spadnutých očných viečok. Riasy aj páska stáli rovnako a to 2 Eurá. Umelé riasy dorazili za 12 dní a bola som celkom milo prekvapená. Pripomínajú mi trošku riasy od Ardell Wispies, len tieto majú hrubšie riasy čím sú o dosť výraznejšie. Dobre sa aplikujú aj držia. 

Páska na korekciu spadnutých viečok je veľmi bežná a populárna najmä v Ázii. Dorazila mi za 3 týždne. Táto vecička sa dá kúpiť aj u nás V DM-ke, ale je to extrémne predražené a stojí 20 Eur. Preto som siahla po Áziskom produkte. O kvalitu som sa nebála, pretože tento produkt z Ázie aj pochádza predáva sa tam bežne v drogérii. Páska na oku drží celý deň a neodlepuje sa.

S oboma som veľmi spokojná a dávam im 10/10
-----
Other products I ordered are these 5 pack false lashes and a double eyelid tape for the correction of hooded eyelids. Both costed me 2 Euros. The false lashes arrived in 12 days and I was pleasantly surprised. They remind me of Ardell Wispies, only these have a little bit thicker lashes, what creates more dramatic look.

The double eyelid tape for the correction of hooded eyelids is very common and popular especially in Asia. It arrived in 3 weeks. This item can also be bought at DM, but it is extremely overpriced and costs 20 Eur. That's why I ordered it from China. I was not afraid of the quality because this was invented in Asia and they use it there on daily basis. The tape on the eye holds the whole day and doesn´t fall off.

I rade both of them 10/10





Posledným produktom je jesenný kabátik v sivej farbe. Vyšiel ma na 17 € a dorazil cca za 3 týždne. Dobre bolo to, že sa jednalo o sledovanú zásielku z tracking number, takže som mohla sledovať kde sa zásielka práve nachádza. No keď mi balíček dorazil bol prelepený páskou z colnice takže mi bolo jasné, že ho na colnici vybaľovali. Keď som balíček otvorila kabát bol v poriadku, ale všimla som si, že mi poslali úplne inú veľkosť ako som si objednala. Objednávala som XS a mne došlo S. No a samozrejme, že mi bol aj o to jedno číslo väčší. A to ma dosť mrzí pretože to XS-ko by mi potom sadlo ako uliate. Hneď som písala na Wish podporu aký je problém a všetko som im nafotila a poslala. Našťastie a na moje príjemné prekvapenie mi hneď napísali, že mi vracajú peniaze a cca o tri dni som ich mala späť na účte. Kabátik som dala na bazár za polovičnú cenu a hádam niekomu sa bude hodiť.
-----
The last product is this autumn gray coat. I cost 17 € and arrived in about 3 weeks. It was shipped with a tracking number so I could track where the shipment is right now. But when the parcel arrived, it was glued with a tape from the customs, so it was clear to me that it was opened at the customs. When I opened the coat it was okay but I noticed they sent me a completely different size than I ordered. I ordered XS and I got S. And, of course, it was big on me. And I'm sad because size XS would be probably good. I just wrote to Wish about the problem and send them photos of the wrond goods size. Luckily and to my pleasant surprise, they immediately wrote to me that they were returning my money, and about three days later I had them back on my account. 





Aké sú Vaše skúsenosti s nákupom z Číny?
-----
What are your purchasing experiences from China?


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). :)

P.S .: If you like my blog and you do not want to miss new posts you can follow me via GFC (in the right panel), Facebook (anbeautyblog) or Instagram (@anbeautysk). :)

13 comments

  1. Replies
    1. Tiež som bola prekvapená pretože som čakala horšiu kvalitu. :)

      Delete
  2. Ten kabát sa mi páči, ja by som to Sko aj kúpila od teba :) a tie štetce mám a veľmi sa mi páčia, niektoré majú riadne husté štetiny a pekne sa s nimi nanášajú púdrové produkty

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tie štetce ozaj vyšli. Najlepšie sú štetec na púder lícenku a bronzer. Niektoré používam radšej ako drahšie štetce.
      A kabátik sa mi už podarilo predať hneď ako som dala inzerát. Ani som netušila, že bude taký záujem. :)

      Delete
  3. Ja mám z nákupmi z činy dobre skussenosti. Zatial som teda väčšinou objednávala len oblečenie, minimum nejakých kozmetických produktov, ale teda neboli žiadne problemy.
    Štýl ženy

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja som z oblečenia riskla ten kabátik, ale nevyšiel. Ale tiež sa chystám na nejaké oblečenie, tak dúfam že to tentoraz dopadne dobre :)

      Delete
  4. Kabátek je krásný, škoda, že si dostala jinou velikost. Ale milé je, že ti hned vrátili peníze. Štětce jsou roztomilé
    http://life-by-marie.blogspot.cz/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja som tiež rada, že k tomu Wish takto pristupuje. 17 € za kabátik sice nie je až tak veľa ale ak ten kabát neoblečiem tak je to škoda peňazí. :)

      Delete
  5. Ty štětce jsem viděla na Ali, ale moc mě nezaujaly svým designem, každopádně věřím, že u spousty holek budou mít úspěch.
    Beauty by K.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mňa práve že zaujala ich farebnosť a vedela som že ich využijem aj pri fotení.

      Delete
  6. ja osobne som sa zatial odvazila kupovat len veci na ali alebo na ebay a zatial takmer vzdy prisli v pohode a vyuzivam ich :)) takze zatial pozitivna skusenost :) na wish je to asi podobne :) co sa mi tam ale paci su recenzie k jednotlivym veciam :))
    Ivana xx

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja som si teraz tiež objednala pár vecí na Ali. Prišla mi zatiaľ prvá a som spokojná. A áno obidve fungujú na rovnaký princíp. Ale na Wish sa mi páči, že je tam možnosť platby cez PayPal.

      Delete
  7. Tak teď jsem pěkně naštvaná, já ty štětce brala na pinkpandě ! :D

    ZanetMlcak

    ReplyDelete