PILATEN gélova maska na pery

Ahojte baby,

určite ste už počuli o značke Pilaten. Je známa najmä svojou čiernou maskou na tvár proti čiernym bodkám. No okrem toho majú aj iné produkty. Jedným z nich je táto maska na pery. Nachádzala sa v marcovom U-BOXe (recenzia) a tešila som sa ako decko keď som ju uvidela. 


Prvý krát som ju skúšala pre pár dňami. Chcela som počkať na obdobie kedy budem mať veľmi suché pery, aby som ju vedela dobre zhodnotiť. Keďže som masku na pery ešte nikdy neskúšala, tak toto bola moja premiéra.

Keď masku vytiahnete z obalu je uložená v priehľadnom plastovom obale. Treba dávať pozor pretože je tam tekutina, ktorá tečie kade-tade. Pri vyberaní budte opatrné, pretože maska je dosť jemná a veľmi ľahko sa potrhá. 


Masku treba nechať pôsobiť na perách 10-15 minút (návod bol v čínštine, ale boli tam číslice 10-15, takže zrejme to tak bude). Maska je samozrejme väčšia ako pery, takže hydratuje nielen pery ale aj okolitú oblasť pier. Na perách drží dobre, ale je lepšie si ľahnúť a relaxovať. A samozrejme sa s ňou nedá rozprávať :D.

Keď som ju po 15 minútach dala dole neverila som vlastným očiam. Moje pery ešte nikdy neboli také jemnučké a hydratované ako teraz. Ja mám veľmi suché pery a bez balzamu si neviem prestaviť deň. No po tejto maske som ešte aj na druhý deň mala pery krásne a hydratované a nepotrebovala som balzám.


Veľmi som v ňu nedúfala, ale veľmi ma prekvapila a určite si budúci mesiac kúpim do zásoby aspoň 10. Aby som mala zásobu na horšie časy.

Za mňa je táto maska na úplnú jedničku a odporúčam ju každému, kto máva často suché a popraskané pery. 

Skúšali ste už niekdy podobnú masku? 


Vaša AN :-)

4 comments

  1. To je něco pro mě.
    Viděla jsem nějaký videa a přišlo mi to docela směšny, ale za pokus nic nedám.


    Prolhaná Mrcha

    ReplyDelete
  2. to vyzerá super :) určite by som ju skúsila, či by mi to trošku povzbudilo pery :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  3. Ta vypadá skvěle. Masku na rty jsem ještě nikdy neměla. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  4. Už som po nej pokukovala. Veď vyskúšať také niečo, prečo nie? Vyzerá to zaujímavo :) Tak som rada, že má takéto účinky! ❀

    ❀ Blog de la Licorne ❀

    ReplyDelete