Gabriella Salvete Detox and Slim náplasti

 Gabriella Salvete Detox and Slim

Dnes Vám predstavím veľmi zaujímavý produkt značky Gabriella Salvete. Jedná sa o remodelačné a detoxikačné náplasti na brucho a na boky Gabriella Salvete Detox and Slim. V minulosti som recenzovala náplasti na brucho tejto značky a tento produkt je vynovený a siaha aj na oblasť bokov. Jedná sa o náplasti ktoré majú napomáhať s odstraňovaním toxínov a štiepením tuku na bruchu a bokoch. 

Jedno balenie obsahuje 8 náplastí, ktoré sa majú aplikovať každé 3 dni. A odporúča sa absolvovať kúru v dĺžke aspoň 6 týždňov. Teda by ste si mali zakúpiť aspoň 2 balenia. Každá náplasť obsahuje Kapsaicin, Kofeín, Aloe Vera a Hloh.

Kapsaicín - jedná sa o rastlinný alkaloid, ktorý je zodpovedný za pálivosť papriky. Keď sa kapsaicín dostane do kontaku so sliznicami, vyvoláva pocit pálivosti a bolesti. Kapsaicín je skvelý aj na cholesterol, podporuje imunitný systém, uvoľnuje hlieny a taktiež pomáha s redukciou váhy. Pri aplikácii na pokožku pomáha s odstraňovaním celulitídy.

Kofein - pojem s ktorým sa stretol každý z nás. Taktiež sa jedná o alkaloid nachádzajúci sa v rôznych rastlinách. Na človeka pôsobí ako stimulant centrálnej nervovej a obehovej sústavy. Pri aplikácii na pokožku aktivuje lipolízu, zlepšuje mikrocirkuláciu krvi a podporuje odstraňovanie tukových zásob.

Aloe Vera - je sukulentná rastina známa svojimi priaznivými učinkami na organizmus. Posilňuje imunitný systém, pomáha s trávením a pomáha aj s mnohými kožnými ochoreniami. Okrem toho pomáha aj pri odstraňovaním celulitídy.

Hloh - je okrasný ker, ktorý má ale aj mnoho pozitívnych účinkov. Pôsobí ako antioxidant, má antibakteriálne a protizápalové účinky. Na pokožke zlepšuje cirkuláciu krvi.

gabriella salvete náplasti

gabriella salvete náplasť

Po rozbalení balenia sú náplasti v plastovom sáčku. Po otvorení zistíte že sú dostatočne dlhé na celú oblasť brucha a aj bokov. V strede je diera určená na pupok. Z druhej strany náplasti sú plastové folie rozdelné na 3 časti. Najprv odporúčam strnúť strednú fóliu a napeliť ju na oblasť brucha. Potom stiahnete bočné fólie a nalepíte ich na bolasť bokov. Náplasť je potrebné nechať pôsobiť 2-3 hodiny a potom ju stiahnuť. 

Po 15 minútach po aplikácii začnete cítiť jemné teplo, ktoré začne naberať na intenzite. Pridajú sa k nemu aj jemné štípanie, pálenie či svrbenie.  Všetko je to však veľmi jemné a znesiteľné. Po stiahnutí náplasti bude oblasť jemne červená pôsobením tepla. Odporúčam ju aplikovať večer pár hodín pred spaním.

Pred kúpou náplastí si však treba uvedomiť, že sa jedná len o pomôcku, ktorá napomáha s odstraňovaním tukov a celulitídy. Je však dôležité si uvedomiť, že hlavným dôvodom chudnutia je kalorický deficit, správna strava a zvýšený pohyb a až potom je na mieste zaradiť aj tento typ náplastí a pomôcok. Jedine tak budú náplasti niečo robiť a dopomôžu zlepšiť efekt chudnutia. Pokiaľ ste si ale mysleli, že nemusíte zmeniť stravu a ani sa začať hýbať a iba si naaplikujete náplasť, tak v tom prípade fungovať určite nebude.

gabriella salvete detox and slim

gabriella salvete aplikácia

Náplasti na veľmi milo prekvapili. Oprotí ich predchodcom sú tieto väčšie a aj hrejivý pocit je oveľa intenzívnejší. Určite odporúčam kúpiť si túto novu verziu, ktorá pri správnom používaní robí presne to čo má. Náplasti nájdete na notino spolu s ďalšími produktmi značky Gabriella Salvete, ktorá okrem dekoratívnej kozmetiky vyrába aj produkty na pleť a telo. Takže sa určite pozrite na ich široký sortiment.


P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

No comments