Laky na nechty OPI

OPI strong nature
 

OPI je ikonická značka ktorá vznikla v roku 1981 v Los Angeles a možno ste to netušili, ale práve v OPI vytvorili prvý akrylový lak na nechty na svete. Vďaka svojej výdrži a odolnosti spôsobil v lakovaní nechtov obrovskú revolúciu a OPI sa stala jednou z top značiek na svojom trhu. S lakmi si viete vytvoriť manikúru ako zo salóna.

Pri výbere lakov sa stretnete s 3 radmi produktov, ktoré sú dokonale prispôsobené vašim požiadavkám. OPI Nail Laquer poskytuje nechtom dokonalé krytie a dlhodobú výdrž. Tento rad má širokú škálu odtieňov v intenzívnych farbách a s vysokým leskom.

Druhým radom je OPI Infinite Shine, ktorý dodá nechtom intenzívny lesk až na 10 dní. Nechty majú vzhľad gélovej manikúry bez otravného LED svetla a rovnako máte na výber z veľkého množstva farieb.

A nakoniec tretí rad, ktorý som mala možnosť otestovať je OPI Nature Strong. Zloženie je tvorené zo 75%  z derivátov prírodného pôvodu ako maniok, pšenica, zemiaky či kukurica. Rovnako aj obal je tvorený z 20% z recyklovaného materiálu. Laky sú vhodné pre vegánov a nie sú testované na zvieratách. Zároveň majú širokú škálu intenzívnych farieb s vysokým leskom, ktorý vydrží až 7 dní. Pokiaľ chcete predĺžiť životnosť akéhokoľvek z lakov odporúčam použíť nadlak, ktorý dodá nechtom aj krásny lesk.

OPI nature strong top coat

Laky OPI ma milo prekvapili svojou interívnou farbou a výdržou. Testovala som len rad Nature Strong takže recenzia sa týka konkrétne len tohto radu. Laky sú kvalitné, majú dobrý štetec s ktorým sa farba aplikuje rýchlo a ľahko. Nadlak dodáva nechtom intezívny a vysoký lesk a samotný lak a aj nadlak schnú veľmi rýchlo. Pokiaľ však neradi čakáte videla som v sortimente OPI aj urýchľovač schnutia, ktorý si môžete aplikovať na povrch. Za mňa osobne je to však zbytočnosť, pretože lak zaschol veľmi rýchlo. Výdrž je cca 5-8 dní v závislosti od toho ako nechty namáhate. 

Pokiaľ sa rozhodnete pre OPI laky máte na výber zo širokej škály farieb od jemných, tlmených, cez pastelové až po výrazné a  extravagantné. Každý lak obsahuje 15 ml produktu čo je dostatok a vydržia Vám veľmi dlhú dobu.

K lakom neodmysliteľne patrí aj odlakovač. Určite odporúčam OPI Original Polish Remover, ktorý dokonale odstraňuje z nechtov zvyšky laku a zároveň je šetrný aj k pokožke. Obsahuje výťažky Aloe Vera a má nemastné zloženie, no zároveň nevysušuje pokožku rúk.

OPI Original Polish Remover

OPI Lak na nechty

OPI je kvalitná značka lakov na nechty, ktorá je na trhu už vyše 40 rokov a je veľmi obľúbená aj v profesionálnych salónoch. Nie je sa čomu čudovať. Laky majú krásne, intenzívne a moderné farby, vysoký lesk a rovnako vysokú kvalitu. Pokiaľ Vás laky zaujali a ešte ste ich nikdy neskúšali tak určite navštívte stánky elnino.sk a určite si tam niečo vyberiete.

Laky OPI




.S.: Pokiaľ sa Vám blog páči a nechcete zmeškať nové články môžete ma sledovať cez GFC (v pravom paneli), Facebook (anbeautyblog), či Instagram (@anbeautysk). Taktiež môžete sledovať môj YouTube kanál (AN beauty) :)


**tento článok je napísaný v spolupráci s elnino.sk

2 comments

  1. Hello Everyone Here,
    My Name is Dylan Brandon, I'm from the UK and I was once a Breast Cancer patient.
    Until the day my doctor recommended Dr Itua Herbal Remedy to me on how he uses Herbal medicines to cure all kinds of disease, I was very inst rested on his herbal remedy because I was very sick at that moment and I was diagnosed with Breast Cancer. I took the risk to take his treatment.
    I contacted him on Email and explained my situation to him, he kindly told me how it works and also how I can purchase his herbal product through his website www.drituaherbalcenter.com/shop. A week later the herbal medicines were shipped to me through courier service, I drank his herbal medicines for four weeks and I was healed, cured from Breast Cancer.
    It was so marvelous that even my friends with Breast/Prostate Cancer also contacted Dr Itua for herbal products and they are all cured as well with Dr Itua Herbal Medicines, I do not know how many Sick people are here today or who have not yet read this. I pray god should let you see this to know there is wellness for you. He guaranties me that he can cure the listed diseases like Bladder cancer,Brain cancer,Hiv,Herpes,
    Esophageal cancer,Gallbladder cancer,Gestational trophoblastic disease,Head and neck cancer, lymphoma
    Intestinal cancer,Breast Cancer,Prostate Cancer,Brain Tumor,Kidney cancer,Hpv,Tach Diseases,Leukemia,Liver cancer,Lung cancer,Melanoma,Mesothelioma,Adrenal cancer.Bile duct cancer,Bone cancer ,Multiple myeloma,Neuroendocrine tumors
    Dr Itua Herbal Center Contact,Email: drituaherbalcenter@gmail.com.

    ReplyDelete