Môj vysnívaný toaletný stolík

Každá žena túži mať doma malý kútik, ktorý bude len jej a podľa jej predstáv. Ja nie som výnimkou. Pre mňa je takýmto miestom toaletný stolík ku ktorému keď sa posadím som akoby v inom svete. Je to miesto kde oddychujem a tvorím. Je to proste moje kráľovstvo.

Preto keď ma oslovili z favi.sk či by som nechcela z produktov ktoré majú v ponuke vytvoriť malý wishlist s názvom môj vysnívaný toaletný stolík, tak som neváhala. Našla som tam množstvo krásnych stolíkov, doplnkov a dekorácií, a hádam mojím malým wishlistom inšpirujem aj niekoho z Vás.



Nájsť si svoj vysnívaný toaletný stolík nebolo také ťažké. Na favi.sk ich majú množstvo, takže si tam každý nájde to svoje vysnívané. Ja som stavila na klasiku. Biely stolík s veľkým zrkadlom a množstvom zásuviek. Viem, že je to už možno nudné a má to doma každá. No mne sa páči a hlavne je veľmi praktický. Veľké zrkadlo potrebujem k líčeniu a 7 zásuviek mi asi bude aj málo na množstvo kozmetiky ktorú mám. Tento stolík sa predáva už aj so stoličkou takže som tým zabila dve muchy jednou ranou.

Lenže samotný toaletný stolík by vyzeral veľmi smutne, preto ho nemôžem nechať bez doplnkov a dekorácií. 

Aj keď stolík má jedno veľké zrkadlo k precíznemu líčeniu potrebujem aj niečo zväčšujúce a preto mi tam nesmie chýbať kozmetické zrkadlo s LED osvetlením. Rada si ukladám štetce do hrnčekov, pretože majú perfektnú veľkosť a dajú sa zohnať všade. Na favi.sk som však našla tieto roztomilé hrnčeky s motívom mačky, ktoré mi poslúžia ako stojany na štetce. Každý večer pri odličovaní siaham po vatových tampónikoch, ktoré mám rada poruke. Tento krásny sklenený stojan ich udrží na jednom mieste a zároveň tvorí aj krásny doplnok. Na stolíku sa určite nájde miesto aj na malý rám na moje obľúbené fotky.


Ja som hrozne zábudlivá čo sa týka šperkov a doplnkov. Pokiaľ ich nemám pred očami tak na ne zabudnem a som celý deň bez nich. Preto by sa mi zišiel takýto stojan na šperky, aby som na ne stále videla a nezabudla na ne. Milujem dekoračné svetielka. Mám ich na okne, nad posteľou a asi to už bude prehnané, ale chcem ich mať aj na toaletnom stolíku. Potom bude môj život kompletný :-D. Poslednou vecou bez ktorej si neviem predstaviť svoje vysnívané miesto je difuzér, ktorý zaplní miestnosť krásnou vôňou.

A čo vy a Váš vysnívaný toaletný stolík? Vyzeral by podobne, alebo máte iný vkus?



Vaša AN :-) 

5 comments

  1. Na mojom blogu je môj stolík, máme podobný štýl. :)

    Rebelliouslily

    ReplyDelete
  2. Taky by mi ty šuplíky nestačily, ale vypadá opravdu nádherně. Vybrala jsi krásné výrobky. :-)
    welcometomyworld

    ReplyDelete
  3. super si vybrala, niečo podobné som kedysi mala, len mal menej úložného priestoru :)
    Drew's Beauty

    ReplyDelete