NOTINO Discovery Box

Notino discovery box

Pred nedávnom som na notine objavila ich úžasné discovery boxy, ktoré si viete zakúpiť a otestovať vzorky, alebo miniatúry ešte pred zakúpením plných produktov. Je to skvelá možnosť ako spoznať nové značky či produkty, alebo vyskúšať konkrétny produkt pred kúpov plného balenia.

Z toho veľkého množstva boxov, ktoré sú k dispozícii som si vybrala 3 ktoré som jednoducho musela vyskúšať. Hneď ma zaujal Discovery Box The Best Of Carolina Herrera. Box obsahuje 5 vzoriek 1,5 ml parfémov značky Carolina Herrera z čoho sú 3 dámske a 2 pánske. Už dlhšie som uvažovala nad niektorým z parfémov a toto mi prišla ako skvelá príležitosť ako ich ja a priateľ môžme vyskúšať. Na testovanie mám rada tieto malé vzorky, ktoré mi vystačia na pár dní a viem či mi vôňa sedí alebo nie. Balenie obsahuje:

- Carolina Herrera Very Good Girl Glam EDP 1,5 ml
- Carolina Herrera Bad Boy Cobalt EDP 1,5 ml
- Carolina Herrera 212 NYC EDT 1,5 ml
- Carolina Herrera Good Girl EDP 1,5 ml
- Carolina Herrera Bad Boy EDP 1,5 ml

Discovery Box The Best Of Carolina Herrera

Discovery Box Beloved Foundations

Druhým boxom je Discovery Box Beloved Foundations a je to poklad. Obsahuje 5 miniatúr značkových make-upov, ktoré si isto nikto nekúpi pred tým ako ich vyskúša. Make-upy týchto značiek stoja vyše 40 Eur a pred kúpov sa rada uistím či mi sedia vydržou, podtónom a či mi pri dlhšom nosení neupchávajú póry, alebo nespôsobujú akné. V klasickej parfumérii si môžte make-up maximálne vyskúšať na ruke, ale tým nezistíte ako by vyzeral po 8 hodinách nosenia na tvári. A práve preto je tento box úžasný pokiaľ ste nad najeku z týchto značiek uvažovali. Obsahuje:

- Yves Saint Laurent Top Secret Instant Moisture Glow 5 ml
- Bobbi Brown Skin Long-Wear Weightless Foundation SPF 15, Beige (N-042) 1,5 ml
- Yves Saint Laurent Touche Eclat Le Teint SPF 22, B30 Almond 5 ml
- Lancome Teint Idole Ultra Wear SPF 15, 03 Beige Diaphane 5 ml
- Yves Saint Laurent Touche Eclat Le Teint SPF 22 Long Wear Glow, B40 Sand 5 ml

A nakoniec som sa rozhodla aj pre Discovery Box Korean Beauty, ktorý obsahuje výlučne kórejskú kozmetiku. Nachádza sa tu 1 plný produkt a 4 vzorky. Tie vzorky ma trošku sklamali, pretože každá je iba na jedno použitie. No aj pri jednom použití sa dá zistiť či daný produkt vyhovuje konzistenciou. Je však veľké pozitívum, že sa tu nachádza plný prodkut v podobe plátenej masky. Takže ak milujete kórejskú kozmetiku alebo ju len chcete spoznať, tak tento box obsahuje dobré a kvalitné značky. Nachádza sa tu:

- Erborian Ginseng Infusion Tensor Effect Day Cream 1,5 ml
- Korika SuperFruits Acai Berry Anti-polution sheet mask 25 g
- Erborian bamboo Creme Frappée Skin-Reviving Fresh Gel 1,5 ml
- Erborian Ginseng Infusion Tensor Effect Night Cream 1,5 ml
- Korika Korean Heritage 8 Types of Hyaluronic Acid Premium super-hydrating serum 2 ml


Discovery Box Korean Beauty

discovery box notino

Týchto discovery boxov nájdete na notine desiatky, ktoré obsahujú buď parfémy ako Valentino, Calvin Klein, Versace či Gucci, alebo skin care ako Biotherm, Shiseido či Lancome, no okrem toho majú aj boxy zamerané na make-upy, telové krémy, či bytové vône. Určite sa na ne pozrite a verím tomu že si z toho množstva niečo vyberiete. 

P.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžte ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžte sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)

Tento článok je napísaný v spolupráci s notino.sk

4 comments

  1. Jee tolik vzorečků! Já je miluju :-) Jednou jsem dostala pro muže Savage a od té doby ji musí pořád mít :-D

    ReplyDelete
  2. Mezi vzorečky mě jich zaujalo hned několik, je super, že takové boxy existují a člověk může vyzkoušet spoustu produktů. :)

    ReplyDelete
  3. Tie balíčky vyzerajú super. Hlavne tam kde je YSL, Bobbi Brown a Lancome vyzerajú top.

    SKINCARE OD MYAUSTRALIA.EU

    ReplyDelete
  4. Tak to je skvelé! Už som ich na notine zahliadla a ako tak vidím, tiež si budem musieť nejaký objednať :)


    FRENCHSTYLE | Sleduj ma na instagrame ♥

    ReplyDelete