Marcový U-BOX

Je tu marec a s ním aj nový U-BOX, ktorý so sebou priniesol závan jari.


Tento mesiac bol nadupaný plnými kozmetickými produktami, ktoré boli zamerané na telo doplnené mnohými kvietkami. 


Ani tento mesiac nechýbal popis všetkých deviatich produktov na vnútornej strane veka. Dozviete sa tam bližšie info o všetkých produktoch z boxíku.


Začnem nekozmetickými produktami, pretože U-BOX bol plný vlasových doplnkov. Krásna kvetinová čelenka, ktorá je hitom od minulého roku a perfektná na privítanie jarných dní. 


Pokračujeme opäť kvietkami, ktoré sa dajú použiť ako doplnok do vlasov, alebo na oblečenie. Kreativite sa medze nekladú.



Kvetinky a svieže farby sa nachádzajú aj na gumičkách do vlasov, ktoré sa dajú použiť aj ako náramky. Tento druh gumičiek doma ešte nemám, tak som rada že ich vyskúšam.


Pilník na nôžky aby sme ich mali dokonalé. Veď čoskoro už prídu prvé teplé dni a z botníkov začneme vyťahovať lodičky a sandále.


Dostávame sa k druhej časti článku a to ku kozmetický produktom. NIVEA tuhé mydlo s vôňou mäty a bieleho čaju. Už sa neviem dočkať.


Neutrogena je špecialista na suchú a citlivú pokožku. Mám od tejto značky krémy na ruky a pomády a konečne aj telové mlieko. Určite ma ani toto nesklame.


Ďalší produkt v starostlivosti o telo je sprchový gél od Johnson´s s vôňou manga a marakuje. 


Ostávajú nám posledné dva produkty, ktoré ma z celého boxu potešili najviac. Prvým je krém na ruky od českej značky Medilona s propolisom. Už som ho vyskúšala a je perfektný.


A to najlepšie nakoniec. Hydratačná maska na pery od čínskej značky PILATEN. Od tejto značky je známa čierna maska proti čiernym bodkám. Najväčšia sranda je to že týždeň predtým ako mi došiel U-BOX som na túto masku pozerala v jedno e-shope a zvažovala som či ju kúpiť, alebo nie. Takže keď som otvorila U-BOX bolo to akoby mi niekto čítal myšlienky :)


Máte svoj U-BOX už doma? Ktorý produkt sa Vám páči najviac?

Vaša AN :-)

4 comments

  1. Boxík mám a najviac sa mi páči maska na pery, krém na ruky a telové mlieko od Neutrogeny, no taktiež gumičky ma moc potešili :)

    ReplyDelete
  2. Líbí se mi gumičky do vlasů a maska na rty. Taky si sem tam tento boxík koupím, ale tento měsíc jsem neobjednávala. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  3. Já jsem ještě žádný z těchto boxů neměla, ale pokusím se to napravit :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    ReplyDelete
  4. Great tips , is a amazing box with all a woman need!
    MissGrey.ro
    https://missgrey.ro/blog/rochii-de-mireasa/nonconformistele-aleg-rochii-de-mireasa-scurte/

    ReplyDelete