Jarný haul z Bonprix

Bonprix nákup

Zajtra je prvý jarný deň a ja mám pre Vás pár tipov čo si zaobstarať z e-shopu bonprix. Keď ste v posledných dňoch navšívili e-shop, tak ste si určite všimli nové logo, ktoré sa zmenilo z výrazného červeného na elegantné čierne. 

A čiernou farbou taktiež začnem, pretože som si nemohla odpustiť tieto krásne pletené šaty s čipkou aj v tejto farbe. V minulom haule ste ich videli aj v bielej a sú jednoducho neskutočné. Myslím že oboje sú plne vynositelné počas studenších jarných dní, pretože sú príjemne teplé a neskutočne jemné. Zároveň pekne firmujú postavu a ich jednoduchosť je doplnená čipkou na chrbte. Odporúčam ich všetkými desiatimi.

čierne pletené šaty s čipkou Bonprix

pletený kabát bonprix
Ďalší skvelý kúsok je tento pletený vrúbkovaný kabát s opaskom. Materiálovo je to niečo medzi tenším kabátom a hrubším blejzrom. Je dostupný v troch farbách, béžová, čierna a šedá. Zvolila som si práve béžovú, pretože potrebujem v šatníku viac svetlých farieb. Kabát nemá zapínanie na gombíky, má jedine opasok, ktorým sa dá zviazať. Má dlhé rukávy, ktoré môžete nosiť buď spustené, alebo vyhrnuté v lakti. Pri mojej výške 158 cm je mi pod kolená. Je príjemný teplý a je to ozaj veľmi praktický a vynositelný kúsok počas celej jari, kedy sú rána a večery dosť studené a dni teplejšie. 

Posledným kúskom sú tieto sieťované šaty. Boli dostupné aj v sýtej zelenej, no zvolila som si nakoniec výraznejšiu červenú. Šaty majú dlhé sieťované rukávy, podšívku a v páse opasok z rovnakého materiálu. Nemám veľmi v láske tento druh opaskov a tak som šaty doplnila zlatým opaskom a vyzerajú o čosi luxusnejšie. Pri mojej výške sú mi tesne nad kolená a sú vešmi pohodlé a vzdušné. Sú skôr vhodné na teplejšie jarné dni, alebo na leto. Pokiaľ je ale červená pre Vás veľmi výrazná, tak si určite zvoľte zelené, ktoré sú tiež nádherné.

červené sieťované šaty bonprix

bonprix nákup

Takže takto vyzerá môj najnovší nákup. Dajte mi určite vedieť či zvyknete na jar nosiť skôr tmavšie či svetlejšie farby a ako sa Vám páči nové bonprix logo.


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v rámci spolupráce s e-shopom bonprix.sk

No comments