Paletka Sleek I-Divine Sunset

Ahojte baby,

dnes Vám prinášam krátku recenziu na paletku Sleek i-Divine Sunset, ktorú som si nedávno kúpila. Chcela som niečo farebné a úplne iné ako mám doteraz doma. Paletku som si na internete obzerala pár mesiacov pretože sa mi veľmi páčila, ale bála som sa že v skutočnosti tie farby nebudú také pekné ako na monitore.


No po rozbalení som bola očarená, pretože boli ešte krajšie. Na fotke sa mi tiež nepodarilo zachytiť ich čaro pretože 11 z nich je so shimeringom a nevidno dobre tie odlesky.

Paletka obsahuje celkovo 12 farbičiek spolu so zrkadlom a obojstranným penovým aplikátorom. Všetky sú so shimeringom okrem čiernej. A táto jediná sa mi tam vôbec nehodí. Vedela by som si namiesto nej predstaviť nejakú matnú hnedú. S farbičkami sa však dá krásne vyhrať a vymyslieť krásne farebné kombinácie. 

Sú perfektne pigmentované, ale to už uvidíte pri swatchoch.


Začnem horným radom, ktorý začína čiernou, pokračuje červenkastým odtieňmi, cez oranžový, žltý až po ten prekrásny azúrový tieň. Pigmentácia je neskutočná.


Spodný rad, ktorý obsahuje moje najobľúbenejšie farby začína krásnou medenou, pokračuje bronzovou, cez zlatú až po ružové. A práve tieto posledné dve Starry a Serene sú moje topky. Vyzerjú obyčajne a fádne a zo začiatku som si ich veľmi nevšímala, ale hneď ako som ich vyskúšala na viečku skoro som odpadla. Obsahujú totižto zlatý shimering a na viečku to hádže krásne odlesky a líčenie vyzerá veľmi zaujímavo a jedinečne.


Jeden z mojich pokusov, ktorý ste mohli vidieť na Instagrame, ktorý je vytvorený pomocou Afterglow a Sunrise na pohyblivom viečku, Starry vo vnútornom kútiku a Serene na spodnom viečku.


Vlastníte nejakú paletku od Sleek?

Vaša AN :-)

8 comments

  1. V paletce jsou fakt krásné odstíny!
    Beauty by K.

    ReplyDelete
  2. Asi najkrajšia paletka akú mám zatiaľ doma. :)

    ReplyDelete
  3. Naozaj krásne pigmentovaná a farebná paletka :) Síce takéto jasné farby nemám rada, ale táto sa mi výnimočne páči :)

    ReplyDelete
  4. Já mám hrozně ráda paletku bad girl a vintage romance a acid. :)

    Medvědova slečna

    ReplyDelete
  5. krásna paletka, krásne farby, Ja mám tiež doma jednu paletku od Sleek, aj keď skôr používam paletky od E-style lebo mi prídu lepšie pigmentované, ale občas rada siahnem aj to tejto paletke. :)

    ReplyDelete
  6. Ten spodný rad má veľmi krásne farby, také by sa mi zišli :)
    World of Nicol

    ReplyDelete
  7. krásne sýte farby :) páči sa mi tá bledunko modrá :)
    ja mám od Sleek jednu paletku očných tieňov :)
    MakeUpByVeo

    ReplyDelete
  8. Wow! Jsem poprvé na tvém blogu a musím říct, že je krásný! :) Paletka vypadá nádherně a zrovna nějakou podobnou bych potřebovala, takže si ji přidávám na pomyslný wishlist. ♥
    vanilková Cath

    ReplyDelete