Gabriella Salvete - starostlivosť o nechty

Počas návštevy Tety drogérie som si všimla jednu značku, ktorú som tam ešte nevidela. A bola to Gabriella Salvete. Počula som o nej už od českých blogerov a Youtuberov, ale neviem či som bola slepá, alebo sa u nás zatiaľ nepredávala. 
Každopádne som si z tejto značky kúpila kalciový lak na nechty, pretože môj starý kalciový lak od Garnier už odišiel do dôchodku a potrebovala som nový.


Lak je mliečnej farby a vo vnútri má aj dve guličky na rozmiešavanie laku. Priznám sa, že zbožňujem keď to nejaký lak má, pretože ak mi nejaký lak dlhšie leží v zásuvke trvá vo večnosť ho premiešať bez týchto guličiek.


Čo sa týka samotného laku používam ho už vyše mesiaca a musím sa priznať, že som si žiadnej zmeny nevšimla. Je to dosť veľké sklamanie, pretože Garnier kalciový lak, ktorý som používala doteraz tiež nerobil zázraky, ale mám pocit, že nechty vydržali v dobrom stave o čosi dlhšie. Lámali sa mi aj pri ňom, ale bolo to skutočne o čosi lepšie. Nerada píšem, že nejaký produkt nie je dobrý, ale mojím nechtom tento lak nepomohol. Bohužiaľ. 

Máte nejaké tipy na dobrý lak proti lámaniu?

Vaša AN :-)

2 comments

  1. od GS je omnoho lepsi diamond force :) ten ked som pouzivala ako podlak, tak sa mi omnoho menej lamali a este na nich aj lak dlhsie drzal.

    ReplyDelete
  2. Já mám výživu od značky Saloos a nehty se mi nijak nelámou, je to takový balzámek a tím si mažu nehty i nehtovou kůžičku.
    Beauty by K. - na mém FB najdeš soutěž :)

    ReplyDelete