Bonprix jarný haul

 

Bonprix HAUL

Jar je za rohom a mám pre Vás pár tipov na krásne šaty, ktoré viete nájsť na e-shope bonprix. Zvolila som trošku netradičnejšie, ale zato zaujímavé kúsky.

Prvým kúskom sú tieto krásne kvetinové šaty s A-čkovou sukňou. Zapínajú sa vpredu na krku a v oblasti hrudníka je hlbší výstrih. Šaty sú atypické hlavne rozšírenými rukávmi, ktoré nemusia byť každému po chuti, no to ich robí výnimočnými. Sú z veľmi elestického materiálu a sú veľmi pohodlné. Mám výšku 158 cm a šaty sú mi jemne nad kolená. Zvolila som si veľkosť 32/34 a sedia dokonale, takže si určite zvolte veľkosť akú nosíte.

kvetinové šaty

šifonové šaty

Druhé šaty sú tieto šifónové šaty s nariaseným golierom s kohúťou stopou, dlhými rukávmi a stojačikovým golierom. Zapínajú sa vzadu na krku na 2 gombíky. Sú voľnejšieho strihu a na uviazanie v páse môžete použiť priložený opasok z toho istého materiálu ako sú šaty. Ja odporúčam použiť strečový opasok so zaujímavou prackou, ktorá ich oživí. Nie sú z veľmi elastického materiálu a tvorí ich čierna spodnička a vrchný jemne priehľadný diel. Šaty siahajú presne po kolená. Zvolila som veľkosť 34 a zodpovedá veľkosti. Určite preto odporúčam brať si svoju veľkosť.

A nakoniec posledné šaty z čipky, ktoré majú jemne gotický nádych. Zapínajú sa vzadu na krku a v páse majú gumičku. Od hrudníka po kolená je čierna spodnička a na vrchu je čipka, ktorá siaha až do stredu lýtiek. Pokiaľ na niekoho pôsobia veľmi temne tak tento kúsok je dostupný aj v tmavoružovej farbe, ktorá je viac veselšia a asi si ich zaobstarám aj v tejto farbe. Materiál nie je veľmi elastický ale v páse je elastická gumička takže pekne vyformuje postavu. Zvolila som si veľkosť 32/34 a sedia mi ako uliate.

šaty z čipky

Ktoré šaty Vás zaujali najviac. Mojim obľúbencom sú jednoznačne šaty z čipky, pretože je to kúsok ktorý vo svojom šatníku ešte nemám a teším sa až bude teplejšie a konečne ich vynosím.

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v rámci spolupráce s e-shopom bonprix.sk


1 comment

  1. Ty černé krajkové šaty jsou vážně moc pěkné. :) Bonprix tyhle věci umí. :)

    ReplyDelete