Nákupy za marec

Ahojte baby,

konečne skončil marec a ja sa po menšej prestávke opäť púšťam do blogovania.  Posledný marcový týždeň je pre mňa každý rok najnáročnejší, pretože finišujem všetky daňové priznania. A keďže veľa ľudí si necháva túto povinnosť na poslednú chvíľu, tak mne koncom marca už sivejú vlasy.  Preto tak zbožňujem 1. apríla. Opadáva zo mňa všetok stres a teším sa na zaslúžený oddych.

Takže som tu, plná novej energie a konečne si môžem naplno užiť svoje marcové nákupy. A čo všetko som nakúpila? Poďte sa mrknúť.


Dlhší čas narážam na internete na tento malý zázrak a to konjac hubku. Preto som ju chcela vyskúšať na vlastnej koži. Zvolila som zelenú pretože tá je určená na zmiešanú a mastnú pleť. Bola som trošku skeptická, pretože to vyzerá ako obyčajná hubka. No o to viac som bola prekvapená po odskúšaní. Ale to tom až v recenzii.


Aplikácia make-upu pomocou hubky je na nezaplatenie. Výsledný efekt je oveľa lepší ako aplikácia rukami, štetcami či hocičím iným. Najlepší je vraj originálny Beauty Blender, ale tá cena ma odrádza a preto skúšam iné alternatívy. Tento mesiac som si kúpila hubku od Oriflame. Zatiaľ som ju ešte neodskúšala, ale verím tomu, že budem spokojná.


Stále keď vypotrebujem balenie podkladovej báze pod očný make-up chcem vyskúšať novú značku. Minulý mesiac som narazila na podkladovú bázu od Makeup Revolution - I Heart Makeup. Som zvedavá či zaboduje, alebo nie.


Značku Sleek som si obľúbila už minulého roku a aj napriek tomu, že doma už jednu paletku mám, obzerala som sa po ďalšej. Zaujala ma táto s názvom Sunset. Sprvu som mala trošku obavy, pretože skutočné farby paletky sa môžu odlišovať od toho čo vidíme na monitore. Ale keď som ju rozbalila bola som nadšená, pretože bola ešte krajšia ako na fotke. Ale ani mne sa nepodarilo zachytiť krásu týchto farbičiek. 11 farieb je totižto so shimerom, ktorý pri rôznych uhloch hádže rôzne odlesky a to sa na fotke zachytáva veľmi ťažko. 

Pokiaľ hľadáte ideálnu paletku na jar a leto tak táto Vás určite nesklame.


Najviac som sa tešila na tento gift box od Estee Lauder. Do ich pleťovej kozmetiky som sa jednoducho zamilovala. Kupovať však plné produkty je finančne náročné. Preto som bola rada že som našla tento výhodný gift box, ktorý obsahuje 4 produkty.


A je to tu. Kokosový olej. Všade o ňom čítam a počúvam a tak som si ho už musela konečne kúpiť a zistiť čo dokáže. A bola som ozaj prekvapená. :-)


Tešíte sa na apríl a teplé počasie rovnako ako ja? A čo ste si v marci kúpili vy?

Ak sa Vám páči môj blog môžte ma podporiť v súťaži Bloger Roka 2017. Váš hlas mi môžte dať TU. Hlas je potrebné ešte potvrdiť v správe, ktorá príde na mail (vraj ju sem tam hádže do SPAMu). 
Budem vďačná za každý jeden hlas :-*

Vaša AN :-)

9 comments

  1. Skvelý článok! Tá špongia ma veľmi zaujala :)
    NEW POST : THE COLORFUL THOUGHTS

    ReplyDelete
  2. Tu konjakovou houbičku chci už dlouho vyzkoušet. Teď si čistím pleť nejraději mořskou houbou, to je doslova pohlazení :-)
    All my cosmetics

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak to je aj po konjakovej hubke. Pleť je úžasne hebká.

      Delete
  3. Tu houbičku od Oriflame mám taky :)

    ReplyDelete
  4. Souhlasím, že nanášení make-upu houbičkou dělá nejhezčí finiš. Pokud nechceš utrácet za originál BB, tak doporučuji houbičku od Real Techniqes, která je dle mého srovnatelná, já jí mám dokonce radši než BB a cenově se také nedá srovnat.

    Radu - Jarní soutěž o balíček přírodní kosmetiky

    ReplyDelete
  5. Aj ja si chcem kúpiť novú hubku na make up, lebo tá moja je už v katastrofálnom stave... Ale pokukujem po tej od Ebelinu, tak uvidíme.
    World of Nicol

    ReplyDelete
  6. Já si zase plánuju koupit pouzdro na mobil za běh a silikonový kartáček na pleť z DMka :)

    www.double-claire.blogspot.cz

    ReplyDelete