Prázdny november

A opäť tu máme koniec mesiaca a moju krabičku prázdnych produktov. Napočítala som ich dokopy 11 takže poďme rovno na to.


Začnem tým, čo tu vidíte každý mesiac a to je môj miláčik Lactacyd.
10/10


Prvýkrát sa v spotrebovaných nákupoch objavuje šampón na vlasy. Tento Syoss mi vydržal dosť dlho, keďže je to 500 ml balenie. Problémy s lupinami mám už veľmi dlho a nemôžem používať nič iné len šampóny proti lupinám. Zvyčajne kupujem šampóny z lekárne, ale z ničoho nič mi ťuklo v hlave aby som vyskúšala aj nejaký z drogérky. Bohužiaľ na mne tieto drogérkové šampóny proti lupinám nefungujú. Sú fajn, vlasy umyjú a urobia aj niečo s tými lupinami, ale nie je to dostačujúce a vraciam sa späť k šampónom z lekárne.
4/10


Tento mesiac som objavila v DM-ke nové bavlnené masky od Garnier. A keďže ja som hrozný úchyl na tieto bavlnené masky tak som si hneď jednu kúpila. Je to klasická bavlnená maska, ale táto má na sebe ešte takú modrú fóliu. Masku si natiahnete na tvár a potom modrú foliu sithente. Tá fólia je tam skutočne zbytočná. Maska má nevýraznú vôňu a vzhľadom na jej cenu (2,49 eur) som čakala skutočne niečo viac. Hydratácia, na ktorú je táto maska určená je super, ale že by som cítila nejaké osvieženie pokožky tak to určite nie. Nie je zlá, ale mala som už oveľa viac lepších masiek a preto váham, či si ju ešte niekedy kúpim, pretože je dosť drahá. Možno vyskúšam iný druh, pretože v DM-ke mali ešte modrú a ružovú.
6/10


MISSHA - Time Revolution White Cure toner je skutočným prekvapením. Je veľmi jemnučký na pleť, má príjemnú nevýraznú vôňu a luxusný obal. Chcela som si kúpiť aj druhé balenie len už ho neviem zohnať. Ani na Slovenskom ani na Českom e-shope. Napísala som naň recenziu, ktorú nájdete TU.
10/10


V zime chcem dopriať svojej pleti viac hydratácie ako bežne aj napriek tomu, že mám mastnú pleť. Preto som si obstarala pár omladzujúcich masiek, ktoré sú viac mastnejšie a viac hydratujú. Začnem značkou Cien z LIDLu s obsahom kyseliny hyaluronovej a oleja z hroznových jadier, ktorá vôbec nie je dobrá. Je len veľmi mastná, ale to je všetko čo robí. Nedá sa ani porovnať s tou od Dermacolu. Maska z Dermacolu obsahuje výťažok z kaviáru a je tiež mastná, ale po zmytí je cítiť veľký rozdiel. Pleť je úžasne hydratovaná a oveľa jemnejšia. Skutočne výborná voľba ak máte staršiu pleť, alebo len tak pre extra hydratáciu.
Cien 2/10
Dermacol 10/10


Ďalšia maska z radu kórejskej kozmetiky s výťažkom z včelej kašičky, vitamínmi a rastlinným kolagénom. Je to klasická plátená maska. Mám ju celkom rada aj keď patrí k tým priemernejším.
6/10


Ďalšia z Freeman masiek, ktorá je určená na mastnú pleť so sklonom k akné. Obsahuje extrakt z mäty a citrónu. Maska má výraznú modrú farbu a úúúžasnú mätovo-citrónovú vôňu. Pleť osvieži a dobre zbaví mastnoty. Super, super, super.
10/10


A opäť tu mám plátenú masku od SKIN79, ktorá patrí k mojim najobľúbenejším. Skvelá hydratácia a skvelá cena. Čo viac si môžem priať.
10/10


Tampóniky od značky Hartmann tu už raz boli a ani teraz o nich nenapíšem o nič viac ako naposledy. Klasické tampóniky.
Dávam im 9/10


Na mydielko od Yves Rocher s mangom a koriandrom som písala osobitnú recenziu TU . Som s ním spokojná, úžasne vonia a keď ho uvidíte tak neváhajte.
10/10


Poznáte niektorý z týchto produktov? Čo na ne hovoríte?

Vaša AN :-)

3 comments

  1. Toner vypadá moc dobře, škoda, že ho nemůžeš znovu sehnat :)
    HAUTE BASICS giveaway

    ReplyDelete
  2. z tychto produktov mam odskusanu len skin masku a ta je perfektna je to moja mala zachrana
    galantosfun

    ReplyDelete
  3. Skvelý článok :) Z produktov používam len Lactacyd a ten je fakt skvelý :)

    accessoriesforbeauty.com

    ReplyDelete